Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Stockholm

Book overnatning på First Hotel Reisen i Stockholm, og vælg mellem 144 skønne værelser og suiter. Et par af vores suiter har en privat sauna, og flere af værelserne har udsigt over vandet. Følelsen er varm og hyggelig med et klassisk interiør. Alle værelser har gratis wi-fi og er røgfri. Her sætter vi atmosfære og personlighed før standardiserede og formstøbte værelser. Værelsernes størrelse er tilpasset efter de gamle huse og vender ud mod Gamla stans tagrygge og brostensbelagte stræder eller mod Saltsjön og Skeppsholmen. Bagageopbevaring er til rådighed for dig, der ankommer tidligt eller bliver i byen, efter at du har tjekket ud.

Ind- og udtjekning

  • Indtjekning mandag-søndag: 15:00
  • Udtjekning mandag-lørdag: 12:00
  • Udtjekning søndag: 13:00

Værelsesudvalg og priseksempel

Chapman Suite med havudsigt, fra 5.900 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 48 m²
Vores stolthed er den charmerende Chapman Suite, opkaldt efter det fantastiske klipperskib fra 1888, der var forankret over for hotellet. Chapmansuiten tilbyder en fantastisk 180-graders udsigt over Stockholms smukke vandkanaler. Den er indrettet med et komfortabelt opholdsområde, en 180 cm dobbeltseng og et dekorativt badekar med udsigt over vandet. Yderligere er suiten udstyret med en elkedel, behagelig badekåbe, slippers, hårtørrer og værdiskab.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Book
Chapman suiteChapman suiteChapman suiteudsigt fra Chapman suite

Senior Suite med havudsigt, fra 3.500 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42 m²
De herlige Seniorsuiter på 42 m² har en fantastisk havudsigt over Stockholm Ström og Skeppsholmen fra soveværelset. Suiterne er indrettet med et separat soveværelse med 180 cm dobbeltseng, skrivebord og en behagelig lænestol. I suiten finder du også et spisebord med plads til fyra personer, en stue med sovesofa og et badeværelse med bruser og privat toilet. Suiten er udstyret med badekåbe, tøfler, elkedel og værdiskab.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.
Book

Junior Suite med havudsigt, fra 3.400 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42m²
Vågn op med morgensolen i en af vores 4 herlige Juniorsuiter der har en fantastisk udsigt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suiterne har en 180 cm dobbeltseng, en behagelig sovesofa og badeværelse med bruser. De er udstyret med en elkedel, værdiskab, badekåbe og tøfler.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Book
juniorsuitejuniorsuitejuniorsuitejuniorsuite

Deluxe Suite, fra 2.900 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42 m²
Den her suite vælger du ikke for udsigten, da det er vores eneste suitekategori uden havudsigt. Du vælger den for det lækre værelse med åben planløsning, der er møbleret med en stor sofagruppe og en 180 cm seng. Når du kommer til det store badeværelset, der er indrettet smagfuldt med privat sauna, separat bruser og badekar samt dobbelte håndvaske, indser du at du gerne vil tilbringe tid her. Suiten har også et separat gæstetoilet. Der indgår naturligvis bløde badekåber og tøfler. Suiten er også udstyret med et værdiskab, elkedel og tv med et godt udvalg af kanaler. Vores prisbelønnede morgenbuffet er inkluderet.
Book
deluxe suitedeluxe suitedeluxe suitedeluxe suite

Deluxe Dobbelt, fra 2.300 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 28 - 35 m²
Luksusophold med privat sauna. Vi har 9 velindrettede og rummelige Deluxe-dobbeltværelser med privat sauna og smagfuldt renoveret badeværelse. Værelserne har badekåber og tøfler, elkedel og sikkerhedsboks. Alle værelser er udstyret med en 180 cm bred dobbeltseng, sofagruppe og skrivebord. Værelserne har udsigt over Gamla Stans smalle gyder.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.
Book
deluxe værelsedeluxe værelsebadeværelsedeluxe værelse

Executive, fra 1.900 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 33 m²
Værelserne er indrettet med en sofa og enten en 180 cm bred dobbeltseng eller 2 enkeltsenge der er 100 cm brede. Alle værelserne er rummelige. Nogle har desuden en balkon, hvor man virkelig kan føle sig som Karlsson på taget i Gamla Stan og nyde udsigten til Stockholms ström. Der er dejlige bløde badekåber og tøfler. Værelserne tilbyder gratis WiFi.
Seng og kapacitet
To 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.
Book
værelseværelseværelsebadeværelsebalkong

Superior Dobbelt, fra 1.800 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Vores Superior Dobbeltværelser er store og er enten hjørneværelser eller værelser med panoramiske vinduer, der byder på skøn udsigt over vandet. De er alle indrettet med en 180 cm bred seng og lænestol. Værelserne er også udstyret med sikkerhedsboks, elkedel til kaffe / te, gratis WiFi, badekåber og tøfler. Der er desuden et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Book
superior værelsesuperior værelsesuperior værelsesuperior værelse

Standard Double with Sea View, fra 1.600 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Disse lyse, hyggelige værelser er beliggende fortil i bygningen og har vidunderlig udsigt over Stockholms ström, bådelivet og Skeppsholmen. De er alle indrettet med en 180 cm bred dobbeltseng og har en komfortabel opholdsstue med bord. Værelserne er udstyret med elkedel til kaffe / te, sikkerhedsboks, gratis WiFi, hårtørrer og badeværelse med bruser. Værelserne er 18 m² og har et mindre badeværelse.
Seng og kapacitet
One 180cm wide double bed.
Book
standard værelsestandard værelsestandard værelseUdsigt over hotellet fra afstand

Standard Twin, fra 1.400 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 22 m²
Reisens 22 m² Standard Twin-værelser har to dejlige 100 cm brede segne, som nemt kan adskilles ved behov. Værelset har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder, er røgfrie og har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord og gratis Wi-Fi. Badeværelserne har bruser.
Seng og kapacitet
To dejlige 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.
Book
standard twin værelsestandard twin værelsebadeværelse

Standard dobbeltværelse, fra 1.400 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 21 m²
Værelserne er ca. 21 m² med 160 cm brede senge og udsigt over Gamla Stans charmerende stræder. Perfekt til dig, der rejser alene, som vil have lidt ekstra plads eller for par weekendbesøg. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis WiFi, er røgfrie og har bruser.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.
Book
standard dobbeltværelsestandard dobbeltværelsebadeværelse

Standard enkeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Vores 16 m² store enkeltværelser har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder og har en 120 cm bred enkeltseng. Værelset har komfortable stole med skrivebord, gratis WiFi, er røgfrie og har bruser.
Seng og kapacitet
En 120 cm bred enkeltseng.
Book
standard enkeltværelsebadeværelse