Gå til hovedindhold

First Business Deal Betingelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

First Business Deal Betingelser

1. HVEM GÆLDER AFTALEN FOR?

First Hotels er en af Skandinaviens største hotelkæder med et stort udbud af hoteller i Sverige, Norge og Danmark. Kunden er en virksomhed, forening eller organisation hvor ansatte, gæster og/eller medlemmer har behov for hotelovernatninger.

2. PRISER OG AFTALEPERIODE

Aftalen omfatter Kundens ansatte og gæster, som tilbydes First Business Deal-webpriser hos First Hotels. Aftalepriserne gælder udelukkende til individuelt rejsende og ikke til grupperejsende. Booking for 10 personer eller derover regnes for en gruppebooking, hvor andre priser gælder. For gruppebooking og information om priser, kontakt venligst det aktuelle hotel. Aftaleprisen giver rabat på gældende, ordinære Flex-priser ved bookingtidspunkt.

3. RESERVATION

Booking og afbestilling af hotelværelser kan kun ske via First Hotels hjemmeside firsthotels.dk.

4. BOOKING- OG BETALINGSVILKÅR

Samtlige regler gældende for booking, afbestilling, ankomst, afrejse og betaling fremgår af firsthotels.dk.

5. ADGANG

Kundens First Business Deal-kode skal ikke misbruges. Gæster kan afkræves dokumentation for – eller på anden måde afgive information der bekræfter – gæstens tilknytning til Kunden og dermed retten til at benytte sig af aftalepriserne.

Som First Business Deal kunde, vil vi anvende personoplysninger, bookinghistorik og kampagnerespons til at skræddersy tilbud og information til dig. Du kan til enhver tid vælge at ikke modtage dette.

6. AFTALENS VARIGHED

Denne aftale løber fra undertegnelse af aftalen og betingelserne er godkendt digitalt og indtil den opsiges.

I aftaleperioden har aftalen en gensidig opsigelsesfrist på 3 måneder. Eventuel opsigelse af aftalen skal ske skriftligt.

Hvis kunden ikke booker eller benytter aftalen indenfor seks måneder, forbeholder First Hotels sig ret til at ophæve aftalen. Denne aftale kan ophæves uden yderligere varsel indenfor aftaleperioden hvis: En aftalepartner går i betalingsstandsning, indleder gældsforhandlinger efter loven eller går konkurs. En aftalepartner har begået væsentlig brud på aftalen.

7. FORCE MAJEURE

Uforudsete hændelser (Force Majeure) udenfor First Hotels eller hotellernes kontrol (strejke, lockout, brand, leverancesvigt, etc.) giver begge parter ret til at ophæve aftalen uden erstatningspligt.