Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Tällberg

Hotellet har i alt 52 værelser. Du finder både unikt indrettede værelser, og værelser indrettet i samme stil. Vi ønsker, at du føler dig velkommen, når du kommer på besøg.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Single

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores 15m² store Standard Enkeltværelser har parketgulve, et skrivebord, en enkeltseng og et 32" TV med mere end 15 kanaler. Badeværelset er fuldt udstyret og har bruser.

Standard Double

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores 15m² store Standard Dobbeltværelser har parketgulve, et skrivebord, to enkeltsenge og et 32" TV med mere end 15 kanaler. Badeværelset er fuldt udstyret og har bruser.

Superior Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 17 m²
Vores 17m² store Standard Dobbeltværelser har parketgulve, et skrivebord, to enkeltsenge og et 32" TV med mere end 15 kanaler. Badeværelset er fuldt udstyret og har bruser.

Deluxe Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores Deluxe Dobbeltværelser er 20m² og tilbyder vores gæster en fantastisk udsigt over Siljansøen. Værelserne har parketgulve, et skrivebord, en dobbeltseng af det eksklusive svenske mærke Carpe Diem og et 32" TV med mere end 15 kanaler. Badeværelset er fuldt udstyret og har bruser.

Röda Rummet Junior Suite

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Juniorsuiten Röda Rummet er opkaldt til ære for forfatteren August Strindbergs roman Det røde rum og er unikt dekoreret i røde toner og nuancer. Her finder du et luksuriøst badeværelse med spabad og bruser til to personer. Juniorsuiten har en dobbeltseng af det eksklusive svenske mærke Carpe Diem, et 40" LED-TV med 15 kanaler, en sofagruppe, kaffemaskine og minibar.

Astrid Lindgren Junior Suite

Værelset passer til:
Størrelse: 22 m²
Juniorsuiten, opkaldt efter den store svenske forfatter Astrid Lindgren har en dobbeltseng af det eksklusive svenske mærke Carpe Diem, balkon med en fantastisk udsigt, kaffemaskine, minibar, elegante lænestole og et 40" LED-TV med 15 kanaler. I badeværelset er der et rummeligt spabad til to personer.

Hugo Alfvén Junior Suite

Værelset passer til:
Størrelse: 34 m²
Vores mest rummelige hotelværelse er Hugo Alfvén juniorsuiten på 32m². Suiten er opkaldt efter forfatteren Hugo Alfvén og har to soveværelser adskilt af en entré, dobbeltsenge af det eksklusive svenske mærke Carpe Diem, et 40" LED-TV med 15 kanaler og minibar. Det store, smukke badeværelse er udstyret med infrarød sauna og bruser.