Gå til hovedindhold

First Hotel Reisen

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

First Hotel Reisen

Garanteret billigst online med os Pris fra 767 DKK Book

Førsteklasses hotel i Gamla Stan

First Hotel Reisen er et førsteklasses hotel i hjertet af Stockholm. Hotellet ligger ved vandet i Gamla Stan, tæt på kongeslottet og kun 5 minutters gang fra Stockholms bedste shoppingområde. First Hotel Reisen er kendt for sit høje serviceniveau og smukke kombination af klassisk indretning og moderne design. Vi har 140 charmerende værelser og suiter, flere med smuk udsigt over Stockholms ström og Skeppsholmen. Vi tilbyder desuden centrale parkeringsmuligheder i Stockholm i et nærliggende P-hus, med afhentning og levering af bilen ved hotellet.

 

 • 700 m til Stockholm Centralstation

 • 300 m til Kongeslottet

 • 1,6 km til Moderna Museet

 • 38 km til Arlanda lufthavn

Bestil overnatning på First Hotel Reisen i Stockholm, og vælg mellem 140 komfortable suiter og værelser. På First Hotel Reisen i Gamla Stan kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter med privat sauna. Hotellets stolthed, Chapman suite, er 43 m², har privat soveværelse, spisestue og fantastisk udsigt over åen i Stockholm, Strömmen. Vi tilbyder værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale har et engagement, der gør at besøget i Gamla Stan bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie, har behagelige senge og gratis Wi-Fi. Som gæst på First Hotel Reisen har du adgang til sauna, afkølingspool og træningslokale. Vi tilbyder desuden centrale parkeringsmuligheder med afhentning og levering af bilen ved hotellet. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Indtjekning / udtjekning

 • Indtjekning mandag - søndag: 15.00
 • Udtjekning mandag - søndag: 12.00
 • Udtjekning søndag: 13.00

Værelsesudvalg og priseksempel

Deluxe Suite, fra 4.223 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 35m²
Den her suite vælger du ikke for udsigten, da det er vores eneste suitekategori uden havudsigt. Du vælger den for det lækre værelse med åben planløsning, der er møbleret med en stor sofagruppe og en 180 cm seng. Når du kommer til det store badeværelset, der er indrettet smagfuldt med privat sauna, separat bruser og badekar samt dobbelte håndvaske, indser du at du gerne vil tilbringe tid her. Suiten har også et separat gæstetoilet. Der indgår naturligvis bløde badekåber og tøfler. Suiten er også udstyret med et værdiskab, elkedel og tv med et godt udvalg af kanaler. Vores prisbelønnede morgenbuffet er inkluderet.

Chapman Suite med havudsigt, fra 5.268 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 46m²
Vores stolthed er den charmerende Chapman Suite, opkaldt efter det fantastiske klipperskib fra 1888, der var forankret over for hotellet. Chapmansuiten tilbyder en fantastisk 180-graders udsigt over Stockholms smukke vandkanaler. Den er indrettet med et komfortabelt opholdsområde, en 180 cm dobbeltseng og et dekorativt badekar med udsigt over vandet. Yderligere er suiten udstyret med en elkedel, behagelig badekåbe, slippers, hårtørrer og værdiskab. Inkluderet i prisen er vores prisbelønnende morgenmadsbuffet.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Senior Suite med havudsigt, fra 4.508 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42m²
De herlige Seniorsuiter på 42 m2 har en fantastisk havudsigt over Stockholm Ström og Skeppsholmen fra soveværelset. Suiterne er indrettet med et separat soveværelse med 180 cm dobbeltseng, skrivebord og en behagelig lænestol. I suiten finder du også et spisebord med plads til 4 personer, en stue med sovesofa og et badeværelse med bruser og privat toilet. Suiten er udstyret med badekåbe, tøfler, elkedel og værdiskab. Inkluderet i prisen er vores prisbelønnende morgenmadsbuffet.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Junior Suite med havudsigt, fra 3.368 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42m²
Vågn op med morgensolen i en af vores 4 herlige Juniorsuiter der har en fantastisk udsigt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suiterne har en 180 cm dobbeltseng, en behagelig sovesofa og badeværelse med bruser. De er udstyret med en elkedel, værdiskab, badekåbe og tøfler.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Executive, fra 2.290 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 33m²
Værelserne er indrettet med en sofa og enten en 180 cm bred dobbeltseng eller 2 enkeltsenge der er 100 cm brede. Alle værelserne er rummelige. Nogle har desuden en balkon, hvor man virkelig kan føle sig som Karlsson på taget i Gamla Stan og nyde udsigten til Stockholms ström. Der er dejlige bløde badekåber og tøfler. Værelserne tilbyder gratis WiFi. Inkluderet er desuden vores prisbelønnede morgenbuffet.
Seng og kapacitet
To 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.

