Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Søderhamn

Bestil overnatning på First Hotel Statt i Søderhamn og vælg mellem 75 flotte værelser. På First Hotel Statt i centrum kan du vælge mellem forskellige værelsestyper som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse og junior suite. Vi kan tilbyde værelser, som dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at opholdet i centrum skal blive perfekt. Alle værelser er røgefrie, har behagelige senge og gratis WiFi. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Economy Enkelt, fra 1.166 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 10 m²
Vores Economy-værelser er ca. 10 kvm² og forsynede med en 90. cm enkeltseng. Værelserne har skrivebord, LCD-TV, og gratis WiFi. Badeværeselse med bruser.
Seng og kapacitet
En 90 cm seng.

Standard Dobbelt, fra 1.256 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores standardværelser er 15 m² og forsynede en 160 cm senge. Værelserne har trægulv, skrivebord, lænestol og sofabord. Alle vores standardværelser har badeværelse med bruser og er udstyrede med bruser og LCD-TV, hårtørrer og gratis WiFi. Mulighed for to ekstra senge eller babykrybbe. Ekstraseng koster 200 kr. per person, og babykrybbe koster 100 kr. som betales på hotellet.
Seng og kapacitet
En 160 cm seng.

Standard Twin, fra 1.346 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15-20 m²
Vores Standard Twin-værelser er 20 m² og forsynede med to 90 cm senge. Værelserne har trægulv, skrivebord, lænestol og sofabord. Alle vores standardværelser har badeværelse med bruser og er udstyrede med bruser og LCD-TV, hårtørrer og gratis WiFi. Mulighed for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapacitet
To 90 cm senge

Superior Dobbelt, fra 1.526 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores Superior Dobbelt-værelser er 30 kvm² store og ligger i den ældre og smukke del af hotellet. Værelset har hele fire meters taghøjde og store vinduer med udsigt over Rådhustorvet og Oxtorgsgatan. Værelserne har ekstra brede senge, LCD-TV, gratis WiFi og mulighed for lave kaffe og te. Hvert værelse har sit eget unikke design. Mulighed for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapacitet
To 105 cm brede senge.

Junior Suite, fra 1.616 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Vores Junior Suite er 35 m² stor og ligger som hjørne værelse i den historiske del af hotellet. Værelset har fire meters taghøjde og store vinduer med udsigt over Rådhustorget. Værelset har ekstra brede senge og en mindre sofagruppe. Mulighed for en ekstra seng eller barneseng.
Seng og kapacitet
To 105 cm senge.

Standard Familie, fra 1.526 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores Standard Familieværelser er ca 20 m² og udstyret med 2 x 160 cm brede senge. Alle vores Familieværelser indeholder badeværelser med bruser og er udstyret med fladskærms-TV, hårtørrer, gratis WiFi. Det er også muligt at lave te og kaffe.
Seng og kapacitet
To 160 cm brede senge.
Book
Standard Familie SöderhamnStandard Familie Söderhamn