Gå til hovedindhold

Tällberg

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Tällberg med spa

First Hotels har et hotel i Tällberg. Hotellet er et fuldservice-resorthotel beliggende i hjertet af Dalarna med udsigt over Siljan-søen. På First Hotel Gyllene Hornet finder du både spa, sauna, mini-fitnesscenter og en 20 meter lang indendørs swimmingpool – perfekt til dem, der ønsker at slappe af og holde sig i form mens de bor på hotellet. Hvis du er til golf, kan du roligt pakke golfkøller og golfskoene. Tällbergbyarna Golfklub ligger kun 5 minutters kørsel fra dit hotelværelse.

Tällberg og Dalarna er populære rejsemål. Her er mange flotte attraktioner og spændende udflugter, der passer til de fleste. Eksempelvis Dalhalla, en gammel kalkbrud som nu anvendes til begivenheder og koncerter. Er du på børneferie i Dalarna finder du Orsa Rovdyrspark, Leksand Sommarland, nisselandet Tomteland og Nusnäs Dalaheste-værksted inden for blot en times kørsel fra First Hotel Gyllene Hornet. Hvis du hellere vil opleve svensk kunsthistorie, kan du nå både Carl Larsson-gården i Sundborn og Zorn-museet i Mora på dagsture fra hotellet.

Vores hoteller i Tällberg

  • standard dobbeltværelse
    Tällbergsvägen 28, 79370 Tällberg
    Book nu!
    First Hotel Gyllene Hornet er beliggende på et bakkedrag med udsigt over de smukke enge ved Siljan-søen i den populære turistby Tällberg i Dalarna. I Tällberg oplever de besøgende et smukt kuperet landskab samt Dalarnas kunsthåndværk, kultur og stolte traditioner. Hotellets historie går tilbage til 50erne, og stedet har siden udviklet sig til et full-service resort omgivet af en stor smuk have. Gæsterne på First Hotel Gyllene Hornet mødes med kerneværdierne omsorg, opmærksomhed og personligt engagement, hvilket sikrer et ophold af høj kvalitet.

tradeDoubler