Deluxe Dobbelt, fra 3.273 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 28 - 35m²
Luksusophold med privat sauna. Vi har 9 velindrettede og rummelige Deluxe-dobbeltværelser med privat sauna og smagfuldt renoveret badeværelse. Værelserne har badekåber og tøfler, elkedel og sikkerhedsboks. Alle værelser er udstyret med en 180 cm bred dobbeltseng, sofagruppe og skrivebord. Værelserne har udsigt over Gamla Stans smalle gyder.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.

Superior Dobbelt, fra 2.090 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 22m²
Vores Superior Dobbeltværelser er store og er enten hjørneværelser eller værelser med panoramiske vinduer, der byder på skøn udsigt over vandet. De er alle indrettet med en 180 cm bred seng, lænestol og skrivebord. Værelserne er også udstyret med sikkerhedsboks, elkedel til kaffe / te, gratis WiFi, badekåber og tøfler. Der er desuden et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Standard Seaview, fra 1.690 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18m²
Disse lyse, hyggelige værelser er beliggende fortil i bygningen og har vidunderlig udsigt over Stockholms ström, bådelivet og Skeppsholmen. De er alle indrettet med en 180 cm bred dobbeltseng og har en komfortabel opholdsstue med bord. Værelserne er udstyret med elkedel til kaffe / te, sikkerhedsboks, gratis WiFi, hårtørrer og badeværelse med bruser. Værelserne er 18 m2 og har et mindre badeværelse.
Seng og kapacitet
One 180cm wide double bed.

Standard Twin, fra 1.290 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20m²
Reisens 20 m² Standard Twin-værelser har to dejlige 100 cm brede segne, som nemt kan adskilles ved behov. Værelset har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder, er røgfrie og har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord og gratis Wi-Fi. Badeværelserne har badekar.
Seng og kapacitet
To dejlige 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.

Standard dobbeltværelse, fra 1.290 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18m²
Værelserne er ca. 20 m² med 160 cm brede senge og udsigt over Gamla Stans charmerende stræder. Perfekt til dig, der rejser alene, som vil have lidt ekstra plads eller for par weekendbesøg. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badekar.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.

Standard enkeltværelse, fra 1.090 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16m²
Vores 16 m² store enkeltværelser har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder og har en 120 cm bred enkeltseng. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badekar.
Seng og kapacitet
En 120 cm bred enkeltseng.

Standard Økonomi, fra 1.090 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16-20 m²
Vores 16-20 m² Standard Økonomi-værelser har udsigt over en af Gamla Stans charmerende stræder og har en 140 cm bred enkeltseng. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badeværelse med badekar.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred seng.

Konference- og mødelokaler i Stockholm på First Hotel Reisen i Gamla Stan. Hotellet tilbyder egne konference- og mødelokaler eller lokaler i samarbejde med vores partnere. Vores konferencelokaler er moderne og har alt det udstyr, som et effektivt konferencelokale skal have. På First Hotel Reisen har vi også forskellige tilbud på hel-og halvdagskonferencer eller konferencepakker med overnatning. Kontakt os, så hjælper vi dig med at skræddersy mødet eller konferencen på First Hotel Reisen i Gamla Stan i Stockholm.

Send os en forespørgsel

 • konferenceværelse

  Per Brahe

  16 personer

  Vores konferencelokale Per Brahe rummer op til 16 deltagere og har projektor, flipover, telefon, tv, dvd-afspiller og højttaleranlæg.

