Gå til hovedindhold

Visby

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og seværdigheder i Visby på Gotland

Ferieparadiset Visby på Gotland er en populær destination for mange rejsende. Her kan du opleve rolige strande, hyggelige restauranter og en af Sveriges fineste golfbaner, Visby GK. Hvis du rejser til Gotland med børn, anbefaler vi en tur til sommer- og vandlandet Kneippbyn lige uden for Visby eller at gå på opdagelse i den spændende Lummelunda-grotte. For fugleinteresserede er en bådtur til naturreservatet på Stora Karlsö et must.

Verdensarvbyen Visby er udnævnt til at være en af de bedst bevarede middelalder-hansabyer, og det er ingen tilfældighed, at der afholdes middelalderfestival i byen hvert år. Desuden er Gotland samlingssted for det årlige svenske Folkemøde, der finder sted i Visby lige før ferien starter for alvor.

Men Visby og Gotland er mere end blot en kilde til fine sommerminder og kan absolut opleves hele året rundt. En af verdens største motorcykelløb, GGN - Gotland Grand National, finder sted hvert år i Tofta, og Fårö med dens mange klippeformationer – en ø hvor den legendariske Ingmar Bergman boede – er smuk uanset årstid, og du bør absolut også besøge den Blå Lagune. Derudover er der masser af kunstneratelier og gallerier rundt omkring på øen med gotlandsk design og kunsthåndværk i form af både keramik, beton, uld, læder og tekstil.

Hvis du har planlægger om at besøge Gotland og leder efter hotel i Visby, så ligger First Hotel Kokoloko kun 800 meter fra færgeterminalen. Det helt nye hotel åbnede dørene op i juni 2019. Hotellet har 90 moderne værelser, de fleste med balkon og havudsigt. Flere af værelserne, der kan kombineres så de har plads til 7 overnattende, vil også være udstyret med køkken egnet til langtidsophold. På hotellet er der også swimmingpool, jacuzzi, sauna, udendørsbar og parkering lige uden for indgangen.

Vores hoteller i Visby

  • Pool Day First Hotel Kokoloko
    Söderväg 56 A, 621 58 Visby
    Book nu!
    First Hotel Kokoloko er feriefavoritten Gotlands nye hotel. Hotellet åbnede for første gang i juni 2019 og tilbyder et unikt design med swimmingpool, jacuzzi, sauna, udendørsbar og parkering lige uden for indgangen. Flere værelser er udstyret med køkkener samt har mulighed for sammenlægning, så op mod syv personer kan bo sammen.

    Hotellet ligger 800 meter fra færgeterminalen og inden for få minutter fra det centrale Visby. Fra hotellet kommer du nemt til restauranter, dejlige strande, Gotlands...