Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Overnatning i Oskarshamn

Bestil overnatning på First Hotel Ett. Bo på First Hotel Ett i centrale Oskarshamn. Vi tilbyder 50 komfortable værelser med kvalitetsenge. 38 af værelserne er udstyret med aircondition. Alle værelser tilbyder gratis WiFi, skrivebord, garderobe, kvalitetseng, kabel-tv, mindst 32” fladskærms-tv, bad & toilet, varme i badeværelsesgulvet og lænestole. Morgenmad er inkluderet.

Vigtig info: hotellet lukker 29. juli. Hotelvirksomheden bliver lukket ned og bygningen bliver forvandlet til et plejehjem for ældre i løbet af efteråret. Sidste dag for at tjekke ud er derfor 29. juli.

Vi takker alle gæster der har overnattet, spist og hygget sig hos os i løbet af årene.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 1.055 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 21m²
Vores standard-enkeltværelser tilbyder alt, hvad du måtte ønske i form af sengekomfort, arbejdsbord samt en lænestol til afslapning.
Seng og kapacitet
Hvert værelse er unikt designet og indrettet med en 90-140 cm bred seng.
enkeltværelse

Standard Dobbelt, fra 1.247 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 29m²
Vores standard-dobbeltværelser tilbyder alt, hvad du måtte ønske i form af sengekomfort, arbejdsbord samt en lænestol til afslapning.
Seng og kapacitet
De er indrettet med 160 cm brede senge og tilbyder aircondition. Der er maksimalt plads til 2 voksne og 2 børn.
Dobbeltværelse

Superior Dobbelt, fra 1.299 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 29m²
Vores Superior-dobbeltværelser tilbyder alt, hvad du måtte ønske af sengekomfort, arbejdsbord samt en lænestol til afslapning. Værelserne er større end vores standardværelser, og der er plads til en ekstra opredning. Nogle af værelser er handicapvenlige. De fleste værelserne har højt til loftet, hvilket øger fornemmelsen af rummelighed. Der er maksimalt plads til 3 voksne og 2 børn.
superior dobbeltværelse

Deluxe, fra 1.358 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30m²
Vores Superior Deluxe-værelser tilbyder alt, hvad du måtte have brug for i form af sengekomfort, arbejdsbord samt en lænestol til afslapning. Værelserne har aircondition, og der er højt til loftet, hvilket øger fornemmelsen af rumlighed. Der er maksimalt plads til 3 voksne og 2 børn.
værelse

Junior Suite, fra 1.589 SEK

Værelset passer til:
Vores Junior Suite er indrettet med en kingsize-seng, et loungeområde samt et køleskab. Suiten har højt til loftet, hvilket øger fornemmelsen af rummelighed. Der er mulighed for 2 ekstra opredninger. Maksimalt plads til 4 voksne og 3 børn.
junior suite

First SmartBed Dobbelt, fra 1.358 SEK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
Værelserne har en king-size-seng (180 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse.
tradeDoubler