Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotelophold i Stockholm

First Hotel Lindö Park tilbyder 66 komfortable værelser med moderne indretning. Alle værelser har desuden gratis WiFi, badeværelse, garderobe, hårtørrer, komfortable senge, fladskærms-tv, køleskab og enten en privat balkon eller terrasse.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores Standard Dobbeltværelser er velegnede til rejsende, der søger en god nats søvn og plads til at arbejde samt gratis WiFi. Værelserne er indrettet med 90 cm brede enkeltsenge. Hvert værelse har en rummelig balkon. Der er et tomt køleskab i værelset til fri afbenyttelse.

Superior Twin

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Vores Superior Twin-værelser passer perfekt til rejsende, der ønsker mere plads. Værelserne har et godt naturligt lysindfald fra de store vinduespartier. Værelsesindretningen består af 90 cm brede enkeltsenge samt et opholdsområde med en sovesofa, der kan skjules bag et forhæng. Værelserne har desuden tv, køleskab og et smagfuldt indrettet flisebadeværelse med bruser, håndvask, toilet og gulvvarme. Derudover er der en rummelig balkon med en vidunderlig udsigt.

Superior Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Vores Superior Dobbeltværelser passer perfekt til rejsende, der ønsker mere plads. Værelserne har et godt naturligt lysindfald fra de store vinduespartier. Værelsesindretningen består af 90 cm brede enkeltsenge samt et opholdsområde med en sovesofa, der kan skjules bag et forhæng. Værelserne har desuden tv, køleskab og et smagfuldt indrettet flisebadeværelse med bruser, håndvask, toilet og gulvvarme. Derudover er der en rummelig balkon med en vidunderlig udsigt.

Deluxe Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 42 m²
Vores Deluxe-dobbeltværelser er velegnede til dem, der søger en god nats søvn og plads til at arbejde samt gratis WiFi. Alle værelser er indrettet med 90 cm brede enkeltsenge, der er placeret sammen. Der er desuden et separat opholdsområde med en sovesofa. Hvert værelse har en 40m2 privat balkon med udsigt til golfbanen. På værelset forefindes et tomt køleskab og en elkedel til fri afbenyttelse. Badeværelserne er udstyret med et rummeligt hjørnebadekar og indeholder badekåber.

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Et af vores større værelser for en person. Værelset har en enkeltseng på 90 cm. Alle værelserne har en stor balkon eller terrasse og køleskab. Værelset er ikke tilgængeligt for hunde.
Seng og kapacitet
En enkeltseng på 90 cm