Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i det centrale Stockholm

Bestil overnatning på First Hotel Kungsbron i Stockholm og vælg blandt vores komfortable værelser og suiter. På First Hotel Kungsbron ved Cityterminalen og Stockholm Centralstation kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser, suiter og handicapvenlige værelser. Vi tilbyder 155 værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale gør alt for, at hotelopholdet bliver perfekt. Alle værelser er indrettet med egetræsmøbler fra G.A.D, kvalitetssenge fra Jensen, er røgfrie og har gratis Wi-Fi. Badeværelserne er beklædt med fliser og har brusebad. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Ring eller send os en e-mail med din forespørgsel ved bestilling af 10 eller flere værelser.

Angiv antal værelser, personer og dato for opholdet.

  • E-mail: gruppbokning@kungsbronhotell.se
  • Telefon: +46 (0) 8 654 28 00

Værelsesudvalg og priseksempel

Budget Double, fra 1.058 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores Budget Dobbeltværelser er de mest økonomiske for dig, der ønsker at spare lidt på værelsesprisen. Værelserne er udstyret med håndlavede møbler i eg fra G.A.D, et lækkert flisebelagt badeværelse med bruser, 40” LED-TV og 140 cm dobbeltseng fra Jensen.

Budget Double without window, fra 747 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores Budget Dobbeltværelser er den mest økonomiske mulighed. De er udstyret med håndlavede egetræsmøbler fra G.A.D, flisebelagte badeværelser og behagelige 140 cm senge fra Jensen.

First SmartBed

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige SmartBed-værelser uden vindue er indrettet med fjederseng, hvor madrassens hårdhed kan justeres.Værelserne har to separate senge (2x90 cm) eller en King-Size seng (180 cm). Værelserne er ideelle til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.Når du bor på et SmartBed-værelse, får du også et personligt sovekit, som indeholder både sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
To separate senge (2x90 cm) eller en King-Size seng (180 cm).

Juniorsuite - Handicapvenlig, fra 1.508 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 40m²
Bestilling kun telefonisk. Ring +46 (0) 8 654 28 00.Vores indbydende, moderne og 40 m² store Juniorsuiter er handicapvenlige og har et stort badeværelse og en 180 cm elevationsseng fra Jensen. Juniorsuiten er stilren og moderne designet med egetræsmøbler fra G.A.D. og et energivenligt LED-TV. Badeværelset er kørestolsvenligt og lækkert designet med hvide og sorte fliser.Bemærk: Der tilkommer en ekstra afgift på 200 kr. per ekstraseng og 100 kr. per ekstra tremmeseng per nat. Denne afgift er ikke inkluderet i værelsesprisen, og skal betales på hotellet.
Seng og kapacitet
En 180 cm elevationsseng fra Jensen.

Suite med Jacuzzi og sauna, fra 2.318 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 40m²
Vores nye og moderne Suiter er 40 m² og har både Jacuzzi og sauna og plads til maks. fire personer. Suiterne er stilrent og moderne designet med egetræsmøbler fra G.A.D., energibesparende LED-TV og en 180 cm bred seng fra Jensen. Badeværelserne har lækre fliser i sort og hvid. Alle vores værelser og suiter har gratis Wi-Fi.Bemærk: Værelset har en dobbeltseng, ved bestilling til flere end to personer, placeres ekstrasenge i værelset. Der tilkommer en ekstra afgift på 200 kr. per ekstraseng og 100 kr. per ekstra tremmeseng per nat. Denne afgift er ikke inkluderet i værelsesprisen, men skal betales på hotellet.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred seng fra Jensen.

Standard Twin, fra 1.148 SEK

Værelset passer til:
Vores nye Standard Twin-værelse har to 90 cm brede enkeltsenge, placeret i hver sin side af værelset og kan ikke sættes sammen. Værelserne er moderne indrettet med egetræsmøbler fra G.A.D, energibesparende LED-TV og kvalitetssenge fra Jensen. Badeværelserne er beklædt med fliser har brusebad. Alle vores værelser og suiter har gratis Wi-Fi.Bemærk: Der tilkommer en ekstra afgift på 200 kr. per ekstraseng og 100 kr. per ekstra tremmeseng per nat. Denne afgift er ikke inkluderet i værelsesprisen, og skal betales på hotellet.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede enkeltsenge, placeret i hver sin side af værelset og kan ikke sættes sammen.

Standard dobbeltværelse, fra 1.148 SEK

Værelset passer til:
Vores nye Standard-dobbeltværelse har en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng. Værelserne er moderne indrettet med egetræsmøbler fra G.A.D, energibesparende LED-TV og kvalitetsseng fra Jensen. Badeværelserne er beklædt med fliser og har brusebad. Alle vores værelser og suiter har gratis Wi-Fi.Bemærk: Der tilkommer en ekstra afgift på 200 kr. per ekstraseng og 100 kr. per ekstra tremmeseng per nat. Denne afgift er ikke inkluderet i værelsesprisen, og skal betales på hotellet.
Seng og kapacitet
En 160 cm eller 180 cm bred dobbeltseng.

Standard enkeltværelse, fra 968 SEK

Værelset passer til:
Vores nye Standard-enkeltværelse har en 90 eller 140 cm bred enkeltseng. Værelserne er moderne indrettet med egetræsmøbler fra G.A.D, energibesparende LED-TV og kvalitetsseng fra Jensen. Badeværelserne er beklædt med fliser og har brusebad. Alle vores værelser og suiter har gratis Wi-Fi.
Seng og kapacitet
En 90 cm eller 140 cm bred enkeltseng.

Moderate Twin uden vindue, fra 716 SEK

Værelset passer til:
Vores nye Moderate Twin-værelser har to 90 cm brede enkeltsenge, placeret i hver sin side af værelset og kan ikke sættes sammen. Værelserne er moderne indrettet med egetræsmøbler fra G.A.D, energibesparende LED-TV og kvalitetssenge fra Jensen. Badeværelserne er beklædt med fliser har brusebad. Alle vores værelser og suiter har gratis Wi-Fi.Bemærk: Der tilkommer en ekstra afgift på 200 kr. per ekstraseng og 100 kr. per ekstra tremmeseng per nat. Denne afgift er ikke inkluderet i værelsesprisen, og skal betales på hotellet.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede enkeltsenge, placeret i hver sin side af værelset og kan ikke sættes sammen.

Moderate Dobbelt uden vinduer, fra 788 SEK

Værelset passer til:
Vores nye og indbydende Moderate-dobbeltværelser har en 160 cm bred dobbeltseng. Værelserne er moderne indrettet med egetræsmøbler fra G.A.D, energibesparende LED-TV og kvalitetsseng fra Jensen. Badeværelserne er beklædt med fliser og har brusebad. Alle vores værelser og suiter har gratis Wi-Fi.Bemærk: Der tilkommer en ekstra afgift på 200 kr. per ekstraseng og 100 kr. per ekstra tremmeseng per nat. Denne afgift er ikke inkluderet i værelsesprisen, og skal betales på hotellet.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Moderate Enkelt uden vinduer, fra 653 SEK

Værelset passer til:
Vores nye Standard-dobbeltværelse har en 105 eller 140 cm bred enkeltseng. Værelserne er moderne indrettet med egetræsmøbler fra G.A.D, energibesparende LED-TV og kvalitetsseng fra Jensen. Badeværelserne er beklædt med fliser og har brusebad. Alle vores værelser og suiter har gratis Wi-Fi.
Seng og kapacitet
En 105 cm eller 140 cm bred enkeltseng.