Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Søderhamn

Bestil overnatning på First Hotel Statt i Søderhamn og vælg mellem 75 flotte værelser. På First Hotel Statt i centrum kan du vælge mellem forskellige værelsestyper som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse og suite. Vi kan tilbyde værelser, som dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at opholdet i centrum skal blive perfekt. Alle værelser er røgefrie, har behagelige senge og gratis WiFi. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Moderate Enkelt, fra 618 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 10 m²
Vores moderateværelser er ca. 10 kvm² og forsynede med en 90. cm enkeltseng. Værelserne har smukt trægulv, skrivebord, LCD-TV, telefon og gratis WiFi. Badeværeselse med bruser.
Seng og kapacitet
En 90 cm seng.

Standard Dobbelt, fra 808 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores standardværelser er ca. 20 kvm² og forsynede med to 90 cm, eller en 160 cm senge. Værelserne har trægulv, skrivebord, lænestol og sofabord. Alle vores standardværelser har badeværelse med bruser og er udstyrede med bruser og LCD-TV, telefon, hårtørrer og gratis WiFi.
Seng og kapacitet
2 x 90 cm senge eller 1 x 160 cm seng. Mulighed for to ekstra senge eller barneseng.

Superior Dobbelt, fra 998 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Et perfekt valg for dig, som vil have lidt ekstra luksus og plads. Vores superior dobbeltværelser er 30 kvm² store og ligger i den ældre og smukke del af hotellet. Værelset har hele 4 meters taghøjde og store vinduer med udsigt over Oxtorget og Oxtorgsgatan. Værelserne har ekstra brede senge, LCD-TV, telefon, gratis WiFi og mulighed for lave kaffe og te. Hvert værelse har sit eget unikke design.
Seng og kapacitet
2 x 105 cm brede senge. Mulighed for 2 ekstrasenge.

Junior Suite, fra 1.188 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Et perfekt valg for dig, som vil have lidt ekstra luksus og plads. Vores Junior Suite er 30 m² stor og ligger i den historiske del af hotellet. Værelset har fire meters taghøjde og store vinduer med udsigt over Rådhustorget. Værelset har ekstra brede senge og en mindre sofagruppe.
Seng og kapacitet
2 x 105 cm senge. Mulighed for to ekstra senge.

Suite, fra 1.378 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 40 m²
Et perfekt valg for dig der ønsker ekstra luksus og mere plads. Vores rummelige Suite på 40 m² er et hjørnerum i stueetagen. Værelset har et separat soveværelse med en 180 cm bred kontinentalseng. I værelset finder du også et siddeområde med sovesofa.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred seng.
tradeDoubler