Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Södertälje

First Hotel Almnäs Park tilbyder 78 moderne, lyse og nyrenoverede værelser. Alle værelser er indrettet med bløde, naturlige farver og har komfortable Dreamzone eller Tempur-senge, 40” fladskærms-tv og gratis WiFi.

Værelserne har desuden rummeligt skabsplads velegnet til dem, der ønsker at bo i længere tid, især hvis man er i Södertälje i forbindelse med jobbet. De fleste af vores værelser er standardværelser til én eller to personer. Værelserne er enten indrettet med dobbeltseng eller med to enkeltsenge. Vi tilbyder også en Junior Suite med separat opholdsrum og soveværelse samt et familieværelse med plads til op til fire personer foruden et handicapvenligt værelse.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Twin, fra 462 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores standardværelser er den perfekte base for forretnings- og konferencerejsende samt for par på besøg i Södertälje. Værelserne er enkle og har alt, hvad du har brug for, når du skal slappe af og få energi til dagen. Der er rummeligt skabsplads, et skrivebord, et 40” tv, gratis hurtigt WiFi og et badeværelse med bruser. Vores standardværelser fås både som enkelt- og dobbeltværelser.
Seng og kapacitet
15 m² med to 80 cm brede enkeltsenge, der let kan arrangeres som en 160 cm bred dobbeltseng. Højst to personer.

Junior Suite, fra 898 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores 30 m² store smukke Junior Suite har separat soveværelse og opholdsrum. Suiten er indrettet med 180 cm bred luksus dobbeltseng, et klædeskab, skrivebord, sofa, 40” tv, gratis hurtig WiFi og et badeværelse med bruser. Suiten er ideel for dem, der ønsker ekstra plads. For at bestille suiten, ring +46 8 546 118 00 eller send e-mail til almnaspark@firsthotels.se
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng. Højst to personer.

Standard Familie, fra 898 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores 30 m² store familieværelse har plads til fire personer. Der er rummelig skabsplads, skrivebord, sofagruppe, 40” tv, gratis hurtigt WiFi samt badeværelse med bruser. Familieværelset er ideelt for familier på besøg i Södertälje eller for venner og kolleger, der ønsker at dele et værelse. For at bestille værelset, ring +46 8 546 118 00 eller send e-mail til almnaspark@firsthotels.se
Seng og kapacitet
En stor 180 cm Tempur dobbeltseng og en køjeseng. Højst fire personer.