Gå til hovedindhold

First Hotel Atlantic

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

First Hotel Atlantic

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 876 DKK

Meget centralt byhotel

First Hotel Atlantic ligger ved havnefronten i Aarhus overfor det nye hovedbibliotek DOKK1. Hotellet har 102 ny-renoverede værelser med udsigt over vandet samt Aarhus by og ligger kun få minutters gang fra hovedbanegården. I forlængelse af lobbyen ligger restaurant Grappa Al Porto, som serverer italienske lækkerier. Ankommer du i bil, har du mulighed for at benytte dig af hotellets egen p-etage. Morgenmaden nydes på hotellets øverste etage med en af byens bedste udsigter. Gæster på First Hotel Atlantic tilbydes desuden en god pris på træning i Seier Fitness som er beliggende bag hotellet.

Læs fuld beskrivelse
 • 500 m til Offentlig transport

Faciliteter

 • bar

  Restaurant Grappa al Porto

  På Grappa har vi kastet vores kærlighed over en moderne udgave af det klassiske, italienske køkken, og tryller på toscansk både morgen, middag og aften.

  Så hvis en ægte italiensk restaurant efter din opfattelse skal indeholde ternede duge, bastflasker og en smør-tenor på repeat, er Grappa ikke stedet for dig.

  Grappa danner rammen om alt fra romantiske middage for to, til boblende familiesammenkomster i weekenden.

  Vores vinsortiment er – i al beskedenhed – ganske omfattende, og bringer smilet frem hos kendere, livsnydere og andet godtfolk.

 • Parkering

  Parkering på hotellet

  Vi har en aflåst parkeringsgarage på hotellet (kun for alm. personbiler under 1,8 m høje). Der er plads til ca. 25 biler – og lidt flere i weekenden.

  Pris: 95 kroner pr. døgn.

  Bemærk: Man kan desværre ikke reservere plads, så det er efter først til mølle-princippet.

  Du finder offentlige p-pladser i gaden lige bagved hotellet, hvor man holder gratis mellem kl. 19.00 og 09.00. I dagtimerne koster det ca. 15.00 kr. i timen.

  Salling stormagasin har et P-hus ca. 400 meter fra hotellet. her kan man parkere for ca. 250,00 i døgnet.

 • Choose Your Colour

  Møder: Choose your colour

  I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Tilbud

 • Grappa al Porto restaurant

  Italiensk ophold m/champagne

  Nyd en skøn, 3-retters middag på Restaurant Grappa Al Porto og i nyrenoveret værelse på det hyggelige First Hotel Atlantic midt i Aarhus.

  Book pakke Fra kr. 1299,-
 • Lej en bil

  Oplev Østjylland med Europcar og bo på det nyrenoverede First Hotel Atlantic midt i det centrale Aarhus.

  Book pakke

First Hotel Atlantic på Instagram

 • Endelig kom #solen og det føles som #sommer i #aarhus 
Om du vil bade i havnen, sole dig på havnekajen, nyde stemningen langs åen, eller bare #shoppe - så ligger vi lige i midten af det hele. 
#centralt #hotel #firsthotel #firsthotels #visitaarhus #visitdenmark #solidanmark - 20-04-2018 12:45:07
 • Når #centrum er lige der hvor man er....
#firsthotelatlantic ligger lige i #smørhullet i #aarhus - på #aarhushavn ved #århusletbane og ved den smukke #dokk1 - du kan gå til #tivolifriheden, #aros #dengamleby og #marselisborg - hvis du booker i weekenden kan du få #rabat med bookingkoden FHATL på www.firsthotels.dk

#firsthotel #firsthotels #visitaarhus #visitdenmark #8000 - 12-04-2018 15:11:46
 • Når vi modtager en #booking, opfordrer vi gerne gæsten til at give en feedback for at kunne gøre oplevelsen endnu bedre. #service er mange ting men #gæsten er den bedste til at svare om vi har leveret... Derfor er svarene #vigtige for os.
#firsthotels #firsthotel #visitaarhus #aarhus #aarhus2018 - 11-04-2018 03:40:57
 • Hvem vil du spise morgenmad sammen med, i denne udsigt i weekenden?? På vores hjemmeside www.firsthotels.dk kan du med bookingkoden FHATL booke værelser til en ganske særlig weekendpris fra 895,- - fordi vi så gerne vil dele udsigten med jer 😊
Ses vi i weekenden?

#weekend #getaway 
#breakfastwithaview #soloveraarhus #aarhus #aarhushavn #dokk1 #gladegæster #firsthotel #firsthotels - 06-04-2018 06:29:00
 • #morgenmadsbuffet på en tirsdag? - ja faktisk hver eneste dag! 
Vores #gæster bliver #dagligt #forkælet af vores #dygtige #personale! 
#breakfasttime #breakfastwithaview #visitdenmark #visitaarhus #aarhus #firsthotel #firsthotels - 03-04-2018 04:58:14
 • #tripadvisor er et godt sted, når man vil finde det bedste sted til sin #ferie - vi er så heldige at mange af vores #fantastiske #gæster giver os brugbare #anmeldelser og god #feedback - mange tak for det 🙏

#firsthotel #firsthotels #yousecondhomeisfirst #aarhus #danmark #gratisparkering #phus #visitaarhus #visitdenmark #trip - 01-04-2018 04:45:09
 • På vores #superior værelser, vores #firstlady værelser og vores #juniortsuiter står der en espressomaskine til frit brug! - det betyder #kaffe lige fra morgenstunden! Vi foreslår alle vore #gæster at de skal opleve glæden ved nyde en kop kaffe mens de nyder udsigten til enten #aarhusstreetfood, #aros #aarhusdomkirke #aarhushavn #aarhusletbane. Hvem synes du bør have denne oplevelse?
#firsthotel #firsthotels #coffee #wiev #roomwithaview #coffeewithaview #hotel #hotels #service - 30-03-2018 04:55:53
tradeDoubler