Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave

Örebro slot

Örebro slot

Örebro slot er en af Örebros største og mest populære seværdigheder. Man ved ikke rigtigt, hvor gammelt slottet i virkeligheden er, men det står i hvert fald klart, at slottet har været byens midtpunkt siden middelalderen.

Benyt lejligheden til at gå på spøgelsesvandring, udforsk de mørke og fugtige fangehuller eller se de storslåede sale, der er opført til Karl d. 9. og Karl d. 14. Johan.

Lost City pool

Gustavsvik Lost City

Vandlandet Lost City er noget helt unikt. Her er du omgivet af vilde vandløb, heftige vandrutschebaner, en bølgemaskine og klatrevæg.

Så medbring dit badetøj, når du besøger Örebro, og gå ind i Lost City-eventyrs-vandland, som du finder 5-10 minutter i bil fra hotellet.

Svampen Örebro

Svampen - Örebros bedste udsigt

Vandtårnet Svampen i Örebro er stedet for dem, der ønsker at se byen og dens omgivelser ovenfra.

Det 58 meter høje tårn rummer 9 millioner liter vand og har omkring 100.000 besøgende om året. Der er også en restaurant, hvis sulten skulle melde sig, mens du drager op i højden.

Kan du finde First Hotel Örebro set ovenfra?

Wadköping i Örebro

Wadköping

Det maleriske frilandsområde Wadköping ligger smukt ved byparken og Svartån ca. 20 minutters gang fra hotellet. Her findes gårde fra det 16. årh. samt de efterfølgende århundreder, der er bragt til frilandsområdet fra nær og fjern.

Wadköping er åbent året rundt og tilbyder aktiviteter og events for både store og små.