Gå til hovedindhold

First Hotel Twentyseven

Book ophold

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

First Hotel Twentyseven

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 904 DKK

Lækkert hotel midt i København

Huset på Løngangstræde 27 bærer over 100 års historie, og har været brugt til hoteldrift i mange år. Atmosfæren er bevaret, mens alle public-areas er indrettet farverigt, moderne og humoristisk. Gårdhaven ”Court Yard” er som skabt til lange aftener med rosevin og cocktails, med funky toner i baggrunden og levende lys i stagerne.

I hotellets Cocktail Bar mixes der udsøgte cocktails alle ugens dage, mens der i weekenden skrues op for festen med soulfull housemusik.

Morgenmaden serveres som buffet, hvor et stort udvalg af lækre retter, kaffe og juice vil kickstarte din dag, og give energi til at udforske København eller klø på med arbejdet.
Vil du have det hele med når du skal opleve København – Tivoli, shopping, Christiania, teatertur, så lad Hotel27 være din base – du finder let rundt, på gåben, i (cykel)taxa eller med offentlig transport.

Personalet står til rådighed, hvis du får brug for vejledning, reservationer og andet.

Læs fuld beskrivelse

Faciliteter

 • Court Yard

  First Hotel Twentysevens gårdhave, Court Yard, er et skønt sted for hotellets gæster, og i denne lille oase kan du slappe af, nyde solen og få serveret en skøn kop kaffe eller forfriskende drink. Court Yard ligger helt uforstyrret og i læ af hotellet, så her kan du nyde tilværelsen - væk fra byens støj.

  Court Yard er et udendørs loungeområde, der kan bruges til alle typer arrangementer og events, eller som base til dit næste forretningsmøde eller fyraftensarrangement.

  Et af vores konferencelokaler ligger lige op af Court Yard, som derfor kan danne den perfekte ramme for pauser i programmet, servering af frokost eller teamwork/networking.

  Court Yard er åben fra april til oktober.

  Skriv til os på event27@firsthotels.dk og få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement, event eller fest på First Hotel Twentyseven.

 • Konferencer

  Book møder og konferencer midt i København på First Hotel Twentyseven, der ligger få minutter fra Rådhuspladsen og tæt på Københavns Hovedbanegården. Hotellet tilbyder moderne mødelokaler, som har al den udrustning, et effektivt møde kræver. På First Hotel Twentyseven har vi også en lækker gårdhave til mødepauser, og vi har forskellige typer tilbud på hel- og halvdagsmøder eller mødepakker med overnatning. Kontakt os - så hjælper vi dig med at skræddersy møder eller konferencer hos os på First Hotel Twentyseven i København.

 • Morgenmad & cocktail lounge

  I Honey Ryder Cocktail Lounge kan du møde dine venner, kollegaer og lokale over en drink i baren til tonerne af tidens bedste musik. Alle ugens dage mixere vores super dygtige bartendere de lækreste cocktails og varme drikke.

  Morgenmaden serveres som buffet, hvor et stort udvalg af lækre retter, kaffe og juice vil kickstarte din dag, og give energi til at udforske København eller klø på med arbejdet.

 • Parkering

  Parkeringsgarage

  Som det eneste hotel i den gamle del af København har First Hotel Twentyseven en privat parkeringsgarage lige under hotellet, som vi selv driver.

  Bemærk: Vi råder kun over 8 parkeringspladser i kælderen, og vi praktiserer først til mølle-princippet.

  Prisen for parkering er 250,- pr. dag.

 • Lej en cykel

  Den bedste måde at opleve København foregår på cykel. Du kan leje cykler af os på First Hotel Twentyseven.

  Så spring op på sadlen og lad dig beruse af alle de muligheder og attraktioner, København har at byde på.

  Pris: DKK 125,- pr dag. Prisen og lejen gælder indtil kl 00:00.

Tilbud

 • Forlænget weekend

  Tilbring 3 dage på vores fine hotel i hjertet af København.

  Book pakke Fra kr. 787,-
 • Hold formen på storbyferien

  Hold formen ved lige og få fri træning på FitnessDK, mens du bor på First Hotel Twentyseven.

  Book pakke Fra kr. 890,-
 • Oplev København på 2 hjul

  Bo på First Hotel Twentyseven i hjertet af København og oplev hovedstaden som en ægte københavner: På cyklen.

  Book pakke Fra kr. 930,-
 • Segway-pakke

  Udforsk København på en segway. En sjov og spændende måde at opleve København på.

  Book pakke Fra kr. 1014,-
 • 15% rabat + 2 gratis drinks

  Få 15 % rabat på jeres hotelophold og grip chancen for at udforske nogle af Københavns bedste cocktails. Start eller slut aftenen i Honey Ryder Cocktail Lounge med et par lækre cocktails.

  Book pakke
 • Wallmanns Dinner Show - Cirkusbygningen i København

  Wallmans Dinner Show

  Show, 4-retters middag & natklub – den perfekte aften ude.

  Book pakke

First Hotel Twentyseven på Instagram

 • Come by #firsthoteltwentyseven for a cozy autumn drink. This one is named Hot-Wine-Toddy and is hot, spicy and fruity, #perfect for this time of the year. #autumn #drinks #cozy #spicy #hot - 17-10-2016 07:07:00
 • #fish #newdesign #hotel27 #wallpaper - 05-10-2016 12:08:11
 • Today's conference lunch at 27, the typical Danish course Hakkebøf med bløde løg. (Minced meat beef with butter fried onion)#conference #firsthotels #twentyseven #food - 17-09-2016 11:38:03
 • #conference #coffee #firsthotels #hotel27 #meeting #meet - 01-09-2016 07:30:44
 • #sunday #first #hotel #twentyseven - 21-02-2016 06:55:19
 • #soonsummer #courtyard #first #hotel #twentyseven #cocktail - 20-02-2016 09:39:07
 • #friday #friyay #first #hotel #twentyseven #weekend - 19-02-2016 10:53:26
 • Our modern conference and meeting facilities provide the perfect setting for your next meeting #modern #first #firsthotel #firsthoteltwentyseven #conference #meet #meeting - 18-02-2016 13:25:20

Andre First Hotels

tradeDoubler