Gå til hovedindhold

Restaurant Reisen

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Restauranter & barer i Stockholm

Restaurant Reisen på First Hotel Reisen i Gamla Stan, Stockholm har førsteklasses udsigt over åen i Stockholm. Restauranten ligger få skridt fra kongeslottet og historiske Gamla Stan.

På Restaurant Reisen serverer vi traditionel svensk mad fra vores a la carte-menu. Du kan også spise lækre små retter i vores bar. Baren, Reisen Bar, serverer cocktails, drinks og har et bredt udvalg af øl og vin.

For vores overnattende gæster er vores kendte kvalitetsmorgenmad inkluderet i værelsesprisen. Morgenmaden serveres i restauranten.

Breakfast box

Morgenmad er inkluderet

I den kommende periode serverer vi morgenmadspakker

Vi kan godt lide morgenmad! Derfor sørger vi for, at den er solid, velsmagende og fuld af vitaminer. Alt på det bugnende buffetbord er tilberedt i vores køkken. Mange af råvarerne er økologiske og Fairtrade, når det er muligt.

Morgenmad serveres:

  • Hverdage: 6.30-10.00
  • Weekend: 7.00-11.00

Nyd vores morgenmadsbuffet
Gæster, der ikke overnatter på hotellet, har selvfølgelig også mulighed for at komme og nyde vores fantastiske morgenmadsbuffet.

Ring gerne i forvejen, og fortæl os at I kommer.

restaurant

Restaurant Reisen

Spis veltilberedt traditionel svensk mad, og nyd udsigten over vandet mod Blasieholmen og Skeppsholmen. Vennligst bemærk at indtil 4 maj har vi en begrænset menu på grund af renoveringer.

Åbningstider:

  • Mandag 11:30-23:00
  • Tirsdag-Torsdag 11:30-00:00
  • Fredag 11:30-01:00
  • Lørdag 14:00-01:00
  • Søndag 17:00-23:00

Info, menu og bordbestilling:

restaurant

Reisen Bar

En af byens bedste barer! Reisen Bar er blevet nomineret ved flere lejligheder som en af Stockholms bedste barer og hyldes af DN og Nöjesguiden. Selvfølgelig for beliggenheden og atmosfæren, men først og fremmest for cocktailmenuen og det innovative udvalg af øl.

Start aftenen med en drink, eller kom og bliv hængende lidt, og prøv vores cocktails. Naturligvis serverer vi også vin, kaffe og små retter, ligesom vi serverer en godnatdrink.

Åbningstider:
- Mandag - torsdag: 16.00 – 24.00
- Fredag - lørdag: 16.00 – 1.00
- Søndag: 17.00 - 23.00