Gå til hovedindhold

First Hotel Atlantic

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

First Hotel Atlantic

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 832 DKK

Meget centralt byhotel

First Hotel Atlantic ligger ved havnefronten i Aarhus overfor det nye hovedbibliotek DOKK1. Hotellet har 102 ny-renoverede værelser med udsigt over vandet samt Aarhus by og ligger kun få minutters gang fra hovedbanegården. I forlængelse af lobbyen ligger restaurant Grappa Al Porto, som serverer italienske lækkerier. Ankommer du i bil, har du mulighed for at benytte dig af hotellets egen p-etage. Morgenmaden nydes på hotellets øverste etage med en af byens bedste udsigter. Gæster på First Hotel Atlantic tilbydes desuden en god pris på træning i Seier Fitness som er beliggende bag hotellet.

Læs fuld beskrivelse
 • 500 m til Offentlig transport

Faciliteter

 • bar

  Restaurant Grappa al Porto

  På Grappa har vi kastet vores kærlighed over en moderne udgave af det klassiske, italienske køkken, og tryller på toscansk både morgen, middag og aften.

  Så hvis en ægte italiensk restaurant efter din opfattelse skal indeholde ternede duge, bastflasker og en smør-tenor på repeat, er Grappa ikke stedet for dig.

  Grappa danner rammen om alt fra romantiske middage for to, til boblende familiesammenkomster i weekenden.

  Vores vinsortiment er – i al beskedenhed – ganske omfattende, og bringer smilet frem hos kendere, livsnydere og andet godtfolk.

 • Parkering

  Parkering på hotellet

  Vi har en aflåst parkeringsgarage på hotellet (kun for alm. personbiler under 1,8 m høje). Der er plads til ca. 25 biler – og lidt flere i weekenden.

  Pris: 95 kroner pr. døgn.

  Bemærk: Man kan desværre ikke reservere plads, så det er efter først til mølle-princippet.

  Du finder offentlige p-pladser i gaden lige bagved hotellet, hvor man holder gratis mellem kl. 19.00 og 09.00. I dagtimerne koster det ca. 15.00 kr. i timen.

  Salling stormagasin har et P-hus ca. 400 meter fra hotellet. her kan man parkere for ca. 250,00 i døgnet.

 • Møder: Choose your colour

  I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Tilbud

 • Den gamle by

  Den Gamle By

  Nyd en skøn tur til Aarhus, besøg Den Gamle By og bo First Hotel Atlantic.

  Book pakke Fra kr. 1535,-
 • Golfrejse til Aarhus

  Inviter konen, kæresten eller din bedste ven med til Aarhus et spil golf og og nyd en dejlig hotelovernatning på First Hotel Atlantic.

  Book pakke Fra kr. 1995,-
 • Romantisk hotelophold

  Forkæl din elskede med et romantisk hotelophold på First Hotel Atlantic i hjertet af Aarhus.

  Book pakke Fra kr. 1495,-
 • Grappa al Porto restaurant

  Hotelophold og italiensk middag

  Nyd en skøn, 3-retters middag på Restaurant Grappa Al Porto og i nyrenoveret værelse på det hyggelige First Hotel Atlantic midt i Aarhus.

  Book pakke Fra kr. 1299,-
 • Lej en bil

  Oplev Østjylland med Europcar og bo på det nyrenoverede First Hotel Atlantic midt i det centrale Aarhus.

  Book pakke
 • Julehygge I Aarhus

  Nyd et par dage fyldt med julehygge I centrum af Aarhus. Brug tiden på juleshopping, besøg den gamle by eller nyd de danske julespecialiteter hos Aarhus Street Food.

  Book pakke 950 DKK

First Hotel Atlantic på Instagram

 • 🎆Happy New Year! 🎇
Vi ønsker alle et rigtig Godt Nytår! 🎉🍾. - 31-12-2017 12:38:48
 • 🎇🎆 Nytår med byens bedste udsigt. 🎆🎇 Få pladser tilbage. Skal du hoppe ind i det nye år på toppen? 🎊🥂🍾 Link i bio. - 21-12-2017 11:14:48
 • Glædelig 1. december fra alle os på First Hotel Atlantic. 🎄🎅 #friday #december #christmastime #yoursecondhomeisfirst #firsthotelatlantic - 01-12-2017 07:04:01
 • I dag er der 1 måned til jul 🤣🌲. Det er en perfekt dag at gå juleshopping i byen til Black Friday. 👏 #snartjuleaften #juleshopping #blackfriday #aarhus #firsthotelatlantic - 24-11-2017 11:05:59
 • Vi ønsker alle god valgdag 👏. Husk at sætte din stemme 📝#valgkamp #kommunalvalg2017 #dinby #dinstemme #vistemmer #mitaarhus - 21-11-2017 13:28:00
 • Vi ønsker alle en dejlig fredag 😊🤣 #happyfriday #firsthotelatlantic #yoursecondhomeisfirst - 17-11-2017 07:14:13
 • Alle disse smil er fra en skøn servicedag på hotellet. Glæd dig til at møde disse personligheder næste gang, du besøger Familien Atlantic. #breakfastwithaview #identity #team #firsthotelatlantic #yoursecondhomeisfirst - 11-11-2017 16:27:42
 • Happy friday people 😊😎 #happyfriday #aarhus #aarhushavn #firsthotelatlantic - 10-11-2017 12:06:55
tradeDoubler