Gå til hovedindhold

Shows & messer

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Shows & messer

First Hotel Klockargården er en af Dalarnas største underholdningsarrangører. Her booker vi både nationalt kendte og lokale kunstnere til vores scene, Klockargården Kultursalong. I vores brede underholdningsprogram finder du farverige shows, intime og større koncerter, teater, kultur og dans. Ganske enkelt noget for enhver.

Messer og events
På hotellet arrangeres der også flere messer og events i løbet af året. Her kan du blandt andet få inspiration til hjemmet og garderoben på Tällbergs Sy & Hantverksmässa, finde nye madfavoritter på Tällbergs Dryck & Deli og gøre klar til jul efter et besøg på julemarkedet Lissjul.

Bryllupper og fester
Vi arrangerer også middage, bryllupper og fester som dåb, årsmiddage og meget mere på hotellet. Læs mere her om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit arrangement.

Hvis du har planer om at gifte dig og vil fejre dit bryllup i virkelig romantiske omgivelser i Dalarna, anbefaler vi også, at du tager et kig på vores populære søsterhotel First Hotel Villa Långbers. De har mange års erfaring med at arrangere bryllupper, og sammen med os og vores tredje søsterhotel, First Hotel Gyllene Hornet, er der masser af plads til alle jeres overnattende gæster.

11288_show-kultursalongen-first-hotel-klockargarden-tallberg-square.jpg   11311_mood-first-hotel-klockargarden-tallberg_2668-square.jpg    11295_kultursalongen-first-hotel-klockargarden-tallberg_177316633-square.jpg

Underholdningsprogrammet i Klockargårdens Kultursalong
Du kan finde det komplette underholdningsprogram for Klockargårdens Kultursalong i vores reserverbare underholdningspakke med overnatning.