Gå til hovedindhold

First Hotel Twentyseven

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

First Hotel Twentyseven

Moderne hotel i centrale København

First Hotel Twentyseven er ikke bare et hotel. Det er dit andet og meget centrale hjem, når du vil udforske København, hvor hver dag starter med en veludstyret morgenmadsbuffet. Her er alt designet efter, at du skal have det bedst muligt. Oplev det imødekommende nordiske design, komforten, gæstfriheden og det ukomplicerede liv på hotellet. Og så ligger vi kun tre minutter fra Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget.

Vi står klar med tips til det, de lokale elsker ved København. Du kan også booke mødelokale, arbejde i loungen, eller starte aftenen i den hyggelige gårdhave, før du skal ud og indtage byen.

Alt, hvad hjertet begærer, ligger lige uden for døren: unikke modebutikker, anmelderroste restauranter og kulturoplevelser.

 • Gratis WiFi
 • Centralt
 • Courtyard
 • Konference
 • Parkering

 • 0 m til centrum

 • 13 km til København Lufthavn

 • 100 m til offentlig transport

Vi sætter rammerne for, at jeres møde eller konference kan forløbe så effektivt og behageligt som muligt. Maden står vores kokke for, og vores værter håndterer opsætning og udstyr. Vi ændrer gerne i en mødepakke, hvis du har særlige ønsker til forplejning eller budget.

Send os en forespørgsel

 • Choose Your Colour

  Choose your colour

  Vælg mellem hotellets fire mødepakker:

  Den klassiske (gul)
  Det sikre valg med rigelig forplejning til jeres vigtige møde eller konference.
  Frokosten er en velsmagende buffet eller menu med udgangspunkt i lokale, friske råvarer.

  Sundt brændstof (grøn)
  Skal I være skarpe og have energi til et langt møde sammensætter køkkenet en menu med lavt fedtindhold, økologiske råvarer og sunde snacks.

  Lækkerier (rød)
  Vil du forkæle deltagerne, får I her et bredt udvalg af de bedste søde sager og salte lækkerier, vores kokke kan levere. Frokosten kan f.eks. være en gedigen, håndlavet okseburger med hjemmelavet tilbehør.

  Kun det bedste (sort)
  Har I et vigtigt møde, hvor alle detaljer tæller? Her bruger vi kun eksklusive råvarer, og vores medarbejdere serverer og bistår efter dine ønsker. I samråd med dig, skaber vi en oplevelse ud over det sædvanlige.

  Hør nærmere om møde- eller overnatningspakker på telefon +45 70 12 17 00 eller e-mail event27@firsthotels.dk.

Tilbud

 • Wallmans Dinner Show

  Forkæl dig selv og dine venner, kollegaer eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen. Bo på First Hotel Twentyseven hvor skandinavisk minimalisme møder farverig modernisme.

  Book pakke Fra kr. 1.227,- per person per nat

Tilbud

 • Wallmans Dinner Show

  Forkæl dig selv og dine venner, kollegaer eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen. Bo på First Hotel Twentyseven hvor skandinavisk minimalisme møder farverig modernisme.

  Book pakke Fra kr. 1.227,- per person per nat

First Hotel Twentyseven på Instagram

tradeDoubler