  Vores konferencepakke inkluderer internetforbindelse, mineralvand og frisk frugt.

  Kapacitet

  • Størrelse - 60 m²
  • Bestyrelsesmøde - 16 personer
 • Sjøfartshuset konferenceværelse

  Sjöfartshuset

  70 personer

  Ønskes der et større udvalg af konferencelokaler hjælper vi jer selvfølgelig sammen med vores samarbejdspartner Sjöfartshuset, som ligger i nabobygningen og har tre lokaler til rådighed:

  Strömsalongen 3. sal

  • U-opstilling: 28 personer
  • Skoleopstilling: 50 personer
  • Parketopstilling: 70 personer

  Skeppsbrorummet 1. sal

  • U-opstilling: 20 personer
  • Skoleopstilling: 33 personer
  • Parketopstilling: 50 personer

  Redarrummet/Kajutan

  • Bestyrelsesmødeopstilling: 11 personer
 • restaurant

  Middag & fester

  80 personer

  Planlægger du bryllup, en produktintroduktion eller en fest i gode venners lag?

  Vores eventlokale er ideelt til receptioner, fester, præsentationer eller middage. Lokalet rummer op til 80 personer.

  Vi tilbyder også drinkssmagninger og kurser i, hvordan man mikser drinks sammen med vores prisbelønnede bartendere.

  Kontakt os:

Restaurant Reisen på First Hotel Reisen i Gamla Stan, Stockholm har førsteklasses udsigt over åen i Stockholm. Restauranten ligger få skridt fra kongeslottet og historiske Gamla Stan.

På Restaurant Reisen serverer vi traditionel svensk mad fra vores a la carte menu. Du kan også nyde lækre småretter i vores bar, Reisen Bar. I baren serverer vi cocktails, drinks og et bredt udvalg af øl og vin.

Vores kendte kvalitetsmorgenmad er inkluderet i værelsesprisen for vores overnattende gæster. Morgenmaden serveres i restauranten.

restaurant

Morgenmad er inkluderet

Morgenmad er inkluderet for hotellets overnattende gæster og serveres:

 • Hverdage: 6.30-10.00
 • Weekend: 7.00-11.00

Gæster, der ikke overnatter på hotellet, har selvfølgelig også mulighed for at komme og nyde vores fantastiske morgenmadsbuffet.

Ring gerne i forvejen, og fortæl os at I kommer.

restaurant

Restaurant Reisen

Smags-, duft- og synsindtryk er lige så vigtigt som atmosfæren. På Restaurant Reisen serverer vi svensk mad i et dejligt miljø og tilbereder mad efter vores tre nøgleord: Personlighed, Tradition og Varme. Vi lægger stor vægt på, at vores gæster får en enestående madoplevelse, når de spiser hos os.

Menuer & bordbestilling
Se vores à la carte menu (pdf)

Se vores dessertmenu (pdf)

Se vores vinmenu (pdf)

Bestil bord online her

 

Åbningstider:
- Mandag: 11:30-23:00
- Tirsdag-torsdag: 11:30-00:00
- Fredag: 11:30-01:00
- Lørdag: 14:00-01:00
- Søndag: 17:00-23:00

Lunch mandag-fredag 11:30-14:00
Begrenset menu 14:00-17:00
Full à la carte 17:00-23:00

restaurant

Reisen Bar

Tradition og smagsoplevelser
Med en tradition for nomineringer og priser som en af Stockholms bedste barer fortsætter vi med at skabe enestående smagsoplevelser til dig.

Vi elsker at prøve nye drinks og cocktails. Desuden har vi også mange forskellige øl, samt et godt udvalg af vin og Champagne, for dem der ønsker det. 

Åbningstider:
- Mandag - torsdag: 16.00 – 24.00
 Fredag - lørdag: 16.00 – 1.00
 Søndag: 17.00 - 23.00

Slap af på First Hotel Reisen i Gamla Stan i Stockholm. Hotellet ligger i nærheden af kongeslottet. I hotellets kælderhvælving fra 1600-tallet ligger vores sauna, afkølingspool og træningslokale.

