Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Tällberg

Vi tilbyder i alt 60 værelser, hvoraf 49 er beliggende i hovedbygningen. Indretningen er klassisk svensk med inspiration fra Dalarna. Vi har desuden 11 værelser i fritliggende hytter nær hovedbygningen. Alle er ikke-rygerværelser og indrettet i lyse farver med inspiration fra Dalarna. Fire af værelserne er specielt egnet til rejsende med kæledyr. Alle vores 60 værelser er udstyret med bad, toilet, telefon samt fladskærms-tv, gratis WiFi, skrivebord, garderobe, kuffertbænk og komfortable senge.

Hovedbygningen - Værelserne i hovedbygningen er lidt anderledes, både hvad angår størrelse og indretning. Her findes værelser beregnet til 1-4 personer. Nogle af dobbeltværelserne er forbundet med en dør, hvilket gør dem særligt velegnet til familiebrug. Værelser med mere end 2 senge er normalt indrettet med 2 almindelige senge samt en ekstra fold-ud-seng efter behov. Nogle af værelserne er handicapvenlige.

Perssons hytte - Perssons hytte er indrettet med 2 firemandsværelser samt 1 dobbeltværelse. Udenfor er der havemøbler og en dejlig stor græsplæne, som børnene kan lege sig trætte på. Desuden er der både legeplads og legehus tæt ved.

Elsas længe - Længen har 4 standarddobbeltværelser, hvor kæledyr er velkomne. Alle værelse har egen indgang udefra. Der er også en høloft samt familieværelser med fem senge i 2 planer. På nederste etage er der en sovesofa til 2 personer. På øverste etage forefindes en dobbeltseng samt en enkeltseng foruden toilet og brusebad.

Leksandshytte - Denne charmerende hytte har egen gårdhave og består af 2 separate standarddobbeltværelser. Hytten er perfekt egnet til familier eller grupper af venner. Privat terrasse om sommeren.

Værelsesudvalg og priseksempel

Moderate Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores mindre enkeltværelser, Moderate Enkelt, ligger i hovedbygningen og er 12-15 m² store. Værelserne er udstyret med en behagelig seng, en (læne)stol, skrivebord, fladskærms-TV, hårtørrer, toilet og bruser.
Seng og kapacitet
90-105 cm bred enkelteng.

Moderate Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores mindre dobbeltværelser, Moderate Dobbelt, er tilgængelige i hovedbygningen og i vores hytter. Værelserne er 18-20 m² store og udstyret med behagelige senge, en (læne)stol, skrivebord, fladskærms-TV, hårtørrer, toilet og bad.
Seng og kapacitet
2x 90 cm dobbeltseng.

Moderate Familie

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
Vores Moderate Familieværelser ligger i gården nær hovedbygningen og er 25-45 m² store. Her finder du 3 til 5 rigtige senge, stol, skrivebord, fladskærms-TV, hårtørrer, toilet og bad.
Seng og kapacitet
2 x 90 cm senge.

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Alle vores Standard Dobbeltværelser er ca 20-24 m² store og med behagelige senge. De har lænestol/stol, skrivebord, fladskærms-TV, hårtørrer, toilet og bruser. De fleste standardværelser finder du i hovedbygningen. Der findes også handikaptilpassede værelser. For dig der rejser med husdyr, tilbyder vi værelser i hytten 50 m fra hovedbygningen.
Seng og kapacitet
2 komfortable 80cm brede senge.

Standard Familie

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores Standard Familie værelser er ca 24-30 m² og udstyret med 3-4 rigtige senge, lænestol/stol, skrivebord, fladskærms-TV, hårtørrer, toilet og bruser.
Seng og kapacitet
3 senge (90cm brede) med tilhørende skabe ved gærdet samt evt. 1 ekstraseng.