Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i det centrale Stockholm

Bestil overnatning på First Hotel Fridhemsplan i Stockholm og vælg blandt vores nyrenoverede, indbydende og moderne værelser. På First Hotel Fridhemsplan på Kungsholmen kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter med Jacuzzi. Vi tilbyder 220 værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale gør sit bedste for, at dit besøg på Kungsholmen bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie, har badeværelser med fliser og bruser, kvalitetssenge fra Jensen og gratis Wi-Fi. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Værelsesudvalg og priseksempel

Dobbeltværelse Executive, fra 1.544 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 44 m²
Nye og rummelige dobbeltværelser på 44 m² med privat sauna og/eller badekar samt en 180 cm bred seng. Der er gratis Wi-Fi, minibar og skrivebord på værelserne. Badeværelserne er beklædt med carrarara-marmor. Alle værelser her en siddegruppe med sofa.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred seng.

Familieværelse, fra 944 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores nye Superior-familieværelser er 23 m², og har to 90 cm brede enkeltsenge, som kan adskilles ved behov, samt en sovesofa. Værelserne er velegnet til familier på op til fire personer. Værelserne er moderne indrettet med kvalitetssenge fra Jensen. Badeværelser er rummelige og i lækkert design med fliser og carrara-marmor. Alle værelserne har brusebad. Nogle af værelserne er udstyret med tekøkken med mikrobølgeovn og køleskab. Venligst opge ved booking hvis du ønsker tekøkken. Vi kan forhåbentlig opfylde dit ønske, men bemærk at dette afhænger af tilgængelighed.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede enkeltsenge, som kan adskilles ved behov, samt en sovesofa.

Dobbeltværelse, fra 904 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores nye dobbeltværelser er 20 m² og har en 160 cm bred dobbeltseng. Værelserne er moderne indrettet med kvalitetssenge fra Jensen. Badeværelser er rummelige og i lækkert design med fliser og carrara-marmor. Alle værelserne har brusebad.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng.

Twinværelse Standard, fra 824 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 17 m²
Vores nyrenoverede Standard Twin værelser er 17 m² og fungerer som både twin- og dobbeltværelser. Værelset har to adskilte 90 cm brede senge, der kan sættes sammen ved behov. Værelserne er moderne indrettet med kvalitetssenge fra Jensen. De flisebeklædte og rummelige badeværelser har brusebad.
Seng og kapacitet
To adskilte 90 cm brede senge, der kan sættes sammen ved behov.

Dobbeltværelse Small uden vinduer, fra 704 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores nye dobbeltværelser small uden vindue er 15 m² og har enten en 140 cm bred dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne er moderne indrettet med egetræsmøbler fra G.A.D og kvalitetsseng fra Jensen. De flisebeklædte og rummelige badeværelser har brusebad. Når du bestiller dette værelse, bedes du angive, om du foretrækker dobbeltseng eller to enkeltsenge. Vi er forhåbentlig i stand til at opfylde din anmodning, men bemærk at dette afhænger tilgængelighed.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred dobbeltseng.

Enkeltværelse Small uden vinduer, fra 664 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores nye enkeltværelser small er 12 m² og har en 90 cm bred dobbeltseng. Værelserne er moderne indrettet med egetræsmøbler fra G.A.D og kvalitetsseng fra Jensen. De flisebeklædte og indbydende badeværelser har brusebad.
Seng og kapacitet
En 90 cm bred enkeltseng.

Dobbeltværelse Small, fra 744 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 10 m²
Vores nyrenoverede dobbeltværelser small har præcis det, du har brug for til din overnatning i Stockholm. De er 10 m² og har en 140 cm bred dobbeltseng. Den type af budgetværelser har vindue og er moderne indrettet med kvalitetsseng fra Jensen. De flisebeklædte og indbydende badeværelser har brusebad.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred dobbeltseng.
tradeDoubler