Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

Ophold i Stockholm

Bestil overnatning på First Hotel Reisen i Stockholm, og vælg mellem 144 komfortable suiter og værelser. På First Hotel Reisen i Gamla Stan kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter med Jacuzzi og privat sauna. Hotellets stolthed Chapman suite er 43 m², har privat soveværelse, spisestue og fantastisk udsigt over Stockholms ström. Vi tilbyder værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale har et engagement, der gør at besøget i Gamla Stan bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie, har behagelige senge og gratis Wi-Fi. Som gæst på First Hotel Reisen har du adgang til sauna, afkølingspool og træningslokale. Vi tilbyder desuden centrale parkeringsmuligheder med afhentning og levering af bilen ved hotellet. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Indtjekning mandag - søndag: 15.00
Udtjekning mandag - søndag: 12.00
Udtjekning søndag: 13.00

Vi gør opmærksom på at dele af hotellet er under renovering. Der kan derfor forekomme støj i nogle dele af hotellet om dagen. Vi glæder os meget til at kunne præsentere et af Stockholms absolut fineste hoteller om kort tid.

Værelsesudvalg og priseksempel

Chapman Suite med havudsigt

Værelset passer til:
Størrelse: 46m²
First Hotel Reisens stolthed, vores 46 m² charmerende Chapman Suite, har salon med sofagruppe og spisebord til fire personer. Chapman Suiten har også en velindrettet arbejdsplads og et separat soveværelse med en 180 cm bred dobbeltseng og separat indgang til badeværelset. Her er også komplet minibar, og der er en fantastisk havudsigt over Stockholms ström og Skeppsholmen fra hele suiten.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Chapman suite

Jacuzzi Suite med havudsigt

Værelset passer til:
Størrelse: 42m²
Vores dejlige 42 m² store Jacuzzi-suiter har fantastisk havudsigt over Stockholms ström og Skeppsholmen. På suitens badeværelse har du mulighed for at slappe af og nyde boblerne i den private Jacuzzi. Jacuzzi-suiterne er indrettet med et separat soveværelse med en 160 cm bred dobbeltseng, komplet minibar, elkedel til kaffe og te, en opholdsstue med en dejlig siddegruppe og et arbejdsbord. Her er også en spisestue med bord til fire personer.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.
Jacuzzi suite med udsigt over søen

Junior Suite med havudsigt, fra 2.876 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42m²
Vores skønne 42 m² store Junior-suiter er indrettet med et separat soveværelse med en 160 bred dobbeltseng og en opholdstue med en dejlig siddegruppe og stort arbejdsbord. Her er også komplet minibar og elkedel til kaffe og te. Fra opholdsstuen nyder man den fantastiske havudsigt over Stockholms ström og Skeppsholmen.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.
junior suite

Executive Twin, fra 2.204 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: From 33m²
Executive Twin-værelserne er fra 33 m² og har to 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov. Værelset har en stor funktionel og dejlig arbejdsplads med skrivebord, komplet minibar og elkedel til kaffe og te. Værelserne er røgfrie, og der er adgang til gratis Wi-Fi. Badeværelserne er indrettet med badekar. Flere af Executive-værelserne har en sofa.
Seng og kapacitet
To 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.

Deluxe Dobbelt med sauna og Jacuzzi, fra 2.684 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: Approximately 35 m²
Der er både sauna og Jacuzzi på badeværelset, morgenkåber og tøfler på vores Deluxe-værelser. Værelset er 35 m² og har en 160 cm bred seng, skrivebord, komplet minibar og elkedel til kaffe og te. Værelset har udsigt over stræderne i Gamla Stan.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.
badeværelse med jacuzzi

Deluxe Dobbelt med sauna, fra 2.492 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: Approximately 28 m²
Værelse med privat sauna, badekar, morgenkåber og tøfler. Værelset er 28 m² og har en 160 cm bred seng, skrivebord, komplet minibar og elkedel. Værelset har udsigt over stræderne i Gamla Stan.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.

Superior Dobbelt, fra 2.012 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: From 18m²
20 m² værelse med en 160 cm bred dobbeltseng og vidunderlig havudsigt mod Stockholms ström og Skeppsholmen. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badekar.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.
superior dobbeltværelse

Standard Twin, fra 1.628 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20m²
Reisens 20 m² Standard Twin-værelser har to dejlige 100 cm brede segne, som nemt kan adskilles ved behov. Værelset har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder, er røgfrie og har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord og gratis Wi-Fi. Badeværelserne har badekar.
Seng og kapacitet
To dejlige 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.
standard twin værelse

Standard dobbeltværelse, fra 1.628 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: From 18m²
Værelserne er ca. 20 m² med 160 cm brede senge og udsigt over Gamla Stans charmerende stræder. Perfekt til dig, der rejser alene, som vil have lidt ekstra plads eller for par weekendbesøg. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badekar.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.

Standard enkeltværelse, fra 1.532 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16m²
Vores 16 m² store enkeltværelser har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder og har en 120 cm bred enkeltseng. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badekar.
Seng og kapacitet
En 120 cm bred enkeltseng.

Standard Økonomi, fra 1.532 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16-20 m²
Vores 16-20 m² Standard Økonomi-værelser har udsigt over en af Gamla Stans charmerende stræder og har en 140 cm bred enkeltseng. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badeværelse med badekar.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred seng.
økonomi dobbeltværelse
tradeDoubler