Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Karlstad

Bestil overnatning på First Hotel River C i Karlstad og vælg mellem 49 lækkert designede værelser. På First Hotel River C ved Klarälvens strand kan du vælge mellem forskellige værelsestyper såsom enkelt, dobbelt og suiter. Vi tilbyder værelser, som opfylder de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at opholdet i Karlstad skal blive perfekt. Alle værelser er røgfrie, har behaglige senge, udsigt over Klarälven eller kanalen, Smart-TV og gratis WiFi. Som gæst på First Hotel River C har du konference- og kongresanlægget Karlstad CCC som nærmeste nabo. Parkering er letilgængligt ved hotellet. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 1.131 SEK

Værelset passer til:
Standard Enkelt-værelserne er luftige og har en lækker udsigt over kanalen. Værelserne er perfekte for dig, der rejser alene og er udstyrede Smart-TV, hårtørrer, strygejern og to forskellige kvalitetspuder for ekstra komfort. Badeværelset har fliser og bruser. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen. 1 x 140 cm. bred, Svanenmærket seng.
Seng og kapacitet
1 x 140 cm. bred, Svanenmærket seng.

Standard Dobbelt, fra 1.226 SEK

Værelset passer til:
Standard Dobbelt-værelserne er klassisk indrettede og har en herlig udsigt over kanalen med sin frodige træallé. Der er Smart-TV, hårtørrer, strygejern, og to forskellige puder i høj kvalitet for ekstra god komfort. Badeværelset har fliser og bruser. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen. To skønne, 90 cm. brede Svanenmærkede senge.
Seng og kapacitet
To skønne, 90 cm. brede Svanenmærkede senge.

Superior Dobbelt, fra 1.416 SEK

Værelset passer til:
Vores Superior Dobbelt-værelser er klassisk og skønt designede med udsigt over den smukke Klarälven. Her er der Smart-TV, hårtørrer, strygejern, kaffe/temaskin og to puder i høj kvalitet for ekstra komfort. Badeværelserne har fliser og bruser. Vores Superior Dobbeltværelser er perfekte for dig, der ønsker det lille ekstra på både forretningsrejsen eller privat. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen. To skønne, 90 cm brede, Svanemærkede senge.
Seng og kapacitet
To skønne, 90 cm brede, Svanemærkede senge.

Suite Studio River, fra 2.081 SEK

Værelset passer til:
Vores største lokale, helt uden indsyn, er vores lækre suite Studio River på 6. etage. Her har du en fantastisk udsigt over Klarälvens stille rislende vand, Karlstad centrum, de omkringliggende bolig- og naturområder samt den smukke gamle stenbro fra slutningen af 1700-tallet, som går over floden. Badeværelset har fliser og bruser. I suiten er der også tekøkken, og den er derfor perfekt til gæster, der ønsker et længere hotelophold. Værelserne er designet i lækker retrostil og har Smart-TV, hårtørrer, strygejern, kaffe/temaskin og 2 kvalitetspuder, der giver bedre søvn. Køkkenet er udstyret med porcelæn, mikroovn, kogeplader og køleskab. I Studio River er der desuden en tilslutningsdør til tilstødende dobbeltværelse, hvilket gør suiten perfekt til store selskaber eller familier. To skønne, 90 cm brede Svanenmærkede senge.
Seng og kapacitet
To skønne, 90 cm brede Svanenmærkede senge.

Junior Suite, fra 1.796 SEK

Værelset passer til:
Vores Juniorsuiter kan opgraderes til Bryllopssuiter. Det siger en hel del. Her har du sydvendt udsigt over kanalen. I Juniorsuiterne er der også Smart-TV, hårtørrer, strygejern og kaffe/temaskin. Badeværelset har fliser og bruser. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen. To skønne, 90 cm brede, Svanenmækede senge og to puder i høj kvalitet for ekstra komfort.
Seng og kapacitet
To skønne, 90 cm brede, Svanenmækede senge og to puder i høj kvalitet for ekstra komfort.

Bryllupssuite

Værelset passer til:
Vores Juniorsuiter kan opgraderes til Bryllupssuite. Vælg en favorit blandt vores Juniorsuiter, og lad den blive smukt dekoreret inden jeres mindeværdige bryllupsnat. Fyld så meget luksus på hotelopholdet, som I vil. Måske har I lyst til at blive budt velkommen af friske blomster, kold champagne, eksotisk frugtfad og hjemmelavede trøfler. Valget er jeres. Ring til os for priser og tilbud på, hvad vi tilbyder. Telefon: +46 054-22 22 20.