Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Overnatning i Søderhamn

Bestil overnatning på First Hotel Statt i Søderhamn og vælg mellem 74 flotte værelser. På First Hotel Statt i centrum kan du vælge mellem forskellige værelsestyper som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse og suite. Vi kan tilbyde værelser, som dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at opholdet i centrum skal blive perfekt. Alle værelser er røgefrie og har behagelige senge, badekar/bruser, minibar og gratis WiFi. De fleste værelser har også air condition, TV og telefon. Som gæst på First Hotel Statt kan du få adgang til sauna, bar og restaurant. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Moderate Enkelt, fra 660 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 10 m²
Vores moderateværelser er ca. 10 kvm² og forsynede med en 90. cm enkeltseng. Værelserne har smukt trægulv, skrivebord, LCD-TV, telefon og gratis WiFi. Badeværeselse med bruser.
Seng og kapacitet
En 90 cm seng.

Moderate Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Seng og kapacitet
2 x 90 cm senge som er slået sammen. Mulighed for to ekstrasenge.

Moderate Twin

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Seng og kapacitet
2 x 90 cm senge, som er placeret hver for sig.

Standard Enkelt, fra 945 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores Standard Enkelt-værelser er ca. 15 kvm² og forsynede med 90 cm. senge. Værelserne har trægulv, skrivebord, lænestol og sofabord. Alle vores standardværelser har badeværelse med bruser og er udstyrede med bruser og LCD-TV, telefon, hårtørrer, gratis WiFi og mulighed for at lave kaffe & te.
Seng og kapacitet
En 90 cm seng.
Enkelt værelse First Hotel Statt

Standard Dobbelt, fra 1.040 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores standardværelser er ca. 20 kvm² og forsynede med to 90 cm. senge. Værelserne har trægulv, skrivebord, lænestol og sofabord. Alle vores standardværelser har badeværelse med bruser og er udstyrede med bruser og LCD-TV, telefon, hårtørrer, gratis WiFi og mulighed for at lave kaffe & te.
Seng og kapacitet
2 x 90 cm senge. Mulighed for 2 ekstrasenge.

Superior Dobbelt, fra 1.230 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Et perfekt valg for dig, som vil have lidt ekstra luksus og plads. Vores superior dobbeltværelser er 30 kvm² store og ligger i den ældre og smukke del af hotellet. Værelset har hele 4 meters taghøjde og store vinduer med udsigt over Oxtorget og Oxtorgsgatan. Værelserne har ekstra brede senge, LCD-TV, telefon, gratis WiFi og mulighed for lave kaffe og te. Hvert værelse har sit eget unikke design.
Seng og kapacitet
2 x 105 cm brede senge. Mulighed for 2 ekstrasenge.

First SmartBed Dobbelt

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres. Værelserne passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
En king-size-seng (180 cm).
tradeDoubler