Gå til hovedindhold

First Hotel Atlantic

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

First Hotel Atlantic

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 832 DKK

Meget centralt byhotel

First Hotel Atlantic ligger ved havnefronten i Aarhus overfor det nye hovedbibliotek DOKK1. Hotellet har 102 ny-renoverede værelser med udsigt over vandet samt Aarhus by og ligger kun få minutters gang fra hovedbanegården. I forlængelse af lobbyen ligger restaurant Grappa Al Porto, som serverer italienske lækkerier. Ankommer du i bil, har du mulighed for at benytte dig af hotellets egen p-etage. Morgenmaden nydes på hotellets øverste etage med en af byens bedste udsigter. Gæster på First Hotel Atlantic tilbydes desuden en god pris på træning i Seier Fitness som er beliggende bag hotellet.

Læs fuld beskrivelse
 • 500 m til Offentlig transport

Faciliteter

 • bar

  Restaurant Grappa al Porto

  På Grappa har vi kastet vores kærlighed over en moderne udgave af det klassiske, italienske køkken, og tryller på toscansk både morgen, middag og aften.

  Så hvis en ægte italiensk restaurant efter din opfattelse skal indeholde ternede duge, bastflasker og en smør-tenor på repeat, er Grappa ikke stedet for dig.

  Grappa danner rammen om alt fra romantiske middage for to, til boblende familiesammenkomster i weekenden.

  Vores vinsortiment er – i al beskedenhed – ganske omfattende, og bringer smilet frem hos kendere, livsnydere og andet godtfolk.

 • Parkering

  Parkering på hotellet

  Vi har en aflåst parkeringsgarage på hotellet (kun for alm. personbiler under 1,8 m høje). Der er plads til ca. 25 biler – og lidt flere i weekenden.

  Pris: 95 kroner pr. døgn.

  Bemærk: Man kan desværre ikke reservere plads, så det er efter først til mølle-princippet.

  Du finder offentlige p-pladser i gaden lige bagved hotellet, hvor man holder gratis mellem kl. 19.00 og 09.00. I dagtimerne koster det ca. 15.00 kr. i timen.

  Salling stormagasin har et P-hus ca. 400 meter fra hotellet. her kan man parkere for ca. 250,00 i døgnet.

 • Choose Your Colour

  Møder: Choose your colour

  I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Tilbud

 • Grappa al Porto restaurant

  Hotelophold og italiensk middag

  Nyd en skøn, 3-retters middag på Restaurant Grappa Al Porto og i nyrenoveret værelse på det hyggelige First Hotel Atlantic midt i Aarhus.

  Book pakke Fra kr. 1299,-
 • Lej en bil

  Oplev Østjylland med Europcar og bo på det nyrenoverede First Hotel Atlantic midt i det centrale Aarhus.

  Book pakke

First Hotel Atlantic på Instagram

 • Vores motto #yoursecondhomeisfirst præger væggen på enkelte værelser - ved du hvilke? 
#firsthotel #firsthotels #service #gladegæster #visitaarhus #aarhus - 24-03-2018 08:06:52
 • Vores store lyse #dobbeltværelser indbyder til hygge og gode snakke. De #bløde #senge og det lækre #sengetøj til at sove længe... Men #aktiviteter rundt omkring i #aarhus sørger for at vi kommer op og afsted! Hvem skal du have med til #smiletsby næste gang?
#firsthotels #firsthotel #friends #family #love #hotel #getaway #visitdenmark #visitaarhus #visitmidtjylland - 23-03-2018 08:14:32
 • Imorgen er der igen #buffet og #breakfastwithaview over #aarhus - godtnok fortrinsvis for hotellets gæster, men du kan altid købe morgenmad i receptionen og sætte dig øverst i bygningen og nyde den flotte #udsigt over #aarhus og #aarhushavn måske du oplever #molslinien eller #aros - de er begge flottest i #solskin - 22-03-2018 21:25:04
 • Endnu en #solskinsdag over #aarhus.
#aros og #regnbuen ser bare #smuk ud i #solskin 
Vidste du, at #aarhusstreetfood ligger under 200 meter fra vores hoveddør?
#firsthotel #firsthotels #breakfastwithaview #visitdenmark #visitaarhus #tv2vejret - 21-03-2018 04:33:43
 • Endelig kom der #sol over #aarhus! 
#forår i #danmark er fantastisk!

#firsthotel #firsthotels #breakfastwithaview #yoursecondhomeisfirst - 19-03-2018 16:07:49
 • Hvem skal vi have en snak med, når vi skal ansætte vores næste medarbejder? Kender du den rigtige?? #werehiring #jobiaarhus #job #studiejob #jobnet #service #servicefag #nytjob - 15-03-2018 17:05:22
 • Snart kigger #solen også frem over #aarhushavn og #dokk1 🌞vi glæder til #sommer og #varme og til at #århusletbane skal køre rundt fyldt med #turister 
#firsthotel #firsthotels #service #familienatlantic er klar #åretrundt. - 15-03-2018 10:52:19
 • #dokk1 er forsvundet i tågen 😱

Det sammer er #aarhusletbane - men heldigvis har de en klokke, så man kan høre dem!! #udsigten er ikke som den plejer, men vores #morgen bliver dagligt reddet af vores #buffet #firsthotel #firsthotels #aarhus #breakfastwithaview #morgen #tv2vejret - 13-03-2018 05:50:54
tradeDoubler