Her er også to behandlingsrum, som drives af vores eksterne partner Luxury Spa, ideelt til at opleve ro og fred i storbyen. Behandling i et af vores to behandlingsrum kan bookes direkte hos Luxury Spa. Perfekt, hvis du ønsker at få lidt ekstra luksus med det lille ekstra med et længere hotelophold.

Velkommen til Stockholm, Luxury Spa og First Hotel Reisen.

svømmebassin

Relaxafdeling

Slap af i et historisk miljø.

Nede i de 400 år gamle krydshvælvinger ligger hotellets afslapningsafdeling med træningsrum, sauna, afkølingspool og behandlingsrum.

Krydshvælvingen består af dele fra den oprindelige bymur, som omgav Stockholm i 1600-tallet.

spa

Behandlinger

Firmaet Luxury Spa står for luksus og tidløshed og ligger en etage ned ved siden af afslapningsafdelingen på hotellet.

Besøg Luxury Spa online eller kontakt os på telefon +46 (0) 8 22 32 60 for information om spabehandlinger.

Eventuel afbestilling af en behandling meddeles hotellet senest 24 timer inden aftalt tid.

I 1750`erne var der elleve såkaldte kaffehuse i Stockholm, som havde udskænkningstilladelse af kaffe. Tre af dem blev drevet af den driftige Fredrik Reiss fra Holland og navnet Reisen menes at komme fra denne udskænker af kaffe. Sammen med sin hustru Catharina drev Fredrik flere forskellige kaffehuse i Gamla Stan, blandt andet i huset, hvor First Hotel Reisen ligger nu.

Reiss kaffehus var et meget populært mødested for skibskaptajner, handelsrejsende og sømænd. Det bliver også nævnt i en af Carl Michael Bellmans tekster fra 1700-tallet. Kaffehusene havde også ofte bevilling til udskænkning af øl og vin.

Parret Reiss havde en datter, Anna Helena, som i starten af 1800-tallet startede udlejning af værelser til rejsende. Dengang var huset ejet af Victualiehandlarsocieteten, datidens sammenslutning af fødevarehandlere.

Allerede i 1690´erne blev krydshvælvingen bygget nede i kælderen, som i dag huser hotellets spaafdeling og udgør en del af den gamle bymur. Dem, der arbejdede på byggeriet med at bære tegl, var ofte kvinder (mursmäckor - kvindelige murerhåndlanger). En af disse kvinder satte sit fodaftryk (ca. størrelse 37) i en sten, der sidder i væggen i en af hvælvingerne til almen beskuelse.

I 1916 blev SARA, Sveriges Allmänna Restaurang Aktiebolag dannet og overtog i 1919 driften af hotellet og købte også bygningen nogle år senere. I en kort periode i begyndelsen af 1990`erne, ved sammenlægningen af SARA og Reso AB, var hotel Reisen et Reso-hotel, men i 1993 blev hotel Reisen og fem andre SARA-hoteller købt af det First Hotels.

Tilbud

 • Relax in Stockholm

  Enjoy a lovely and relaxing weekend with hotel stay in Stockholm.

  Book pakke From SEK 2275
 • Love in the Old Town

  Stay at romantic First Hotel Reisen in Old Town, Stockholm.

  Book pakke From SEK 1609 per person in Superior Double Room
 • Stockholm at Sea

  See a beautiful Stockholm in Winter dress from M/S Agantyr, built in the era of national romanticism. Included in this offer is also one night in one of First Hotel Reisens newly renovated rooms overlooking Skeppsholmen and the approach to Stockholm from Baltic Sea. Enjoy a fantastic breakfast buffet before the sightseeing tour.

  Book pakke
 • Sauna Luxury Hotel Reisen

  Relax from everyday life, or make your coming weekend a luxurious memory for life. Book one of our wonderful Deluxe rooms with private sauna.

  Book pakke

The waterfront location in Gamla Stan makes First Hotel Reisen the perfect starting point when visiting and exploring Stockholm.

Talk to us at the front desk if you need some ideas about what to do when you are in town.

See some tips on what to do in Stockholm here.

