Gå til hovedindhold

Choose your colour

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Choose your colour

I vores særlige mødepakker First Meeting & Conference Choose your colour er der sat streg under god gastronomi: lokale specialiteter og torvefriske råvarer. Spørg gerne til hotellets udbud af lækre anretninger. Har du allerede en ret eller tre i tankerne, som du synes dine gæster skal nyde, så tag en snak med vores dygtige kokke.

Med en First Meeting & Conference-pakke er behagelighed, effektivitet samt fysisk og psykisk velvære altid i fokus. Vi tror på, at vi kan bidrage til dine resultater ved at give dig og dine gæster det ”lille ekstra”, der gør øjeblikket rart. Derfor tilbyder vi i vores forskellige mødepakker et væld af lækkerier – udover selvfølgelig den perfekte service. Husk, at vi altid lytter til dine særlige ønsker og respekterer din budgetramme. Vores konferenceværter klarer alt det praktiske med opsætning og udstyr, og hvert First Hotel sørger i videst muligt omfang for den enkelte gæsts særlige ønsker.

Choose Your Colour

Gul klassisk

Den gule mødepakke er vores klassiske mødepakke. Her serverer vi kaffe i pauser, lidt god kage om eftermiddagen og frisk vand i mødelokalet. Til frokost byder vi på en klassisk, velsmagende buffet eller menu, der er baseret på lokale og friske råvarer.

Gul mødepakke er det velkendte sikre valg til dit vigtige møde eller konference. En effektiv og afdæmpet ramme med rar og rigelig forplejning samt professionel afvikling, der tilsammen sikrer en god oplevelse for dig og dine gæster.

Choose Your Colour

Grøn sund

Den grønne mødepakke er vores lokalt designede mødepakke, der har fokus på lavt fedtindhold og økologiske råvarer.

Her tilbereder vi velsmagende forplejning ud fra målsætningen om at give dig og dine gæster et sundt og bæredygtigt alternativ. Vi sørger for fornyet energi og velvære til deltagerne med sunde lækkerier i pauser og til frokost.

Denne mødepakke er også særligt velegnet til dage, hvor energi og høj koncentration er afgørende for mødets succes.

Choose Your Colour

Rød sød

Den røde mødepakke er vores ”uartige” alternativ. Her er der fokus på det søde og det ekstra lækre, hvor vi lige tillader os at glemme kalorietælleren og de løftede pegefingre. Her giver vi dig og dine gæster lov til at nyde med stort N.

Du vil blive fristet af lækre kager og andre søde sager, og jeres frokost vil være ekstra solid og kan for eksempel være en gedigen, håndlavet okseburger med en symfoni af hjemmelavet tilbehør.

Med den røde mødepakke er du sikker på at skabe en ramme af hygge og god stemning og samtidig give søde forventninger til pausene hos dine deltagere.

Choose Your Colour

Sort eksklusiv

Den sorte mødepakke er til dig, der skal holde et vigtigt møde for en mindre gruppe deltagere. Her er der fokus på elegance samt de bedste og mest eksklusive råvarer. Samtidig har vi et særligt blik på individuelle ønsker og behov.

Alle pauser og måltider har gastronomi i højsædet og vores dygtige medarbejdere serverer og bistår nøjagtigt på den måde, du ønsker det.

Med den sorte mødepakke er du sikret eksklusivitet, et ekstra ordinært højt niveau af service samt et individuelt tilrettelagt forløb, der tilpasses alle deltageres behov for en oplevelse ud over det sædvanlige.