Gå til hovedindhold

Startsiden

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.
Fra FIRST HOTEL Breiseth i Lillehammer

First Hotels tilbyder unikke hoteller i Danmark, Norge, Sverige, Island og Spanien. Du er garanteret billigste pris på vores hjemmesider.

 • konferenceværelse Bergasalen

  First Hotel BillingehusSkövde

  First Hotel Billingehus i Skövde er smukt beliggende på toppen af Billingen og har en vidunderlig panoramaudsigt over byen. Skövde, der ligger for foden af Billingen, bærer på over 600 års historie og er en rig kulturskat. Hotellet tilbyder sammen med de unikke omgivelser et bredt udvalg af underholdning, aktiviteter og konferencemuligheder. Vores udendørspool, 12-huls golfbane og konferencekapacitet på totalt 2200 personer gør det muligt at arrangere mange forskellige typer møder og begivenheder samtidig med, at hotellet er et perfekt feriemål for familier.
  Book værelse fra 727 SEK pr person
 • facade mod vandet

  First Hotel CarlshamnKarlshamn

  First Hotel Carlshamn er smukt beliggende ved lystbådehavnen i det centrale Karlshamn. Hotellet er et mødested for konferencer, forretningsrejsende og feriegæster. Det ligger tæt på shopping, seværdigheder, golfbaner, strandpromenade, skærgårdsbåde, svømning og natur. Karlshamn – Karl 10. Gustavs by, den lille by med den dybe havn. Det næsten 350 år gamle træhusby med de smukke baggårde. First Hotel Carlshamn har 99 komfortable hotelværelser samt konferencekapacitet til 100 personer. Mange af vores værelser har havudsigt, og vores suiter er udstyret med spabad. Foran hotellets hovedindgang er der et mindre parkeringsområde, hvor vi tilbyder gratis parkering, afhængig af tilgængelighed. Det er ikke muligt at forudbestille.
  Book værelse fra 800 SEK pr person
 • First Hotel HortenHorten

  First Hotel Horten er et moderne og indbydende hotel, der ligger 2 km syd for Horten centrum. Vi tilbyder 77 store og stilrene værelser. Morgenmad er inkluderet i prisen. Hotellet er omringet af naturskønne omgivelser, blandt andet Borre Golfbane, hvor du kan tage et slag golf eller nyde den smukke natur med en løbe- eller gåtur. Oplev også den flotte strand, Rørestrand, eller tag turen til vikinggravene på verdenskendte Borrehaugene. Hotellet ligger væg-i-væg med træningscenteret Sporty 24 og Vestfold Bowling.
  Book værelse fra 660 NOK pr person

Nyheder First Hotels

tradeDoubler