 • 700 m til Stockholm Centralstation

 • 300 m til Kongeslottet

 • 1,6 km til Moderna Museet

 • 38 km til Arlanda lufthavn

Bestil overnatning på First Hotel Reisen i Stockholm, og vælg mellem 140 komfortable suiter og værelser. På First Hotel Reisen i Gamla Stan kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter med privat sauna. Hotellets stolthed, Chapman suite, er 43 m², har privat soveværelse, spisestue og fantastisk udsigt over åen i Stockholm, Strömmen. Vi tilbyder værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale har et engagement, der gør at besøget i Gamla Stan bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie, har behagelige senge og gratis Wi-Fi. Som gæst på First Hotel Reisen har du adgang til sauna, afkølingspool og træningslokale. Vi tilbyder desuden centrale parkeringsmuligheder med afhentning og levering af bilen ved hotellet. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Indtjekning / udtjekning

 • Indtjekning mandag - søndag: 15.00
 • Udtjekning mandag - søndag: 12.00
 • Udtjekning søndag: 13.00

Værelsesudvalg og priseksempel

Deluxe Suite, fra 4.223 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 35m²
Den her suite vælger du ikke for udsigten, da det er vores eneste suitekategori uden havudsigt. Du vælger den for det lækre værelse med åben planløsning, der er møbleret med en stor sofagruppe og en 180 cm seng. Når du kommer til det store badeværelset, der er indrettet smagfuldt med privat sauna, separat bruser og badekar samt dobbelte håndvaske, indser du at du gerne vil tilbringe tid her. Suiten har også et separat gæstetoilet. Der indgår naturligvis bløde badekåber og tøfler. Suiten er også udstyret med et værdiskab, elkedel og tv med et godt udvalg af kanaler. Vores prisbelønnede morgenbuffet er inkluderet.

Chapman Suite med havudsigt, fra 5.268 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 46m²
Vores stolthed er den charmerende Chapman Suite, opkaldt efter det fantastiske klipperskib fra 1888, der var forankret over for hotellet. Chapmansuiten tilbyder en fantastisk 180-graders udsigt over Stockholms smukke vandkanaler. Den er indrettet med et komfortabelt opholdsområde, en 180 cm dobbeltseng og et dekorativt badekar med udsigt over vandet. Yderligere er suiten udstyret med en elkedel, behagelig badekåbe, slippers, hårtørrer og værdiskab. Inkluderet i prisen er vores prisbelønnende morgenmadsbuffet.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Senior Suite med havudsigt, fra 4.508 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42m²
De herlige Seniorsuiter på 42 m2 har en fantastisk havudsigt over Stockholm Ström og Skeppsholmen fra soveværelset. Suiterne er indrettet med et separat soveværelse med 180 cm dobbeltseng, skrivebord og en behagelig lænestol. I suiten finder du også et spisebord med plads til 4 personer, en stue med sovesofa og et badeværelse med bruser og privat toilet. Suiten er udstyret med badekåbe, tøfler, elkedel og værdiskab. Inkluderet i prisen er vores prisbelønnende morgenmadsbuffet.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Junior Suite med havudsigt, fra 3.368 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 42m²
Vågn op med morgensolen i en af vores 4 herlige Juniorsuiter der har en fantastisk udsigt over Stockholm Strøm og Skeppsholmen. Suiterne har en 180 cm dobbeltseng, en behagelig sovesofa og badeværelse med bruser. De er udstyret med en elkedel, værdiskab, badekåbe og tøfler.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Executive, fra 2.290 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 33m²
Værelserne er indrettet med en sofa og enten en 180 cm bred dobbeltseng eller 2 enkeltsenge der er 100 cm brede. Alle værelserne er rummelige. Nogle har desuden en balkon, hvor man virkelig kan føle sig som Karlsson på taget i Gamla Stan og nyde udsigten til Stockholms ström. Der er dejlige bløde badekåber og tøfler. Værelserne tilbyder gratis WiFi. Inkluderet er desuden vores prisbelønnede morgenbuffet.
Seng og kapacitet
To 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.

Deluxe Dobbelt, fra 3.273 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 28 - 35m²
Luksusophold med privat sauna. Vi har 9 velindrettede og rummelige Deluxe-dobbeltværelser med privat sauna og smagfuldt renoveret badeværelse. Værelserne har badekåber og tøfler, elkedel og sikkerhedsboks. Alle værelser er udstyret med en 180 cm bred dobbeltseng, sofagruppe og skrivebord. Værelserne har udsigt over Gamla Stans smalle gyder.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.

