Gå til hovedindhold

Fest & arrangementer

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Fest & arrangementer

Skal du holde bryllup eller andre arrangementer? First Hotel Lindö Park hjælper dig med at organisere din fest eller dit arrangement i en fredelig og behagelig atmosfære.

Vi skræddersyr dit arrangement til dit behov og hjælper dig med alt fra planlægning og catering til servering og rengøring. Hotellet ligger kun 25 minutter fra Stockholm centrum og Arlanda lufthavn. Vi tilbyder 126 senge og har tre golfbaner i nærheden.

Kontakt os for at få yderligere information:

Bryllup

Hvis I har besluttet at gifte jer, så lad os tage hånd om den store dag. Vi skræddersyr jeres bryllup efter både ønske og budget.

For brudeparret indgår altid en rundvisning og et planlægningsmøde samt rådgivning. Når bryllupsdagen nærmer sig, tager vi kontakt via e-mail eller telefon. Hvis I ønsker yderligere hjælp til den store dag, kan I booke tid hos vores bryllupskoordinator.

Rejser jeres gæster langvejsfra, er det intet problem. Hotellet er beliggende direkte i forlængelse af selskabslokalerne og har plads til 126 overnattende gæster. Vi har 2 selskabsfaciliteter at vælge imellem, der egner sig til forskellige begivenheder og årstider.

Bryllupsteltet: (sæson maj-september) har plads til 120 siddende gæster

Restaurantlokalet: (sæson oktober-april) har plads til 90 siddende personer

Der er ingen lokalleje, hvis du bestiller bryllupspakke til mindst 50 personer. Hos os er der mange smukke steder til selve vielsen, såfremt I ønsker en kirkevielse i Vallentuna. Vi tilbyder 2 storslåede bryllupsmenuer. Naturligvis har I også mulighed for at prøvesmage vores bryllupsmenuer til særpris, før I beslutter jer.
Pakkerne inkluderer: Opdækning ved langborde med duge og servietter af linned og lys på bordene samt serveringspersonale og rengøring.

restaurant

Events

I smukke og naturskønne Lindö kan vi hjælpe dig med at arrangere fester, bryllupper, produktlanceringer, messer, baller, jubilæer, modeshow, julefrokoster, golfkonkurrencer, netværksmøder, foredrag, konferencer, frokoster og aktiviteter.

Om sommeren kan du spise middag og holde fest i haveteltet.
Event-teltet: (sæson maj-september) har plads til 120 siddende personer.
Restaurantlokalet: (sæson oktober-april) har plads til 90 siddende gæster.

Vi tilbyder middagspakker, 1-2-3 retters middage samt buffeter. Vi skræddersyer din dag præcis som du ønsker den baseret på dit budget – med alt fra musik og lys til aktiviteter og transport.

Rejser dine gæster langvejsfra? Intet problem. Hotellet ligger i direkte forlængelse af selskabslokalet og har plads til 126 overnattende gæster.
Ingen begivenheder er ens, derfor skræddersyer vi meget gerne et tilbud til dig.