Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i det centrale Stockholm

Bestil overnatning på First Hotel Fridhemsplan i Stockholm og vælg blandt vores nyrenoverede, indbydende og moderne værelser. På First Hotel Fridhemsplan på Kungsholmen kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter med Jacuzzi. Vi tilbyder 220 værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale gør sit bedste for, at dit besøg på Kungsholmen bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie, har badeværelser med fliser og bruser, kvalitetssenge fra Jensen og gratis Wi-Fi. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Værelsesudvalg og priseksempel

Dag Hammarskjöld Suite

Værelset passer til:
Størrelse: 55 m²
Kan kun bookes via telefon eller e-mail
Vores store suite, opkaldt efter den tidligere FN-generalsekretær, er kendt i hele Sverige. Med jacuzzi midt i rummet, privat sauna og tagterrasse er suiten unik i sin art i Stockholm. Efter en afslappende aften kan du sove godt og roligt i den 180 cm brede Jensen-kvalitetsseng. Kontakt os direkte for at booke suiten.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng.
Dag Hammarskjöld Suite

Dobbeltværelse Executive

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
Vores rummelige Executive-dobbeltværelser er udstyret med en privat sauna eller jacuzzi samt en 180 cm bred seng. Her finder du badekåbe, hjemmesko, en sofagruppe og gratis kaffe og snacks for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Badeværelserne er beklædt med Carrara-marmor. Barneseng og ekstraopredning er ikke tilgængelige for denne værelsestype.
Seng og kapacitet
180 cm bred seng.

Familieværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores familieværelser rangerer i størrelse fra 20 m² og er udstyret med to 90 cm brede twin-enkeltsenge, der kan trækkes fra hinanden. I disse værelser er der også en 140 cm bred sovesofa. Familieværelset har plads til familier på op til fire personer. Badeværelserne er rummelige og smukt designet med Carrara-marmor. Nogle af familieværelserne er også udstyret med et tekøkken med mikrobølgeovn og køleskab. Hvis du vil booke et familieværelse, så kontakt os direkte. Forhåbentlig kan vi imødekomme din anmodning, afhængig af tilgængelighed. Barneseng og ekstraopredning er ikke tilgængelige for denne værelsestype.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede enkeltsenge, der kan trækkes fra hinanden. En 140 cm sovesofa.

Dobbeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Vores dobbeltværelser rangerer i størrelse fra 16 m² og er udstyret med en 160 cm bred dobbeltseng. Alle værelser har udsigt over Sankt Eriksgatan / Hantverkargatan. De er moderne indrettet med kvalitetssenge fra Jensen. Flisebadeværelserne er rummelige og smukt designet med Carrara-marmor. Alle har brusere. Barneseng og ekstraopredning er tilgængelige efter anmodning. Kontakt os direkte for bekræftelse inden ankomst.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Twinværelse Standard

Værelset passer til:
Størrelse: 14 m²
Vores dobbeltværelser rangerer i størrelse fra 14 m² og kan benyttes som både twin-værelse og dobbeltværelse. De 2 separate 90 cm brede enkeltsenge kan sættes sammen eller trækkes fra hinanden alt efter ønske. Værelserne er moderne indrettet med kvalitetssenge fra Jensen. De lyse flisebadeværelser er indrettet med Carrara-marmor og bruser. Barneseng og ekstraopredning er tilgængelige efter anmodning. Kontakt os direkte for bekræftelse inden ankomst.
Seng og kapacitet
To separate 90 cm brede enkeltsenge, der kan sættes sammen.

Dobbeltværelse Small

Værelset passer til:
Størrelse: 10 m²
Vores små dobbeltværelser rangerer i størrelse fra 10 m² og har nøjagtigt det, du har brug for ved et hotelophold i Stockholm. Alle værelser er udstyret med en 140 cm bred dobbeltseng, har vinduer og er moderne indrettet med en kvalitetsseng fra Jensen. Flisebadeværelserne er udstyret med brusebad. Cot and extra bed are not available for this room category.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred dobbeltseng.

Dobbeltværelse Small uden vinduer

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores små dobbeltværelser uden vinduer rangerer i størrelse fra 14 m² og er udstyret med en 140 cm bred dobbeltseng eller 2 separate enkeltsenge. Værelserne ligger under terræn, men det Nordisk interiør får dem til at virke lyse, og de bliver helt mørke om natten ved slukket lys. Værelserne er moderne indrettet med kvalitetssenge fra Jensen. De friske flisebadeværelser er udstyret med brusebad. Når du booker dette værelse, så fortæl os venligst, hvis du ønsker en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Forhåbentlig kan vi imødekomme din anmodning afhængig af tilgængelighed. Barneseng og ekstraopredning er ikke tilgængelige for denne værelsestype.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred dobbeltseng eller to 90 cm bredde enkelsenge.

Enkeltværelse Small uden vinduer

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores populære vinduesløse små enkeltværelser ligger under terræn, hvilket gør dem ekstra stille og mørke. Her tilbyder vi et mindre værelse til en god pris. Værelsestypen fås som både lille og ekstralille. Barneseng og ekstraopredning er ikke tilgængelige for denne værelsestype.
Seng og kapacitet
En 90 cm bred enkeltseng.