Gå til hovedindhold

Mad & drikke

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Mad & drikke

Spis godt i vores restaurant

Det er som om al hverdagens stress fordufter, når du sætter dig til bords hos os og nyder de rolige og smukke omgivelser. Om sommeren kan du spise på restaurantens terrasse. Vi tilbyder god, hjemmelavet, lokalt produceret og sund mad samt personlig service. Det gælder alle, uanset om du er på besøg som golfspiller, konferencegæst, hotelgæst eller bare ønsker at nyde en god frokost eller middag med familie og venner. Naturligvis serverer vi også gode drikkevarer og kan tilbyde vin- og drikkevaremenuer omhyggeligt udvalgt maden af vores sommelier.

I årets løb tilbyder vi alt fra brunch og julefrokost til krebsegilde og temaftener. Du kan desuden booke vores lokaler inklusiv mad og drikke til private arrangementer og fester. Vores restaurant ligger direkte i forlængelse af hotellet og har fuld spiritusbevilling. Har du særlige ønsker angående diæt, så kan vi naturligvis også efterkomme disse.

Vores åbningstider og tilbud i restauranten kan variere i løbet af året. For yderligere information kontakt gerne restauranten direkte.

Aften:

  • Mandag - Tirsdag 16:00 - 20:00
  • Onsdag - Lørdag 16:00 - 23:00

Frokost:

  • Mandag - Fredag 11:00 - 15:00