Gå til hovedindhold

Our rooms

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Overnatning i det centrale Oxelösund nær skærgården

Bestil overnatning og ophold i det centrale Oxelösund. På First Hotel Oxelösund er du tæt på skærgården, shopping og underholdning. Alle vores 53 værelser er indrettet i moderne stil og tilbyder bløde stole og 43" fladskærms-tv med streaming. Værelserne er også udstyret med eksklusive Jensen-senge for en god nats søvn. Flisebadeværelserne har en hårtørrer og økologiske kropsplejeprodukter.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Single, fra 755 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 13 m²
13 m² værelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med et 43” fladskærms-tv med streaming, 100 cm bred enkeltseng og et flisebadeværelse med brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi er inkluderet. Køleskab og balcon kan tilkøbes.
Seng og kapacitet
One 100cm wide single bed. Maximum occupancy: 2 (max 1 adult, max 1 child).
standard enkelt

Standard Double, fra 850 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
20 m² værelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med 43 fladskærms-tv med streaming, 2 x 90 cm brede enkeltsenge, der kan kombineres eller adskilles efter behov. Flisebadeværelserne har brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi er inkluderet. Køleskab, balkon og ekstra opredning kan tilkøbes.
Seng og kapacitet
90cm wide twin beds that can be combined or separated upon request. Maximum occupancy: 3 (max 3 adults, max 1 child).
standard dobbelt

Standard Queen, fra 850 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
16 m² værelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med et 43” fladskærms-tv med streaming, 140 cm bred dobbeltseng og et flisebadeværelse med brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi. Køleskab kan tilkøbes. Ingen plads til ekstra opredning.
Seng og kapacitet
One 140cm wide double bed. Maximum occupancy: 2 (max 2 adults, max 1 child).
standard queen

Standard Family, fra 945 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
25 m² familieværelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med et 43” fladskærms-tv med streaming, 2 x 90 cm brede enkeltsenge og en 140 cm bred sovesofa. Flisebadeværelset har brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi er inkluderet. Køleskab kan tilkøbes.
Seng og kapacitet
90cm wide twin beds and a 140cm wide sofa bed. Maximum occupancy: 4 (max 4 adults, max 2 children).
standard familie

Standard Family with Balcony, fra 1.135 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
25 m² familieværelser med balkon, moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med et 43 fladskærms-tv med streaming, 2 x 90 cm brede enkeltsenge og en 140 cm bred sovesofa (et af værelserne har en køjeseng i stedet for en sovesofa). Flisebadeværelset har brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi er inkluderet. Køleskab kan tilkøbes.
Seng og kapacitet
90cm wide twin beds and a 140cm wide sofa bed (one of the rooms has a bunk bed instead of a sofa bed). Maximum occupancy: 4 (max 4 adults, max 2 children).
standard familie

Suite, fra 1.515 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 36 m²
36 m² suite med balkon. Suiten består af 2 værelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Soveværelset er udstyret med en 180 cm bred seng, et fladskærms-tv med streaming og en balkon. Stuen har en 140 cm bred sovesofa og et fladskærms-tv med streaming. Suiten har et badeværelse med bruser samt et ekstra toilet. Økologiske kropsplejeprodukter og badekåber er inkluderet. Gratis WiFi. Køleskab kan tilkøbes.
Seng og kapacitet
180cm wide bed and a 140cm wide sofa bed.
suite
tradeDoubler