Gå til hovedindhold

Oxelösund

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Oxelösund nær fiskerihavnen og skærgården

Bo på hotel i Oxelösund tæt på havet, shopping, underholdning og inspirerende kulturarv. I Oxelösund er du altid tæt på havet, idet 85 procent af kommunen er omgivet af hav. Oxelösund byder på mange seværdigheder, såsom Gamla Oxelösund, fiskerihavnen med sine restauranter og røgeri, naturreservatet Femöre med dets fyrmesterboliger og den smukke skærgård.

Når du bor på First Hotel Oxelösund kan du nyde aktiviteter som badning, lystfiskeri og vandreture. Lej en kano og padle i skærgården eller lej en cykel og gå på opdagelse i byen. Den nærmeste strand ligger blot 15 minutters gang fra hotellet, og der er blot 5 minutters kørsel til Södermanlands største badeby Jogersø. Hvis du rejser med børn, er eventyrcentret Boda Borg en perfekt aktivitet for familien og ligger inden for gåafstand fra First Hotel i Oxelösund. Ved siden af hotellet findes kulturcentret Koordinatens, der har turistinformation, bibliotek og udstillinger.

Vores hoteller i Oxelösund

  • standard dobbelt
    Gamla Oxelösundsvägen 2, 613 30 Oxelösund
    Book nu!
    First Hotel Oxelösund er centralt beliggende i kystbyen Oxelösund. Her er du tæt på butikker og shopping, restauranter og måske bedst af alt, du er i gåafstand fra havet. Hotellet blev totalrenoveret i 2018, og alle værelser er indrettet i moderne stil og tilbyder bløde stole og 43” fladskærms-tv med streaming. Værelserne er desuden udstyret med eksklusive senge fra Jensen - perfekt til en god nats søvn. Flisebadeværelserne har hårtørrer og økologiske kropsplejeprodukter. Hotellets restaurant...