Superior Dobbelt, fra 2.090 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 22m²
Vores Superior Dobbeltværelser er store og er enten hjørneværelser eller værelser med panoramiske vinduer, der byder på skøn udsigt over vandet. De er alle indrettet med en 180 cm bred seng, lænestol og skrivebord. Værelserne er også udstyret med sikkerhedsboks, elkedel til kaffe / te, gratis WiFi, badekåber og tøfler. Der er desuden et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.

Standard Seaview, fra 1.690 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18m²
Disse lyse, hyggelige værelser er beliggende fortil i bygningen og har vidunderlig udsigt over Stockholms ström, bådelivet og Skeppsholmen. De er alle indrettet med en 180 cm bred dobbeltseng og har en komfortabel opholdsstue med bord. Værelserne er udstyret med elkedel til kaffe / te, sikkerhedsboks, gratis WiFi, hårtørrer og badeværelse med bruser. Værelserne er 18 m2 og har et mindre badeværelse.
Seng og kapacitet
One 180cm wide double bed.

Standard Twin, fra 1.290 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20m²
Reisens 20 m² Standard Twin-værelser har to dejlige 100 cm brede segne, som nemt kan adskilles ved behov. Værelset har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder, er røgfrie og har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord og gratis Wi-Fi. Badeværelserne har badekar.
Seng og kapacitet
To dejlige 100 cm brede senge, som nemt kan adskilles ved behov.

Standard dobbeltværelse, fra 1.290 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18m²
Værelserne er ca. 20 m² med 160 cm brede senge og udsigt over Gamla Stans charmerende stræder. Perfekt til dig, der rejser alene, som vil have lidt ekstra plads eller for par weekendbesøg. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badekar.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.

Standard enkeltværelse, fra 1.090 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16m²
Vores 16 m² store enkeltværelser har udsigt over Gamla Stans charmerende stræder og har en 120 cm bred enkeltseng. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badekar.
Seng og kapacitet
En 120 cm bred enkeltseng.

Standard Økonomi, fra 1.090 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16-20 m²
Vores 16-20 m² Standard Økonomi-værelser har udsigt over en af Gamla Stans charmerende stræder og har en 140 cm bred enkeltseng. Værelset har en hyggelig arbejdsplads med skrivebord, gratis Wi-Fi, er røgfrie og har badeværelse med badekar.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred seng.

Konference- og mødelokaler i Stockholm på First Hotel Reisen i Gamla Stan. Hotellet tilbyder egne konference- og mødelokaler eller lokaler i samarbejde med vores partnere. Vores konferencelokaler er moderne og har alt det udstyr, som et effektivt konferencelokale skal have. På First Hotel Reisen har vi også forskellige tilbud på hel-og halvdagskonferencer eller konferencepakker med overnatning. Kontakt os, så hjælper vi dig med at skræddersy mødet eller konferencen på First Hotel Reisen i Gamla Stan i Stockholm.

Send os en forespørgsel

 • konferenceværelse

  Per Brahe

  16 personer

  Vores konferencelokale Per Brahe rummer op til 16 deltagere og har projektor, flipover, telefon, tv, dvd-afspiller og højttaleranlæg.

  Vores konferencepakke inkluderer internetforbindelse, mineralvand og frisk frugt.

  Kapacitet

  • Størrelse - 60 m²
  • Bestyrelsesmøde - 16 personer
 • Sjøfartshuset konferenceværelse

  Sjöfartshuset

  70 personer

  Ønskes der et større udvalg af konferencelokaler hjælper vi jer selvfølgelig sammen med vores samarbejdspartner Sjöfartshuset, som ligger i nabobygningen og har tre lokaler til rådighed:

  Strömsalongen 3. sal

  • U-opstilling: 28 personer
  • Skoleopstilling: 50 personer
  • Parketopstilling: 70 personer

  Skeppsbrorummet 1. sal

  • U-opstilling: 20 personer
  • Skoleopstilling: 33 personer
  • Parketopstilling: 50 personer

  Redarrummet/Kajutan

  • Bestyrelsesmødeopstilling: 11 personer
 • restaurant

  Middag & fester

  80 personer

  Planlægger du bryllup, en produktintroduktion eller en fest i gode venners lag?

