Gå til hovedindhold

Restaurant Reisen

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Restauranter & barer i Stockholm

Restaurant Reisen på First Hotel Reisen i Gamla Stan, Stockholm har førsteklasses udsigt over åen i Stockholm. Restauranten ligger få skridt fra kongeslottet og historiske Gamla Stan.

På Restaurant Reisen serverer vi traditionel svensk mad fra vores a la carte-menu. Du kan også spise lækre små retter i vores bar. Baren, Reisen Bar, serverer cocktails, drinks og har et bredt udvalg af øl og vin.

For vores overnattende gæster er vores kendte kvalitetsmorgenmad inkluderet i værelsesprisen. Morgenmaden serveres i restauranten.

restaurant

Morgenmad er inkluderet

Vi kan godt lide morgenmad! Derfor sørger vi for, at den er solid, velsmagende og fuld af vitaminer. Alt på det bugnende buffetbord er tilberedt i vores køkken. Mange af råvarerne er økologiske og Fairtrade, når det er muligt.

Du sætter dig ved et opdækket morgenmadsbord og får serveret din egen kande med kaffe eller te. Og så er det ellers bare at tage for sig og nyde en velsmagende og rolig morgenmad i et behageligt miljø.

Morgenmad serveres:

  • Hverdage: 6.30-10.00
  • Weekend: 7.00-11.00

Nyd vores morgenmadsbuffet
Gæster, der ikke overnatter på hotellet, har selvfølgelig også mulighed for at komme og nyde vores fantastiske morgenmadsbuffet.

Ring gerne i forvejen, og fortæl os at I kommer.

restaurant

Restaurant Reisen

Spis veltilberedt traditionel svensk mad, og nyd udsigten over vandet mod Blasieholmen og Skeppsholmen. På hverdage serverer vi frokost og aftensmad alle ugens dage, undtagen fra slutningen af november og i december, hvor vi serverer julens populære skaldyrsbuffet.

Menuer & bordbestilling
Se vores à la carte menu (pdf)

Se vores dessertmenu (pdf)

Se vores vinmenu (pdf)

Bestil bord online her

 

Åbningstider:
- Mandag: 11:30-23:00
- Tirsdag-torsdag: 11:30-00:00
- Fredag: 11:30-01:00
- Lørdag: 14:00-01:00
- Søndag: 17:00-23:00

Lunch mandag-fredag 11:30-14:00
Begrenset menu 14:00-17:00
Full à la carte 17:00-23:00

restaurant

Reisen Bar

En af byens bedste barer! Reisen Bar er blevet nomineret ved flere lejligheder som en af Stockholms bedste barer og hyldes af DN og Nöjesguiden. Selvfølgelig for beliggenheden og atmosfæren, men først og fremmest for cocktailmenuen og det innovative udvalg af øl.

Start aftenen med en drink, eller kom og bliv hængende lidt, og prøv vores cocktails. Naturligvis serverer vi også vin, kaffe og små retter, ligesom vi serverer en godnatdrink.

Åbningstider:
- Mandag - torsdag: 16.00 – 24.00
- Fredag - lørdag: 16.00 – 1.00
- Søndag: 17.00 - 23.00

restaurant

Fest i et traditionsrigt miljø

Ved større middage og fester for op til 80 gæster åbner vi den indre bar, som i 1600-tallet var et pakhus. De grove træplanker, væggene og loftet er originale.

Private middage og cocktails for op til 16 personer kan også holdes i Per Brahe. De to rum har originalt interiør fra S/S Per Brahes spisesal og salon. Skibet sank i Vättern i november 1918, og mange druknede, deriblandt kunstneren John Bauer med familie. Efter fire år under vand blev skibet bjærget, og nu findes interiøret her.