Gå til hovedindhold

Visby

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hotel og seværdigheder i Visby på Gotland

Ferieparadiset Visby på Gotland er en populær destination for mange rejsende. Her kan du opleve rolige strande, hyggelige restauranter og en af Sveriges fineste golfbaner, Visby GK. Hvis du rejser til Gotland med børn, anbefaler vi en tur til sommer- og vandlandet Kneippbyn lige uden for Visby eller at gå på opdagelse i den spændende Lummelunda-grotte. For fugleinteresserede er en bådtur til naturreservatet på Stora Karlsö et must.

Verdensarvbyen Visby er udnævnt til at være en af de bedst bevarede middelalder-hansabyer, og det er ingen tilfældighed, at der afholdes middelalderfestival i byen hvert år. Desuden er Gotland samlingssted for det årlige svenske Folkemøde, der finder sted i Visby lige før ferien starter for alvor.

Men Visby og Gotland er mere end blot en kilde til fine sommerminder og kan absolut opleves hele året rundt. En af verdens største motorcykelløb, GGN - Gotland Grand National, finder sted hvert år i Tofta, og Fårö med dens mange klippeformationer – en ø hvor den legendariske Ingmar Bergman boede – er smuk uanset årstid, og du bør absolut også besøge den Blå Lagune. Derudover er der masser af kunstneratelier og gallerier rundt omkring på øen med gotlandsk design og kunsthåndværk i form af både keramik, beton, uld, læder og tekstil.

Hvis du har planlægger om at besøge Gotland til næste sommer og leder efter hotel i Visby, så kommer First Hotel Visby til at lægge blot 800 meter fra færgeterminalen. Det helt nye hotel er under opførelse og åbner dørene i juni 2019. Hotellet har 90 moderne værelser, de fleste med balkon og havudsigt. Flere af værelserne, der kan kombineres så de har plads til 7 overnattende, vil også være udstyret med køkken egnet til langtidsophold. På hotellet er der også swimmingpool, jacuzzi, sauna, udendørsbar og parkering lige uden for indgangen.

Vores hoteller i Visby

  • Söderväg 56 A, 621 58 Visby
    Book nu!
    Feriefavoritten Gotlands nye hotel åbner dørene for første gang i juni 2019. First Hotel Visby tilbyder et unikt design, og de fleste af hotellets 90 værelser har balkon med udsigt over hav og solnedgang. Flere er udstyret med køkkener samt har mulighed for sammenlægning, så op mod 7 personer kan bo sammen.

    Hotellet ligger 800 meter fra færgeterminalen og inden for få minutters gang fra det centrale Visby, som er udnævnt til at være en af de bedst bevarede middelalder-hansabyer. Fra hotellet kommer man nemt til Gotlands kongreshus, Wisby Strand Congress & Event, samt til restauranter, dejlige strande, sommer- og vandlandet Kneippbyn og en af Sveriges fineste golfbaner, Visby GK.

    På hotellet findes en swimmingpool, jacuzzi, sauna og en udendørsbar, der ligesom de fleste af værelserne byder på havudsigt. Perfekt til afslapning og at nyde den unikke stemning. På First Hotel Visby er WiFi og morgenmad inkluderet i værelsesprisen, og parkering findes lige uden for indgangen.
tradeDoubler