Gå til hovedindhold

Restauranter & barer

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Restauranter & barer i Stockholm

Restaurant Reisen på First Hotel Reisen i Gamla Stan, Stockholm har førsteklasses udsigt over åen i Stockholm. Restauranten ligger få skridt fra kongeslottet og historiske Gamla Stan.

På Restaurant Reisen serverer vi traditionel svensk mad fra vores a la carte menu. Du kan også nyde lækre småretter i vores bar, Reisen Bar. I baren serverer vi cocktails, drinks og et bredt udvalg af øl og vin.

Vores kendte kvalitetsmorgenmad er inkluderet i værelsesprisen for vores overnattende gæster. Morgenmaden serveres i restauranten.

restaurant

Morgenmad er inkluderet

Morgenmad er inkluderet for hotellets overnattende gæster og serveres:

  • Hverdage: 6.30-10.00
  • Weekend: 7.00-11.00

Gæster, der ikke overnatter på hotellet, har selvfølgelig også mulighed for at komme og nyde vores fantastiske morgenmadsbuffet.

Ring gerne i forvejen, og fortæl os at I kommer.

restaurant

Restaurant Reisen

Smags-, duft- og synsindtryk er lige så vigtigt som atmosfæren. På Restaurant Reisen serverer vi svensk mad i et dejligt miljø og tilbereder mad efter vores tre nøgleord: Personlighed, Tradition og Varme. Vi lægger stor vægt på, at vores gæster får en enestående madoplevelse, når de spiser hos os.

Mellem 16. november og 22. december serverer vi vores traditionelle Skaldyrsjulebord. Det betyder, at den sædvanlige menu og antallet pladser i spisestuen er begrænsede.

Menuer & bordbestilling
Se vores menu (pdf)

Se vores vinmenu (pdf)

Bestil bord online her

Book Skaldyrsjulebord her

Åbningstider:
Frokost
Mandag – fredag: 11.30 - 14.00

Middag
Mandag - torsdag: 16.00 - 24.00
Fredag - lørdag: 16.00 - 1.00
Søndag: 17.00 - 23.00

Køkkenet er åbent: 16.00 (17.00) - 23.00

restaurant

Reisen Bar

Tradition og smagsoplevelser
Med en tradition for nomineringer og priser som en af Stockholms bedste barer fortsætter vi med at skabe enestående smagsoplevelser til dig.

Vi elsker at prøve nye drinks og cocktails. Desuden har vi også mange forskellige øl, samt et godt udvalg af vin og Champagne, for dem der ønsker det. 

Åbningstider:
- Mandag - torsdag: 16.00 – 24.00
 Fredag - lørdag: 16.00 – 1.00
 Søndag: 17.00 - 23.00

tradeDoubler