Gå til hovedindhold

Oskarshamn

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Hotel i det centrale Oskarshamn

First Hotel Ett er beliggende i det centrale Oskarshamn. Bygningen har tidligere været en svømmehal, men er nu ombygget til hotel. Der er kort afstand til Oskarshamns centrale rejsecenter, shopping og spændende aktiviteter. I Oskarshamn kan du besøge Döderhultmuseet, hvor du kan opleve Axel ’Döderhultarn’ Peterssons skulpturer og værker. Du kan også slå et smut forbi Søfartsmuseet eller tage båden til nationalparken Blå Jungfrun i Kalmarsund. Ifølge sagnet er det her ”påskeheksene” drager hen, og øen kaldes i folkemunde Blåkulla. Den eventyrlystne kan også besøge Äspölaboratoriet nord for Oskarshamn, hvor atombrændsel langtidsopbevares 450 meter nede i grundfjeldet.

Det unikke og charmerende First Hotel Ett i Oskarshamn ligger tæt på det meste, og stedet emmer af historie. Udspringsvippen i restauranten vidner om stedets fortid som svømmehal, og hotellets spa og wellnessområde med sauna og jacuzzi ligger desuden i den dybe ende af den tidligere pool.

Vores hoteller i Oskarshamn

 • deluxe dobbeltværelse
  TripAdvisor
  Hantverksgatan 17, 572 55 Oskarshamn
  Book nu!
  First Hotel Ett i Oskarshamn er et unikt og topmoderne hotel med god stemning og imødekommende personale. Hotellet med bar og café er beliggende i centrale Oskarshamn, kun et stenkast fra busterminalen. Bygningen har tidligere været en svømmehal, og du finder mange træk fra denne tid, der giver værelserne særlig karakter.

  Konferencegæster, forretningsrejsende og turister nyder godt af den herlige atmosfære i hotellet. Hvorfor ikke koble af en stund i vores unikke afslapnings afdeling eller tage et glad vin eller en øl i baren inden du indtager vores lækre aftensmad, der er inkluderet i prisen (dog ikke i sommer- og juleferien, kontakt gerne personalet for præcise datoer).

  For dig der ønsker at sove køligere, tilbyder vi værelser med klimaanlæg.
tradeDoubler