Gå til hovedindhold

Bryllup & fest

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Bryllup og fest i Tällberg

Vi arrangerer bryllupper og fester med festmenu og ophold for op til 100 gæster. Hvis I er mange, får I hele hotellet for jer selv, fredag-søndag.

Hvis I ønsker at blive viet på hotellet, opstiller vi et festtelt på græsplænen til vielsen. Eller også kan I vælge en intim vielse på vores tagterrasse.

bryllup

Restaurant og værelser med udsigt

Restauranten, som har plads til op til 100 gæster, og de fleste af vores værelser har flot udsigt over Siljansøen. Der er to store opholdsrum med sofagrupper, og vi har 50 flotte værelser til overnattende gæster.

Til brudeparret har vi to romantiske og charmerende minisuiter i hovedbygningen, der kan vælges mellem.

restaurant

Unikke menuer

Vi har udarbejdet forslag til fest- og bryllupsmenu – tilpasset sæsonen.

Disse menuer kan bruges til inspiration, og I kan konstatere ved selvsyn, at maden er god, når I spiser en smagemenu med os med to forskellige for- og hovedretter samt desserter.

bryllup

Bryllup i alle årstider

De mest populære bryllupsweekender er i foråret og forsommeren med solskin og godt vejr. Der er dog også klare fordele ved efterårs- og vinterbryllup.

En flot efterårsdag, når luften er klar, og gule og røde blade pryder træerne, eller når sneen og stilheden lægger sig over dalene, og kusken henter med hest og slæde, er noget helt for sig selv.