Gå til hovedindhold

Uppsala

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel og attraktioner i Uppsala

  • Lige nord for Stockholm ligger Sveriges fjerdestørste by, Uppsala. Byen er kendt som Pelle Haleløs’ hjemby og Uppsala er også hjemsted for Sveriges første universitet – det både populære og traditionelle Uppsala Universitet. I universitetsbyen finder du også Nordens største domkirke, Uppsala Domkirke, samt Uppsala Slot og den velbesøgte Uppsala Botaniske Have. For børnefamilier er vandlandet Fyrishov bestemt et besøg værd, og for dem, der interesserer sig for oldtiden og vikinger, er Uppsala og Uppland en af Sveriges mest righoldige regioner for oldtidslevn. Benyt lejligheden til at besøge Gamla Uppsala Museum, Upplandsmuseet eller kongehøjene Gamla Uppsala, mens du besøger byen. Bor du på Hotel Kvarntorget – First Partner Collection, er du tæt på alt, hvad Uppsala har at byde på.

Vores hoteller i Uppsala

  • Hotelværelse. Billede.
    Kvarntorget 3, 754 20 Uppsala
    Book værelse
    Hotell Kvarntorget – First Partner Collection ligger ved Kvarntorget tæt på det centrale Uppsala. Hotellet har 27 værelser, alle udstyret med tv, skrivebord, lænestol og badeværelse med brusebad. Morgenmad er altid inkluderet i prisen, og alle vores gæster har gratis WiFi.

    Hotellet er beliggende i et ombygget indkøbscenter, som nu rummer hostel, restaurant, kiosk, massør, frisør og madbutikker. De åbne udeområder og fællesarealerne er moderne og perfekt egnet som mødested, for dem, der søger...