Gå til hovedindhold

Træning & wellness

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Træning & wellness

Hos os på First Hotel River C betyder Wellness at "Have det godt". Så velkommen til at "Have det godt" hos os - på din måde.

Kom gerne ned til os i lobbyen for at læse aviser og lad dig synke ned i lænestolene. På C Restaurang & Bar finder du en masse lækkert at spise og drikke.

Hvis at "Have det godt" for dig er lig med bevægelse, anbefaler vi:

Dag-spa:

Vi anbefaler varmt et besøg på Suzie Pikant Karlstad Day Spa.

Åbningstider:

  • Mandag-fredag 10.00-18.00
  • Lørdag 09.00-16.00
  • Søndag 12.00-16.00

Powerwalk:
Lån gangstave i receptionen og sæt ud på en herlig gåtur i de smukke omgivelser. Langs floden finder du en promenadstrækning med parkområde og hele 5 broer, som fører dig til den anden side - og tilbage til os. Perfekt hvis du ønsker en dejlig gåtur.

Løberute:
Opfriskende runder starter direkte udenfor hotellet. I receptionen får du tips til skønne ruter. Og promenadstrækningen langs floden med alle broerne gør det enkelt at time løbeturen i forhold til tid og lyst.

Actic:
På First Hotel River C samarbejder vi med Actic træningscenter. Det betyder, at du som gæst på hotellet har gratis adgang til centerets faciliteter. Centeret ligger kun er par blokke væk, så lad bilen stå på parkeringspladsen og gå derhen.

Sundsta badhus:
Det nyrenoverede Sundsta badhus er et besøg værd for familien, træningen eller hvorfor ikke nyde en stille stund i deres relaxafdeling. Relaxafdeling er en rolig oase, hvor du kan nyde, slappe af og mingle.

Her bydes du på en badeuolevelse udover det normale: Nyd citrus- og lavendeldufterna i aufgussaunaen, kobl af i hamam-lokalets jættesten i marmor, som er opvarmet til 40-45 grader eller sved i ångsaunaen.

Sundsta badhus ligger bare to kilometer fra hotellet, så lad bilen stå og tag en gåtur over stenbroen for at se lidt af Karlstad historie på vejen.