Gå til hovedindhold

Bryllup & fest

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Bryllup og fest i Tällberg

dinner kultursalongen

Bryllup i Tällberg

Tällberg i det smukke Dalarna er det perfekte sted for jer, der går i bryllupstanker.

På First Hotel Klockargården har vi lang erfaring med at arrangere bryllupper på alle tider af året. Vi har kapacitet til selskaber med op til 200 middagsgæster, tilbyder 41 hotelværelser, og vores fantastiske køkkenteam og serveringspersonale sørger for, at I får en uforglemmelig aften.

Uanset om I ønsker en kirkelig eller en borgerlig vielse, findes der flere smukke steder i Tällberg, der er perfekte til mindeværdige ceremonier.

restaurant

Dåb, fødselsdage og fest

First Hotel Klockargården udgør en flot ramme til alle livets højtider. Her passer fødselsdagsfester lige så godt ind som dåb, forlovelse, bryllup og familiesammenkomster.

Selvfølgelig hjælper vi dig med at sammensætte en passende menu, uanset om det drejer sig om et kaffeselskab eller en gallamiddag.

Hvis du ønsker en fest med et touch af Dalarna, hjælper vi dig med at booke et spillemandsorkester, kirkebådsroning eller måske en aktuel kunstner fra Dalarna.

udendørs

Fester med udsigt

Til 50-årsfødselsdagen anbefaler vi vores største lokale, Kultursalongen. Her er der en stor scene og projektor til diasshow og videoklip. Lokalet tilbyder god plads, og vi serverer en stor festbuffet inde i lokalet, eller hvis du foretrækker det, serverer vi en herlig treretters menu ved bordene.

Til sommerens højtider er det eventyrligt smukt at arrangere fest i vores bådhus nede ved Tällbergstrand. Slå portene til bådhuset op, og nyd den smukke udsigt over søen Siljan.