Gå til hovedindhold

First Hotel Atlantic

Book ophold

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

First Hotel Atlantic

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 956 DKK

Meget centralt byhotel

First Hotel Atlantic ligger ved havnefronten i Aarhus overfor det nye hovedbibliotek DOKK1. Hotellet har 102 ny-renoverede værelser med udsigt over vandet samt Aarhus by og ligger kun få minutters gang fra hovedbanegården. I forlængelse af lobbyen ligger restaurant Grappa Al Porto, som serverer italienske lækkerier. Ankommer du i bil, har du mulighed for at benytte dig af hotellets egen p-etage. Morgenmaden nydes på hotellets øverste etage med en af byens bedste udsigter. Gæster på First Hotel Atlantic tilbydes desuden en god pris på træning i Seier Fitness som er beliggende bag hotellet.

Læs fuld beskrivelse
 • 500 m til Offentlig transport

Faciliteter

 • Restaurant Grappa al Porto

  På Grappa har vi kastet vores kærlighed over en moderne udgave af det klassiske, italienske køkken, og tryller på toscansk både morgen, middag og aften.

  Så hvis en ægte italiensk restaurant efter din opfattelse skal indeholde ternede duge, bastflasker og en smør-tenor på repeat, er Grappa ikke stedet for dig.

  Grappa danner rammen om alt fra romantiske middage for to, til boblende familiesammenkomster i weekenden.

  Vores vinsortiment er – i al beskedenhed – ganske omfattende, og bringer smilet frem hos kendere, livsnydere og andet godtfolk.

 • Parkering

  Parkering på hotellet

  Vi har en aflåst parkeringsgarage på hotellet (kun for alm. personbiler under 1,8 m høje). Der er plads til ca. 25 biler – og lidt flere i weekenden.

  Pris: 95 kroner pr. døgn.

  Bemærk: Man kan desværre ikke reservere plads, så det er efter først til mølle-princippet.

  Du finder offentlige p-pladser i gaden lige bagved hotellet, hvor man holder gratis mellem kl. 19.00 og 09.00. I dagtimerne koster det ca. 15.00 kr. i timen.

  Salling stormagasin har et P-hus ca. 400 meter fra hotellet. her kan man parkere for ca. 250,00 i døgnet.

 • Møder: Choose your colour

  I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Tilbud

 • Den Gamle By

  Nyd en skøn tur til Aarhus, besøg Den Gamle By og bo First Hotel Atlantic.

  Book pakke Fra kr. 1535,-
 • Golfrejse til Aarhus

  Inviter konen, kæresten eller din bedste ven med til Aarhus et spil golf og og nyd en dejlig hotelovernatning på First Hotel Atlantic.

  Book pakke Fra kr. 1995,-
 • Romantisk hotelophold

  Forkæl din elskede med et romantisk hotelophold på First Hotel Atlantic i hjertet af Aarhus.

  Book pakke Fra kr. 1495,-
 • Hotelophold og italiensk middag

  Nyd en skøn, 3-retters middag på Restaurant Grappa Al Porto og i nyrenoveret værelse på det hyggelige First Hotel Atlantic midt i Aarhus.

  Book pakke Fra kr. 1299,-
 • Lej en bil

  Oplev Østjylland med Europcar og bo på det nyrenoverede First Hotel Atlantic midt i det centrale Aarhus.

  Book pakke

First Hotel Atlantic på Instagram

 • God søndag🙋🏼#firsthotelatlantic #yoursecondhomeisfirst #aarhus #cake #sunday - 23-07-2017 11:17:05
 • Gå ikke glip af vores konkurrence på FB🎫🎤🎶🥁🎸🎺🎻 - 17-07-2017 09:24:35
 • For 29 gang kan du opleve Aarhus Jazz Festival🎺🎷 Kom og mærk de gode vibrationer, hvad enten du er garvet jazzfan, nybegynder eller på udkig efter sjov for hele familien🎶#firsthotelatlantic #yoursecondhomeisfirst #aarhus #aarhusjazzfestival #jazz #music - 15-07-2017 07:56:36
 • En udsigt vi aldrig bliver træt af🌇 Tak for tilsendte @simonesmoller #firsthotelatlantic #yoursecondhomeisfirst #aarhus #roomswithaview - 13-07-2017 09:01:59
 • Så er dagen endelig kommet hvor Musikhusparken byder alle velkommen til Marked i Parken🍲🎶🖼👚👖 #firsthotelatlantic #yoursecondhomeisfirst #aarhus #markediparken #musikhusparken #popupmarked #musikhuset #aros #kødbyensmadogmarked #flagstangmarkeder - 09-07-2017 06:16:48
 • Vi byder både bil, hund og ejer velkommen🚗🐶👨🏼‍💼 - 07-07-2017 08:10:46
tradeDoubler