Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave

Vi elsker Oxelösund! Spørg os om tips til hvad du kan gøre når du er her, eller se her for mere inspiration.

sommer

Strande i Oxelösund

Der er mange fine strande i Oxelösund, som er nemme at komme til fra hotellet, enten til fods eller på cykel. Hvis du er i bil, har du naturligvis flere muligheder.

Besøg familievenlige Stenvik, den lange sandstrand ved Jogersö havbad, som er det største havbad i Sörmanland, eller gå på opdagelse på den smukke ø Femöre.

Restauranter og shopping

Hvis du kan lide shopping, finder du de bedste shoppingmuligheder i Nyköping 10 minutter i bil eller 30 minutter med bus fra hotellet. Her er der både de store mærkevarekæder og de mindre butikker.

Nyköping byder også på et godt og varieret udvalg af restauranter og barer. Perfekt, hvis du har brug for at tanke energi efter en hel dags shopping.

gaming

Hav det sjovt på Boda Borg

Den bedste måde at beskrive Boda Borg på er nok, at det er et sted med "nervepirrende udfordringer, som du og dit team skal klare jer igennem".

Prøv at udfordre dine mentale og fysiske evner, få adrenalinet til at pumpe og have det sjovt med venner, familie eller kolleger.

Boda Borg ligger kun 10 minutters gang fra hotellet.

hus

Nyd byens bedste udsigt

På toppen af Gamla Oxelösund, ved sommercaféen Oxelö Krog, kan du nyde den bedste udsigt over Oxelösund, havnen og skærgården.

Udsigten over skærgården er fantastisk med sejlbåde, der sejler forbi. Benyt lejligheden til at spise en af byens bedste rejemadder, mens du nyder havbrisen.

Gå en tur rundt i det smukke område med restaurerede huse i skærgårdsmiljø og en kro fra 1600-tallet.

Oxelösund skærgård

Skærgården i Oxelösund ligger kun et stenkast fra hotellet.

Gå en tur ned til gæstehavnen om sommeren, og hop om bord på en af de daglige bådture til øerne Furön, Beten og Äspskär.

artilleri

Femörefortet – et museum for den kolde krig

Hvis du kan lide krigshistorie, anbefaler vi, at du besøger Femörefortet.

Dette tophemmelige forsvarsværk fra den kolde krigs tid blev bygget i 1966 og var i drift frem til 1989. Der var plads til op til 70 soldater, som var klar til at forsvare Sverige mod en mulig invasion.