Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Søderhamn

Bestil overnatning på First Hotel Statt i Søderhamn og vælg mellem 75 flotte værelser. På First Hotel Statt i centrum kan du vælge mellem forskellige værelsestyper som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse og junior suite. Vi kan tilbyde værelser, som dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at opholdet i centrum skal blive perfekt. Alle værelser er røgefrie, har behagelige senge og gratis WiFi. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Economy Enkelt, fra 1.076 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 10 m²
Vores Economy-værelser er ca. 10 kvm² og forsynede med en 90. cm enkeltseng. Værelserne har skrivebord, LCD-TV, og gratis WiFi. Badeværeselse med bruser.
Seng og kapacitet
En 90 cm seng.

Standard Dobbelt, fra 1.256 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores standardværelser er 15 m² og forsynede en 160 cm senge. Værelserne har trægulv, skrivebord, lænestol og sofabord. Alle vores standardværelser har badeværelse med bruser og er udstyrede med bruser og LCD-TV, hårtørrer og gratis WiFi. Mulighed for to ekstra senge eller babykrybbe. Ekstraseng koster 200 kr. per person, og babykrybbe koster 100 kr. som betales på hotellet.
Seng og kapacitet
En 160 cm seng.

Standard Twin, fra 1.256 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15-20 m²
Vores Standard Twin-værelser er 20 m² og forsynede med to 90 cm senge. Værelserne har trægulv, skrivebord, lænestol og sofabord. Alle vores standardværelser har badeværelse med bruser og er udstyrede med bruser og LCD-TV, hårtørrer og gratis WiFi. Mulighed for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapacitet
To 90 cm senge.

Superior Dobbelt, fra 1.436 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores nyrenoverede Superior Dobbeltværelser er 15 m² og udstyret med en 180 cm bred dobbeltseng. Værelserne har trægulv, skrivebord, en lille siddeplads, LCD-tv og gratis WiFi. Der er mulighed for at lave kaffe/te på værelset, og der er køleskab til rådighed. Badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
En 180 cm senge.
Book
Superior Dobbelt værelse. Billede.Superior Dobbelt værelse. Billede.Superior Dobbelt værelse. Billede.Superior Dobbelt værelse. Billede.

Superior Twin, fra 1.436 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores Superior Twin-værelser er 30 m² store og ligger i den ældre og smukkere del af hotellet. Værelserne har fire meter loftshøjde og store vinduer med udsigt over Rådhustorget og Oxtorgsgatan. Værelserne har to senge på 90 cm og et lille siddeområde. Alle vores superior-værelser har badeværelser med bruser og er udstyret med LCD-tv, hårtørrer, gratis WiFi og mulighed for at lave kaffe/te. Hvert værelse har unikt design. Der er mulighed for en ekstra seng eller en babyseng.
Seng og kapacitet
To 90 cm senge.

Standard Familie, fra 1.526 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores Standard Familieværelser er ca 20 m² og udstyret med 2 x 160 cm brede senge. Alle vores Familieværelser indeholder badeværelser med bruser og er udstyret med fladskærms-TV, hårtørrer, gratis WiFi. Det er også muligt at lave te og kaffe.
Seng og kapacitet
To 160 cm brede senge.
Book
Standard Familie SöderhamnStandard Familie Söderhamn

Junior Suite

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Vores Junior Suite er 35 m² stor og ligger som hjørne værelse i den historiske del af hotellet. Værelset har fire meters taghøjde og store vinduer med udsigt over Rådhustorget. Værelset har ekstra brede senge og en mindre sofagruppe. Mulighed for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapacitet
To 105 cm senge.