  Vores eventlokale er ideelt til receptioner, fester, præsentationer eller middage. Lokalet rummer op til 80 personer.

  Vi tilbyder også drinkssmagninger og kurser i, hvordan man mikser drinks sammen med vores prisbelønnede bartendere.

  Kontakt os:

Restaurant Reisen på First Hotel Reisen i Gamla Stan, Stockholm har førsteklasses udsigt over åen i Stockholm. Restauranten ligger få skridt fra kongeslottet og historiske Gamla Stan.

På Restaurant Reisen serverer vi traditionel svensk mad fra vores a la carte menu. Du kan også nyde lækre småretter i vores bar, Reisen Bar. I baren serverer vi cocktails, drinks og et bredt udvalg af øl og vin.

Vores kendte kvalitetsmorgenmad er inkluderet i værelsesprisen for vores overnattende gæster. Morgenmaden serveres i restauranten.

restaurant

Morgenmad er inkluderet

Morgenmad er inkluderet for hotellets overnattende gæster og serveres:

 • Hverdage: 6.30-10.00
 • Weekend: 7.00-11.00

Gæster, der ikke overnatter på hotellet, har selvfølgelig også mulighed for at komme og nyde vores fantastiske morgenmadsbuffet.

Ring gerne i forvejen, og fortæl os at I kommer.

restaurant

Restaurant Reisen

Smags-, duft- og synsindtryk er lige så vigtigt som atmosfæren. På Restaurant Reisen serverer vi svensk mad i et dejligt miljø og tilbereder mad efter vores tre nøgleord: Personlighed, Tradition og Varme. Vi lægger stor vægt på, at vores gæster får en enestående madoplevelse, når de spiser hos os.

Menuer & bordbestilling
Se vores à la carte menu (pdf)

Se vores dessertmenu (pdf)

Se vores vinmenu (pdf)

Bestil bord online her

 

Åbningstider:
- Mandag: 11:30-23:00
- Tirsdag-torsdag: 11:30-00:00
- Fredag: 11:30-01:00
- Lørdag: 14:00-01:00
- Søndag: 17:00-23:00

Lunch mandag-fredag 11:30-14:00
Begrenset menu 14:00-17:00
Full à la carte 17:00-23:00

restaurant

Reisen Bar

Tradition og smagsoplevelser
Med en tradition for nomineringer og priser som en af Stockholms bedste barer fortsætter vi med at skabe enestående smagsoplevelser til dig.

Vi elsker at prøve nye drinks og cocktails. Desuden har vi også mange forskellige øl, samt et godt udvalg af vin og Champagne, for dem der ønsker det. 

Åbningstider:
- Mandag - torsdag: 16.00 – 24.00
 Fredag - lørdag: 16.00 – 1.00
 Søndag: 17.00 - 23.00

Slap af på First Hotel Reisen i Gamla Stan i Stockholm. Hotellet ligger i nærheden af kongeslottet. I hotellets kælderhvælving fra 1600-tallet ligger vores sauna, afkølingspool og træningslokale.

Her er også to behandlingsrum, som drives af vores eksterne partner Luxury Spa, ideelt til at opleve ro og fred i storbyen. Behandling i et af vores to behandlingsrum kan bookes direkte hos Luxury Spa. Perfekt, hvis du ønsker at få lidt ekstra luksus med det lille ekstra med et længere hotelophold.

Velkommen til Stockholm, Luxury Spa og First Hotel Reisen.

svømmebassin

Relaxafdeling

Slap af i et historisk miljø.

Nede i de 400 år gamle krydshvælvinger ligger hotellets afslapningsafdeling med træningsrum, sauna, afkølingspool og behandlingsrum.

Krydshvælvingen består af dele fra den oprindelige bymur, som omgav Stockholm i 1600-tallet.

spa

Behandlinger

Firmaet Luxury Spa står for luksus og tidløshed og ligger en etage ned ved siden af afslapningsafdelingen på hotellet.

