Gå til hovedindhold

Værelser & Studios

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Kista nær Stockholm og Arlanda

Leder du efter overnatning i det centrale Kista nær Stockholm og Arlanda Lufthavn? Studio Hotel - First Partner Collection tilbyder 160 moderne værelser smagfuldt indrettet i skandinavisk stil. Af de 160 værelser er 123 hotellejligheder/studiolejligheder til langtidsophold med eget køkken.

Hos os bor du bekvemt tæt på det centrale Kista, naturen, tunnelbanen, regionaltog og busser. Du sover godt i kvalitetssenge fra Jensen. Mange af vores studiolejligheder er store, mellem 27-35 m², og er opdelt i et loungeområde og et separat soveområde. I loungeområdet er der plads til arbejde og afslapning samt ekstra senge, hvis hele familien ønsker at bo i samme værelse. Vi har også enkeltværelser til forretningsrejsende.

Værelsesudvalg og priseksempel

Studio 2 Værelse med tekøkken

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Studio 2 Værelse med tekøkken er cirka 35 m² og har et stort panoramavindue, eget tekøkken, separat lounge og to 90 cm brede senge fra Jensen. Her kan du lave din egen mad i tekøkkenet fra Vedum, som har induktionskomfur og mikroovn. Studiolejlighederne har et komfortabelt separat loungeområde med møbler fra italienske Billiani i form af et spisebord, stole og lænestole samt et 43” tv med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgås via rummets WiFi. Der er plads til 1-2 personer i almindelige senge, og om nødvendigt 2 ekstra opredninger.
Seng og kapacitet
En 180 cm eller to 90 cm brede senge fra Jensen og mulighed for to ekstra senge.
Book
Stue Studio A+ lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.Stue Studio A+ lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.Studio A+ lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.Studio A+ lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.

Studio Twin med tekøkken

Værelset passer til:
Størrelse: 27 m²
Studio Twin med tekøkken er ca. 27 m², har eget tekøkken, separat lounge og to 90 cm brede senge fra Jensen. Du kan lave din egen mad i tekøkkenet fra Vedum, som har induktionskomfur og mikroovn. Studiolejlighederne har et separat og komfortabelt loungeområde med møbler fra italienske Billiani i form af spisebord, stole og lænestole samt et 43” tv med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgås via rummets WiFi. Der er plads til 1-2 personer i almindelige senge, og eventuelt en ekstra voksen eller to børn i en ekstraseng.
Seng og kapacitet
En 180 cm eller to 90 cm brede senger fra Jensen og mulighet for to ekstrasenger.
Book
Studio A værelse studiehotellet Kista. Bilde.Studio A værelse studiehotellet Kista. Bilde.Studio A værelse studiehotellet Kista. Bilde.Studio A værelse studiehotellet Kista. Bilde.

Queen Studio

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Queen studiolejligheder er ca. 20 m², har eget tekøkken og en 160 cm bred seng fra Jensen. Her kan du lave din egen mad i tekøkkenet fra Vedum, som har induktionskomfur og mikroovn. Studiolejlighederne har møbler fra italienske Billiani i form af et spisebord, stole og en lænestol samt et 43” tv med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgås via rummets WiFi. Der er plads til 1-2 personer.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.
Book
Stue Studio B lejlighed ved Kista. Bilde.Stue Studio B lejlighed ved Kista. Bilde.Studio B lejlighed ved Kista. Bilde.Studio B lejlighed ved Kista. Bilde.

Studio King med tekøkken

Værelset passer til:
Størrelse: 22 m²
Studio King med tekøkken er på ca. 22 m², har eget tekøkken og en 160 cm bred seng fra Jensen. Du kan lave din egen mad i tekøkkenet fra Vedum, som har induktionskomfur og mikroovn. Studiolejlighederne er indrettet med møbler fra italienske Billiani i form af spisebord, stole og lænestole samt et 43” tv med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgås via rummets WiFi. Der er plads til 1-2 personer.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.
Book
Studio C lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.Køkkenet Studio C lejlighed på Kista. Bilde.Studio C lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.Badeværelse studie C lejlighed på Kista. Bilde.

Familiestudie med tekøkken

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Familiestudie med tekøkken er ca. 35 m², har eget tekøkken, separat lounge og to 105 cm brede senge fra Jensen fordelt på to separate soveværelser. Du kan lave din egen mad i tekøkkenet fra Vedum, som har induktionskomfur og mikroovn. Studiolejlighederne har et separat og komfortabelt loungeområde med møbler fra italienske Billiani i form af spisebord, stole og lænestole samt et 43” tv med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgås via rummets WiFi. Der er plads til 1-2 personer i almindelige senge, og om nødvendigt op til to ekstra senge.
Seng og kapacitet
To 105 cm brede senge fra Jensen og mulighed for op til to ekstra senge.
Book
Studio A+ lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.Stue Studio A+ lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.Stue Studio A+ lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.Studio A+ lejlighed studiehotellet Kista. Bilde.

Superior Enkeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
SuperiorEnkeltværelse er vores store hotelværelser. De er cirka 15 m² og har en 120 cm bred seng fra Jensen. Værelserne er indrettet med møbler fra italienske Billiani i form af et bord og en lænestol samt et 43” tv med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgås via rummets WiFi. Du har adgang til et fælles tekøkken på samme etage, hvor du kan lave din egen mad. Der er plads til 1-2 personer i en almindelig seng.
Seng og kapacitet
En 120 cm bred seng.
Book
Hotel stort værelse the studio hotel Kista. Bilde.Hotel stort værelse the studio hotel Kista. Bilde.Hotel stort værelse the studio hotel Kista. Bilde.Hotel stort værelse the studio hotel Kista. Bilde.

Enkeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 11 m²
Enkeltværelse er vores mindste hotelværelser. De er på cirka 11 m² og har en 90 cm bred seng fra Jensen. Værelset er indrettet med møbler fra italienske Billiani i form af et bord og en lænestol samt et 43” tv med Chromecast og 11 kanaler. Bredbånd er gratis og tilgås via rummets WiFi. Du har adgang til et fælles tekøkken på samme etage, hvor du kan lave din egen mad. Værelset har plads til 1 person.
Seng og kapacitet
En 90 cm bred seng.
Book
Lille værelse the studio hotel Kista. Bilde.Lille værelse the studio hotel Kista. Bilde.Badeværelse lille værelse the studio hotel Kista. Bilde.