Gå til hovedindhold

First Hotel Twentyseven

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Twentyseven

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 659 DKK

Dit andet hjem – med København lige uden for døren

First Hotel Twentyseven er ikke bare et hotel. Det er dit andet og meget centrale hjem, når du vil udforske København. Det lækre designerhjem med en livlig lounge og bæredygtig gårdhave, hvor hver dag starter med en veludstyret morgenmadsbuffet. Det er stedet, hvor vi tager os af dig og forkæler dig, så du kan læne dig tilbage og leve livet.

Vi ligger tre minutter fra Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget, og alt i Løngangsstræde 27 er designet efter, at du skal have det bedst muligt hos os. Oplev det imødekommende nordiske design, komforten, gæstfriheden og det ukomplicerede liv på hotellet.

Vi står klar i receptionen med tips til de ting, de lokale elsker ved København. Du kan også booke mødelokale, arbejde i den lyse lounge, eller starte aftenen med et glas vin i den hyggelige gårdhave, før I skal ud og indtage byen.

Alt, hvad hjertet begærer, ligger lige uden for døren: unikke modebutikker, anmelderroste restauranter, kulturoplevelser og københavnerne selv. Du finder ikke et bedre hotel, hvis du vil ind under huden på København

Vi har værelset, der matcher dit behov, uanset om opholdet står på romantik, en venindetur eller arbejde. Det er værd at tage med, at du først skal tjekke ud kl. 12 – og at der kun er otte minutters gang til Hovedbanegården.

Lev livet på First Hotel Twentyseven og husk – we love to serve you.

 • 0 m til centrum

 • 13 km til København Lufthavn

 • 100 m til offentlig transport

Tilbud

 • Wallmans Dinner Show

  Er du klar til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi byder på en fantastisk aften, hvor en udsøgt 4-retters middag, topunderholdning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

  Book pakke
 • Segway-pakke

  Udforsk København på en segway. En sjov og spændende måde at opleve København på.

  Book pakke Fra kr. 1014,-
 • Oplev København på 2 hjul

  Bo på First Hotel Twentyseven i hjertet af København og oplev hovedstaden som en ægte københavner: På cyklen.

  Book pakke Fra kr. 930,-
 • Hold formen på storbyferien

  Hold formen ved lige og få fri træning på FitnessDK, mens du bor på First Hotel Twentyseven.

  Book pakke Fra kr. 890,-
 • Forlænget weekend

  Tilbring 3 dage på vores fine hotel i hjertet af København.

  Book pakke Fra kr. 787,-

Faciliteter

 • Lobby

  Loungen – hotellets hjerte

  Der er ingen grund til at sidde på værelset, når man kan være en del af hotellets liv og sjæl i vores Honey Ryder lounge. Den ligger med udgang til gårdhaven og er indrettet med dansk design og plads til at tænke.

  Læs nyheder, tjek mail eller find inspiration til dit ophold i København. Føler du dig småsulten eller tørstig, er der snacks og forfriskninger i Lobbyshoppen i receptionen. 

 • gårdhave

  Slap af gårdhaven

  Gemt væk fra byens støj, mellem loungen og hotellets Event Room, finder du vores bæredygtige gårdhave.

  Sæt dig ned, hvil fødderne og mærk solen. Det perfekte sted at drikke et glas vin med venner eller kolleger før middagen ude i byen. 

 • Konference

  De bedste rammer for dit møde

  Brug First Hotel Twentyseven, når I vil holde møde eller en event midt i byen. Vi har fuldt AV-udstyr og tilbyder møde- og konferencepakker både med og uden overnatning. 

  Vi har egen parkeringskælder, moderne mødelokaler og forplejning med særlig fokus på god gastronomi, lokale specialiteter og friske råvarer.

  The Event Room er holdt i skandinavisk stil, der giver luft til eftertanke og kreativitet. Maden serveres i et område uden for mødelokalet, så I kan strække ben i pauserne. Indgangen til the Event Room sker via gårdhaven, hvor I er velkomne til at trække ud under pauser og gruppearbejde.

 • Morgenmad

  Morgenmad i smukke omgivelser

  Det eneste bedre end en god morgenmad, er at kunne indtage den i smukke omgivelser. Nyd den skandinaviske æstetik og få energi til dagen blandt karakteristiske Muuto-møbler i vores morgenmadslounge. I buffeten disker vi op med friske råvarer og danske lækkerier, så du blandt andet kan få wienerbrød til morgenkaffen.

 • Parkering

  Parkering i kælderen

  Det kan være svært at finde parkering i den gamle del af København, men vi har en privat parkeringsgarage til mindre biler lige under hotellet.

  Vi har otte pladser, så det er en god idé at booke i forvejen. Send en mail til 27@firsthotels.dk.

  Prisen for parkering er 250,- pr. dag.

 • Oplev København på to hjul

  En cykel er den bedste måde at opleve København på. Lej en på hotellet og tag f.eks. en tur til Jægersborggade med de mange specialforretninger på Nørrebro – eller besøg Copenhagen Street Food på Refshaleøen til en bid frokost. Kødbyen på Vesterbro er også en perfekt cykeldestination.

  Pris: DKK 125 pr dag. Gælder indtil midnat.

First Hotel Twentyseven på Instagram

 • Gingerbread day at Twentyseven 🌲#kitchenteamwork#mutto#christmas#gingerbreadhouse - 07-12-2018 07:51:34
 • 27 Bar is open! Beer & tapas 95 DKK. Welcome! - 30-11-2018 15:49:32
 • Special Friday offer. Come for a beer and enjoy a tapas plate for 50 kr. The bar is open from 5 pm- 10 pm Friday and Saturday. #juleøl #tapas #bar #firsthotel #cph - 30-11-2018 12:13:36
 • It’s the First Hotel 27th day! - 27-11-2018 10:18:53
 • Black Friday officially starts with First Hotels!! Through this offer can you save 50% on hotel stays! Amazing, right? We think so 😉 Book now! 🖤
.
.
.
.
#firsthotels #yoursecondhomeisfirst #savemoney #blackfriday #supersave #offers - 22-11-2018 13:36:12
 • Black Friday is starting tomorrow with First hotels! Tune in tomorrow for great offers! You won’t be disappointed 😁🖤
.
.
.
.
#firsthotels #yoursecondhomeisfirst #fh27 #blackfriday #hotel #sale #offers #save - 21-11-2018 14:47:23
 • First Hotel Twentyseven is opening up the bar every Friday and Saturday in December! 😁👍🏻🎄🍺🍷 Join us for some drinks! It’s a great way to get out of the cold 😉
.
.
.
.
#firsthotels #yoursecondhomeisfirst #fh27 #december #fredagsbar #decembar #drinks #hygge #hotel - 21-11-2018 09:24:29

Andre First Hotels

tradeDoubler