Besøg Luxury Spa online eller kontakt os på telefon +46 (0) 8 22 32 60 for information om spabehandlinger.

Eventuel afbestilling af en behandling meddeles hotellet senest 24 timer inden aftalt tid.

I 1750`erne var der elleve såkaldte kaffehuse i Stockholm, som havde udskænkningstilladelse af kaffe. Tre af dem blev drevet af den driftige Fredrik Reiss fra Holland og navnet Reisen menes at komme fra denne udskænker af kaffe. Sammen med sin hustru Catharina drev Fredrik flere forskellige kaffehuse i Gamla Stan, blandt andet i huset, hvor First Hotel Reisen ligger nu.

Reiss kaffehus var et meget populært mødested for skibskaptajner, handelsrejsende og sømænd. Det bliver også nævnt i en af Carl Michael Bellmans tekster fra 1700-tallet. Kaffehusene havde også ofte bevilling til udskænkning af øl og vin.

Parret Reiss havde en datter, Anna Helena, som i starten af 1800-tallet startede udlejning af værelser til rejsende. Dengang var huset ejet af Victualiehandlarsocieteten, datidens sammenslutning af fødevarehandlere.

Allerede i 1690´erne blev krydshvælvingen bygget nede i kælderen, som i dag huser hotellets spaafdeling og udgør en del af den gamle bymur. Dem, der arbejdede på byggeriet med at bære tegl, var ofte kvinder (mursmäckor - kvindelige murerhåndlanger). En af disse kvinder satte sit fodaftryk (ca. størrelse 37) i en sten, der sidder i væggen i en af hvælvingerne til almen beskuelse.

I 1916 blev SARA, Sveriges Allmänna Restaurang Aktiebolag dannet og overtog i 1919 driften af hotellet og købte også bygningen nogle år senere. I en kort periode i begyndelsen af 1990`erne, ved sammenlægningen af SARA og Reso AB, var hotel Reisen et Reso-hotel, men i 1993 blev hotel Reisen og fem andre SARA-hoteller købt af det First Hotels.

Tilbud

 • Relax in Stockholm

  Enjoy a lovely and relaxing weekend with hotel stay in Stockholm.

  Book pakke From SEK 2275
 • Love in the Old Town

  Stay at romantic First Hotel Reisen in Old Town, Stockholm.

  Book pakke From SEK 1609 per person in Superior Double Room
 • Stockholm at Sea

  See a beautiful Stockholm in Winter dress from M/S Agantyr, built in the era of national romanticism. Included in this offer is also one night in one of First Hotel Reisens newly renovated rooms overlooking Skeppsholmen and the approach to Stockholm from Baltic Sea. Enjoy a fantastic breakfast buffet before the sightseeing tour.

  Book pakke
 • Sauna Luxury Hotel Reisen

  Relax from everyday life, or make your coming weekend a luxurious memory for life. Book one of our wonderful Deluxe rooms with private sauna.

  Book pakke

The waterfront location in Gamla Stan makes First Hotel Reisen the perfect starting point when visiting and exploring Stockholm.

Talk to us at the front desk if you need some ideas about what to do when you are in town.

See some tips on what to do in Stockholm here.

Tilbud

 • Relax in Stockholm

  Enjoy a lovely and relaxing weekend with hotel stay in Stockholm.

  Book pakke From SEK 2275
 • Love in the Old Town

  Stay at romantic First Hotel Reisen in Old Town, Stockholm.

  Book pakke From SEK 1609 per person in Superior Double Room
 • Stockholm at Sea

  See a beautiful Stockholm in Winter dress from M/S Agantyr, built in the era of national romanticism. Included in this offer is also one night in one of First Hotel Reisens newly renovated rooms overlooking Skeppsholmen and the approach to Stockholm from Baltic Sea. Enjoy a fantastic breakfast buffet before the sightseeing tour.

  Book pakke
 • Sauna Luxury Hotel Reisen

  Relax from everyday life, or make your coming weekend a luxurious memory for life. Book one of our wonderful Deluxe rooms with private sauna.

  Book pakke
tradeDoubler