Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave

hagaparken

Hagaparken

Smukke og populære Hagaparken er perfekt til rekreation efter en lang dag med møder eller hektisk byliv.

I parken, der ligger på Brunnsviken en halv times gåafstand fra hotellet, finder du også Haga Slot, Gustav 3.s pavillon, Haga parkmuseum, Sommerfuglemuseet og meget mere spændende at udforske.

Medbring en picnickurv eller prøv en af restauranterne i parken.

Shopping i Mall of Scandinavia

For dem, der er i shoppinghumør og vil have alt samlet på ét sted, er Mall of Scandinavia et rigtigt mekka. Med sine 8 etager og over 170 butikker, vil du næsten med sikkerhed finde det, du søger. Derudover er der mere end 40 restauranter, legerum, biograf og parkering.

Rörstrandsgatan

Rörstrandsgatan er det perfekte sted at nyde et glas vin og en god middag og udforske de små og personlige butikker. Lige ved udgangen ved St. Eriksplan metro og "tunnelbana"' finder du vej til denne gade. Du kan også spille bowling ved Birka bowling beliggende lige i nærheden på Birkagatan.

hagaparken

Stockholms skærgård

Stockholms skærgård ligger blot et par minutter fra Stockholm med 30.000 øer, holme og klipper. Nyd klipper, sandstrande, ubeboede holme og gamle landsbyer. Du kan rejse i skærgården med båd, der sejler til de større øer, og mange af turene afgår direkte fra Stockholms centrum og tager dig til den ydre skærgård og det åbne hav.

Stockholm Gallery District

Syv gallerier i absolut topklasse ligger i dette knudepunkt for moderne kunst, blot en blok væk fra hotellet. Hold øje med Stockholm Gallery Districts Facebookside for opdateringer om åbninger og kunstnerforedrag.

Cupcake STHLM

En ægte amerikansk cupcake-butik blandet med smagsindtryk, interiør og design i traditionel svensk stil. Dette var den første cupcake-butik i Sverige. Den ligger længere nede ad gaden fra hotellet.

Cafe Ritorno

Cafe Ritorno har bevaret sit oprindelige udseende fra 1920'erne. Her kan du nyde en god svensk kanelbolle og kaffe. Beliggende på Dalagatan tæt ved.