Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave

udendørs

GolfStar Lindö

GolfStar Lindö finder du tre 18-hullers baner, Lindö Dal, Lindö Park og Lindö Äng, ud over en 9-hullers Pay & Play-bane. Der er forskellige øveområder ved klubhuset til alle niveauer. I golfreceptionen kan du leje alt, du har brug for til at kunne spille.

Du finder også en rummelig helårsrestaurant, hotelreception, konferencefaciliteter og afslapningsområde med spa og sauna, som er åbent hele året.

Roslagsleden Vallentuna

Roslagsleden

Roslagsleden er en historisk vandresti i vikingernes fodspor, som passerer gennem Sollentuna, Täby, Vallentuna, Österåker og Norrtälje. Træer ved stien er markeret med en orange farve, så det er næsten umuligt at fare vild. Der er masser af vandrestier, rekreative aktiviteter og kulturhistoriske steder, hvor man kan gå på opdagelse.

 

 

 

Foto: Vallentuna Kommune

Runriket

Ud af verdens over 7500 registrerede runesten findes over 2000 i Sverige. Den største koncentration i verden af bevarede runesten findes i Runriket, som ligger i skoven ved hotellet og Vallentua-søen.

Her kan du gå rundt i det smukke landskab og udforske historien på egen hånd. Indgangen til Runriket er nem at finde, og i området ved søen er der yderligere otte seværdigheder.

Hvert år vækkes vikingetiden til live igen den sidste lørdag i maj. Runrikets dag byder på et væld af aktiviteter for både voksne og børn.

 

 

Foto: Vallentuna Kommune

Hökeriet

En lokal gård med egne produkter fra gårdens produktion og madartikler fra udvalgte, ofte lokale producenter. Gården ligger i et velbevaret, pulserende kulturlandskab, som er præget af flere tusinde års landbrugs- og husdyrsforvaltning. Landskabet er fyldt med fortidsminder. Der er gode vandrestier, og området er meget populært til cykling. Gården tilbyder souvenirs og kunsthåndværk samt turistinformation.

 

 

Foto: Vallentuna Kommune

Vallentuna kirke

Vallentuna kirke

Vallentuna kirke bygget omkring 1190. Vallentuna kirke blev alvorligt skadet i en brand i 1856 og blev senere restaureret og ombygget. Der er flere eksempler på runeudskæringer i kirken lavet af stenhuggere, der skar deres navne i runer, da kirken blev bygget.

 

 

 

Foto: Vallentuna Kommune

Langhundraleden Vallentuna

Långhundraleden

Vikingernes gamle vandrute mellem Uppsala og Østersøen. Perfekt til kanosejlads, svømning, vandreture og cykling. Långhundraleden er let at ro på. Lej en kano – oplev vikingernes gamle vandrute i dit eget tempo. Ved Flattsta er der et lille picnicområde med skraldespand, toilet og grill. Der er også et shelter til seks personer og plads til telte.

 

 

 

Foto: Vallentuna Kommune

Kvarnbadet

Udendørs swimmingpool i forbindelse med søen Vallentuna. Blandt mulighederne der finder man beachvolley, bordtennis og kanoer til udlejning.

Helens ridning ved Sunnarby

Ridning og ture med heste er meget populære i Sverige, takket være de store skovområder og bjergkæder. Helens ridning arrangerer skræddersyede ture for både erfarne ryttere og begyndere. Nyd den svenske natur, åbne landskaber og midnatssolens glød fra hesteryg.

upplev vallentuna logo

Flere tip

Det er nemt at finde fred og ro i Vallentuna. Som gæst anbefaler vi, at du tager et kig på Vallentuna Kommunes hjemmeside.

Hjemmesiden indeholder oplysninger om alt, der er at se og foretage sig, når man er i Vallentuna.

I Vallentuna er naturen aldrig mere end et stenkast væk, og der er masser af vandrestier, rekreative aktiviteter og kulturhistoriske steder at udforske.