Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Södertälje

First Hotel Vindeus har 24 værelser, som alle er moderne indrettet og tilbyder god komfort. Alle værelser er udstyret med fladskærms-tv samt strygejern og strygebræt. Hotellet tilbyder desuden tøjvaskeservice, og alle værelser har gratis WiFi.

Værelsesudvalg og priseksempel

Moderate værelse

Værelset passer til:
Størrelse: 7 m²
Vores Moderate-værelser på 6-7m² er udstyret med en køjeseng samt en 32" LCD-tv. Fællesbadeværelse og -toilet forefindes tæt på værelserne, og naturligvis har værelserne lagner, håndklæder samt sæbe og shampoo. Værelserne har vinduer, god belysning og god ventilation.
Seng og kapacitet
Senge: 2 (max 2 personer)

Standard Twin, fra 496 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores Standard Twin værelser på 12-15m² er indrettet med 2 komfortable senge samt eget badeværelse med håndklæder, sæbe og shampoo. Sengene kan arrangeres som enten 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Der er en 32" LCD-tv på væggen ved sengen. Vinduerne er forsynet med mørklægningsgardiner for at give gæsterne den bedste sovekomfort. Værelserne har nye ventilationsanlæg og god belysning.
Seng og kapacitet
Senge: 2 (max 3 personer)

Standard Familie Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores familie-dobbeltværelser på 18 m² er egnet til 2 personer. Værelserne er udstyret med tv samt eget badeværelse med håndklæder, sæbe og shampoo. Værelserne har et lille tekøkken med køleskab/fryser, elkedel og mikroovn. Værelserne har enten 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Der er mulighed for ekstra opredning på alle værelser. Alle værelser er udstyret med mørklægningsgardiner for at give gæsterne den bedste sovekomfort.
Seng og kapacitet
Senge: 2 (max 3 personer)

Standard Familie Quadruple, fra 864 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 23 m²
Vores store familieværelser på 23m2 er velegnede til 4 personer. De er udstyret med tv samt eget badeværelse med håndklæder, sæbe og shampoo. Værelserne har et lille tekøkken med køleskab/fryser, elkedel og mikroovn. Værelserne har enten 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge samt en køjeseng. Der er mulighed for ekstra opredning på alle værelser. Alle værelser er udstyret med mørklægningsgardiner for at give gæsterne den bedste sovekomfort.
Seng og kapacitet
Senge: 4 (max 5 personer)

Juniorsuite

Værelset passer til:
Seng og kapacitet
Vores Juniorsuiter har en kontinental dobbeltseng 180x200 cm. Værelserne er indrettede med en sofa, skrivebord, 2 lænestole, brusebad og toilet. Ring på +46 8 5461 1800 for at bestille.
suite
tradeDoubler