Gå til hovedindhold

Södertälje

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Södertälje

First Hotels har et hotel i Södertälje; First Hotel Almnäs Park. Hotellet er beliggende lidt uden for centrum og kan nemt nås med bil, taxa eller lokalbus. First Hotel Almnäs Park tilbyder gratis parkering til overnattende gæster.

Södertälje er kendt for virksomheder som AstraZeneca, Scania og KTH Södertälje men har også meget andet at byde på. For golfinteresserede findes en bred vifte af golfbaner og golfklubber i Södertälje og omegn. Her findes også populære familieoplevelser som sciencecentret Tom Tits Experiment, vandlandet Sydpoolen og friluftsmuseet Torekällberget. Hvis du vil opleve storbyens puls med shopping, koncerter, restauranter og underholdning, tager det kun en halv time i bil fra First Hotel i Södertälje til det centrale Stockholm.

Vores hoteller i Södertälje

  • Pontonjärsgatan 5, 151 66 Södertälje
    Book nu!
    First Hotel Almnäs Park er et moderne og nyrenoveret hotel beliggende omkring 10 minutters kørsel fra det centrale Södertälje. Hotellet kan nemt nås med taxa fra pendlerstationerne Södertälje Hamn og Södertälje Centrum, hvorfra der også kører lokalbusser. Hotellet byder på 78 moderne og lyse værelser. Alle værelser er indrettet med bløde, naturlige farver og har komfortable Dreamzone senge, 40” fladskærms-tv og gratis WiFi. Hotellet er beliggende i Almnäs-distrikt, hvor det nye Södertälje og Stockholm Syd ekspanderer, tæt på AstraZeneca, Scania, KTH Södertälje og AXA Sports Center.