Gå til hovedindhold

Tällberg

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hoteller og attraktioner i Tällberg, Dalarna

First Hotels har tre hoteller i Tällberg; First Hotel Gyllene Hornet, First Hotel Villa Långbers og First Hotel Klockargården. Tällberg og Dalarna er populære rejsemål. Her er mange flotte attraktioner og spændende udflugter, der passer til de fleste.

Eksempelvis Dalhalla, et gammel kalkbrud som nu anvendes til begivenheder og koncerter. Er du på børneferie i Dalarna finder du Orsa Rovdyrspark, Leksand Sommarland, nisselandet Tomteland og Nusnäs Dalahesteværksted inden for blot en times kørsel fra vores hoteller.

Hvis du hellere vil opleve svensk kunsthistorie, kan du nå både Carl Larsson-gården i Sundborn og Zorn-museet i Mora på dagsture fra hotellerne. Er du til golf, kan du roligt pakke golfkøller og golfsko. Tällbergbyarna Golfklub ligger kun 5 minutters kørsel fra dit hotelværelse.

Vores hoteller i Tällberg

 • standard dobbeltværelse
  Tällbergsvägen 28, 79370 Tällberg
  Book nu!
  First Hotel Gyllene Hornet er beliggende på et bakkedrag med udsigt over de smukke enge ved Siljan-søen i den populære turistby Tällberg i Dalarna. I Tällberg oplever de besøgende et smukt kuperet landskab samt Dalarnas kunsthåndværk, kultur og stolte traditioner. Hotellets historie går tilbage til 50erne, og stedet har siden udviklet sig til et full-service resort omgivet af en stor smuk have. Gæsterne på First Hotel Gyllene Hornet mødes med kerneværdierne omsorg, opmærksomhed og personligt engagement, hvilket sikrer et ophold af høj kvalitet.
 • værelse
  Siljansvägen 456, 793 70 Tällberg
  Book nu!
  First Hotel Klockargården ligger midt i Dalarna og byder på en smuk udsigt over landsbyen Tällberg og Siljansøen. Hotellet ligger tæt på mange attraktioner, hvor du kan nyde smukke strande, storslået natur, sæterhytter, og landsbyernes unikke kunsthåndværk i sommermånederne. Om vinteren har du både skiløjperne og de isdækkede søer lige ved hånden. Tilbring en afslappende, fredelig weekend hos os, eller fryd dine sanser med aktive dage og forskellige forlystelser om aftenen. First Hotel Klockargården er kendt for at servere fremragende mad i sin kvalitetsrestaurant og for sin musikalske underholdning. Om sommeren åbner vi også vores hyggelige bageri, der tilbyder enkle og velsmagende retter.
 • udendørs
  Vår Herres Gattu 28, 79370 Tällberg
  Book nu!
  First Hotel Villa Långbers er beliggende i centrum af Dalarna med en fantastisk udsigt over landsbyen Tällberg, Siljansøen og bjergene i baggrunden. Hotellets 52 værelser ligger i to store bygninger samt i et antal mindre villaer. Sørg for at besøge udsigtspunktet på hotellets tag, idet omgivelserne er lige så smukke iklædt sommergrønt som når de er dækket af gnistrende hvid sne.

  First Hotel Villa Långbers er ideelt til bryllupper og konferencer, og vi specialiserer os i at tilpasse pakker til vores gæster. Populære attraktioner i nærheden omfatter Nusnäs, hvor dalarhesten fremstilles, Zorn-museet i Rättvik, og Dalhalla-arenaen til udendørskoncerter. Hotellet er også et godt udgangspunkt for besøg til Mora, Leksand, Falun og Borlänge.