Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Tällberg

Alle hotelværelser på First Hotel Klockargården er unikt indrettede med kærlighed og inspiration fra Dalarna. Hotellet har et rustikt og romantisk miljø, der egner sig til bryllupper og fester.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 13-15 m²
Vores hyggelige Standard Enkeltværelser er på mellem 13 og 15 m². Alle værelserne er unikt indrettede, men de er altid udstyrede med TV og eget badeværelse med bruser.

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores 20 m² store Standard Dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle vores dobbeltværelser har skrivebord og et lille, hyggeligt opholdsområde med stole. Værelserne er charmerende indrettede med design fra Dalarna. Vores dobbeltværelser ligger i hovedbygningen og i vores huse rundt om gården. Nogle af værelserne har balkon.

Standard Family

Værelset passer til:
Størrelse: 22 m²
Charmerende værelser, hvor der er plads til hele familien. Vores standard familieværelser har to almindelige senge, og har enten en sovesofa eller køjesenge til en eller to personer. Værelserne er beliggende i huse, der ligger spredt rundt om gården.

Deluxe Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores rummelige 30m² Deluxe Dobbeltværelser har boblebad og et opholdsområde i den romantiske stil fra Dalarna. Nogle af værelserne har balkon, mens andre har udsigt over Siljansøen.

Carl Larsson Junior Suite

Værelset passer til:
Størrelse: 48 m²
Vores 48m² store Juniorsuite er inspireret af maleren Carl Larsson og hans arbejde. Det store, lyse værelse har både sove- og opholdsområder, samt en traditionel kakkelovn og en balkon med flot udsigt over Siljansøen. Det rummelige og luftige badeværelse er udstyret med to vaskekummer, spabad og sauna.