Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Ophold i Stockholm

Bestil overnatning på First Hotel Reisen i Stockholm, og vælg mellem 140 komfortable suiter og værelser. På First Hotel Reisen i Gamla Stan kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter med privat sauna. Hotellets stolthed, Chapman suite, er 43 m², har privat soveværelse, spisestue og fantastisk udsigt over åen i Stockholm, Strömmen. Vi tilbyder værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale har et engagement, der gør at besøget i Gamla Stan bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie, har behagelige senge og gratis Wi-Fi. Som gæst på First Hotel Reisen har du adgang til sauna, afkølingspool og træningslokale. Vi tilbyder desuden centrale parkeringsmuligheder med afhentning og levering af bilen ved hotellet. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Indtjekning / udtjekning

  • Indtjekning mandag - søndag: 15.00
  • Udtjekning mandag - søndag: 12.00
  • Udtjekning søndag: 13.00

Værelsesudvalg og priseksempel

Deluxe Suite, fra 4.285 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 35m²
Den her suite vælger du ikke for udsigten, da det er vores eneste suitekategori uden havudsigt. Du vælger den for det lækre værelse med åben planløsning, der er møbleret med en stor sofagruppe og en 180 cm seng. Når du kommer til det store badeværelset, der er indrettet smagfuldt med privat sauna, separat bruser og badekar samt dobbelte håndvaske, indser du at du gerne vil tilbringe tid her. Suiten har også et separat gæstetoilet. Der indgår naturligvis bløde badekåber og tøfler. Suiten er også udstyret med et værdiskab, elkedel og tv med et godt udvalg af kanaler. Vores prisbelønnede morgenbuffet er inkluderet.
deluxe suite

Chapman Suite med havudsigt, fra 5.330 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 46m²
Vores stolthed er den charmerende Chapman Suite, opkaldt efter det fantastiske klipperskib fra 1888, der var forankret over for hotellet. Chapmansuiten tilbyder en fantastisk 180-graders udsigt over Stockholms smukke vandkanaler. Den er indrettet med et komfortabelt opholdsområde, en 180 cm dobbeltseng og et dekorativt badekar med udsigt over vandet. Yderligere er suiten udstyret med en elkedel, behagelig badekåbe, slippers, hårtørrer og værdiskab. Inkluderet i prisen er vores prisbelønnende morgenmadsbuffet.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Chapman suite

Senior Suite med havudsigt, fra 4.665 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42m²
De herlige Seniorsuiter på 42 m2 har en fantastisk havudsigt over Stockholm Ström og Skeppsholmen fra soveværelset. Suiterne er indrettet med et separat soveværelse med 180 cm dobbeltseng, skrivebord og en behagelig lænestol. I suiten finder du også et spisebord med plads til 4 personer, en stue med sovesofa og et badeværelse med bruser og privat toilet. Suiten er udstyret med badekåbe, tøfler, elkedel og værdiskab. Inkluderet i prisen er vores prisbelønnende morgenmadsbuffet.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Junior Suite med havudsigt, fra 4.475 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42m²
Vågn op med morgensolen i en af vores 4 herlige Juniorsuiter der har en fantastisk udsigt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suiterne har en 180 cm dobbeltseng, en behagelig sovesofa og badeværelse med bruser. De er udstyret med en elkedel, værdiskab, badekåbe og tøfler.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
juniorsuite

Executive, fra 2.385 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 33m²
Værelserne er indrettet med en sofa og enten en 180 cm bred dobbeltseng eller 2 enkeltsenge der er 100 cm brede. Alle værelserne er rummelige. Nogle har desuden en balkon, hvor man virkelig kan føle sig som Karlsson på taget i Gamla Stan og nyde udsigten til Stockholms ström. Der er dejlige bløde badekåber og tøfler. Værelserne tilbyder gratis WiFi. Inkluderet er desuden vores prisbelønnede morgenbuffet.
Seng og kapacitet
To 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.

Deluxe Dobbelt, fra 3.335 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 28 - 35m²
Luksusophold med privat sauna. Vi har 9 velindrettede og rummelige Deluxe-dobbeltværelser med privat sauna og smagfuldt renoveret badeværelse. Værelserne har badekåber og tøfler, elkedel og sikkerhedsboks. Alle værelser er udstyret med en 180 cm bred dobbeltseng, sofagruppe og skrivebord. Værelserne har udsigt over Gamla Stans smalle gyder.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.
deluxe værelse

Superior Dobbelt, fra 2.195 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 22m²
Superior-dobbeltværelserne er rummelige i størrelse og er alle hjørneværelser fortil i bygningen med vidunderlig udsigt over Stockholms ström og Skeppsholmen. De er alle indrettet med en 180 cm bred seng, lænestol og skrivebord. Værelserne er også udstyret med sikkerhedsboks, elkedel til kaffe / te, gratis WiFi, badekåber og tøfler. Der er desuden et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
superior værelse

Standard Seaview, fra 1.815 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18m²
Disse lyse, hyggelige værelser er beliggende fortil i bygningen og har vidunderlig udsigt over Stockholms ström, bådelivet og Skeppsholmen. De er alle indrettet med en 180 cm bred dobbeltseng og har en komfortabel opholdsstue med bord. Værelserne er udstyret med elkedel til kaffe / te, sikkerhedsboks, gratis WiFi, hårtørrer og badeværelse med bruser. Værelserne er 18 m2 og har et mindre badeværelse.
Seng og kapacitet
One 180cm wide double bed.
standard værelse

Standard Twin, fra 1.435 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20m²
Reisens 20 m² Standard Twin-værelser har to dejlige 100 cm brede segne, som nemt kan adskilles ved behov. Værelset har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder, er røgfrie og har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord og gratis Wi-Fi. Badeværelserne har badekar.
Seng og kapacitet
To dejlige 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.
standard twin værelse

Standard dobbeltværelse, fra 1.435 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18m²
Værelserne er ca. 20 m² med 160 cm brede senge og udsigt over Gamla Stans charmerende stræder. Perfekt til dig, der rejser alene, som vil have lidt ekstra plads eller for par weekendbesøg. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badekar.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.

Standard enkeltværelse, fra 1.340 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16m²
Vores 16 m² store enkeltværelser har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder og har en 120 cm bred enkeltseng. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badekar.
Seng og kapacitet
En 120 cm bred enkeltseng.

Standard Økonomi, fra 1.340 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16-20 m²
Vores 16-20 m² Standard Økonomi-værelser har udsigt over en af Gamla Stans charmerende stræder og har en 140 cm bred enkeltseng. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badeværelse med badekar.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred seng.
økonomi dobbeltværelse
tradeDoubler