Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave

Hotellets beliggenhed ved vandet i Gamla stan gør First Hotel Reisen til et perfekt udgangspunkt for at udforske Stockholm.

Ni ud af ti toplistede seværdigheder er inden for bekvem rækkevidde, til fods eller med færge til blandt andet Djurgården. Til shopping- og forlystelseskvarteret ved Biblioteksgatan og Stureplan er der kun 10 minutter til fods.

Se vores tips til aktiviteter i Stockholm nedenfor, eller tal med en fra personalet, hvis du har brug for endnu mere inspiration eller flere idéer til, hvad du kan finde på, når du er i byen.

Vasamuseet

I den kongelige park Djurgården i Stockholm finder du Vasamuseet, et af Skandinaviens mest besøgte museer.

Orlogsskibet Vasa sank under sin jomfrurejse i 1628 og blev bjerget i 1961. Siden da er skibet blevet restaureret næsten til dets oprindelige pragt og består af mere end 95% originale dele. Se dets skønhed, og lær om, hvordan livet så ud på båden dengang, på Vasamuseet i Stockholm.

Nationalmuseum Stockholm

Nationalmuseum

Ca. 10 minutters gang fra hotellet finder du Nationalmuseum.

Benyt lejligheden til at opleve kunst, kunsthåndværk og design fra 1500-tallet frem til i dag eller til at udforske en af de midlertidige udstillinger. Du kan også deltage i en guidet tur, være kreativ i et af museets atelierer eller lytte til en interessant forelæsning. Der er også restaurant, bar og café på stedet.

Billede: Nationalmuseum/Bruno Ehrs

Gade i nærheden i Stockholm

Gratis guidede ture i Stockholm til fods

Informative og sjove guidede ture i Stockholm – gratis. Free Walking Tours Stockholm er en perfekt måde at lære Stockholm og svensk kultur at kende på.

Turene afholdes på engelsk, spansk, tysk og italiensk. Mødestedet er metrostationen Gamla stan.

metro

Kunst i metroen

Under jordens overflade finder man en verden af kunst, man kan udforske.

Metroen i Stockholm er omkring 110 km, og flere metrostationer er smukt indrettet med kunst. Udforsk på egen hånd, eller deltag i SL-guidede kunstvandringer.

facade

Sightseeing i Stockholm

Opdag Stockholm med Hop On – Hop Off i dit eget tempo.

Hop på en bus eller en båd, og udforsk byen med Strömma. Strömma arrangerer også guidede ture til fods i Gamla stan.

værelse

Flere tips til aktiviteter

Stockholm er en af Europas smukkeste og mest fodgængervenlige byer. Hver og en af byens 14 øer har sin egne karakteristiske træk og sin egen historie. Fra det fornemme Östermalm med de mange natklubber til de gamle arbejderkvarterers Södermalm med SoFo, hipsters, caféer og sjove designbutikker.

Se flere tips til aktiviteter i Stockholm her, eller tal med en af os fra personalet.

Vi er her for dig og er glade for at kunne hjælpe.