Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i det centrale Oxelösund nær skærgården

Bestil overnatning og ophold i det centrale Oxelösund. På First Hotel Oxelösund er du tæt på skærgården, shopping og underholdning. Alle vores 53 værelser er indrettet i moderne stil og tilbyder bløde stole og 43" fladskærms-tv med streaming. Værelserne er også udstyret med eksklusive Jensen-senge for en god nats søvn. Flisebadeværelserne har en hårtørrer og økologiske kropsplejeprodukter.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 806 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 13 m²
13 m² værelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med et 43” fladskærms-tv med streaming, 100 cm bred enkeltseng og et flisebadeværelse med brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi er inkluderet. Køleskab kan tilkøbes.
Seng og kapacitet
En 90 cm bred enkeltseng. Max belægning: 1 person.

Standard Twin, fra 1.076 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
20 m² værelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med 43 fladskærms-tv med streaming, 2 x 90 cm brede enkeltsenge, der kan kombineres eller adskilles efter behov. Flisebadeværelserne har brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi er inkluderet. Køleskab kan tilkøbes. Bemærk venligst at der ikke er ekstra seng tilgængelig. Børn skal sove i forældrenes seng.
Seng og kapacitet
2 x 90 cm brede enkeltsenge, der kan kombineres eller adskilles efter behov. Ekstra opredning kan tilkøbes. Max belægning: 2 (max 1 børn).

Standard Queen, fra 896 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
16 m² værelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med et 43” fladskærms-tv med streaming, 140 cm bred dobbeltseng og et flisebadeværelse med brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi. Køleskab kan tilkøbes. Ingen plads til ekstra opredning.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred dobbeltseng. Max belægning: 1 person.

Standard Familie, fra 1.166 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
25 m² familieværelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med et 43” fladskærms-tv med streaming, 2 x 90 cm brede enkeltsenge og en 140 cm bred sovesofa. Flisebadeværelset har brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi er inkluderet. Køleskab kan tilkøbes.
Seng og kapacitet
2 x 90 cm brede enkeltsenge og en 140 cm bred sovesofa. Max belægning: 4 (inkl. max 2 børn).

Standard Familieværelser med balkon, fra 1.256 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
25 m² familieværelser med balkon, moderne indretning og mørklægningsgardiner. Udstyret med et 43 fladskærms-tv med streaming, 2 x 90 cm brede enkeltsenge og en 140 cm bred sovesofa. Flisebadeværelset har brusebad og økologiske kropsplejeprodukter. Gratis WiFi er inkluderet. Køleskab kan tilkøbes.
Seng og kapacitet
2 x 90 cm brede enkeltsenge og en 140 cm bred sovesofa. Max belægning: 4 (inkl. max 2 børn).

Suite, fra 1.436 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 36 m²
36 m² suite med balkon. Suiten består af 2 værelser med moderne indretning og mørklægningsgardiner. Soveværelset er udstyret med en 180 cm bred seng, et fladskærms-tv med streaming og en balkon. Stuen har en 140 cm bred sovesofa og et fladskærms-tv med streaming. Suiten har et badeværelse med bruser samt et ekstra toilet. Økologiske kropsplejeprodukter og badekåber er inkluderet. Gratis WiFi. Køleskab kan tilkøbes.
Seng og kapacitet
Soveværelset har en 180 cm bred seng. Stuen har en 140 cm bred sovesofa. Max belægning: 4 (inkl. max 2 børn)