Gå til hovedindhold

Karlshamn

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Karlshamn tæt på skærgården

First Hotels har et hotel i Karlshamn, First Hotel Carlshamn. Hotellet ligger ved Mieån – et vandløb, der løber ud i havnen og videre i Østersøen. Hotellet tilbyder suiter med jacuzzi, og flere af hotellets værelser har desuden udsigt til vandet. Et par skridt fra hotellet findes Karlshamn Brygge samt skærgårdsterminalen med turbåde, der sejler til Tjärö, Tärnö, Kastellet og andre populære skærgårdsøer.

Besøger du Karlshamn med børn, er både Kreativum og Blekinge Exotiska Värld perfekte oplevelser. Kreativum er et sciencecenter med over 150 interaktive installationer. Blekinge Exotiska Värld er en tropisk zoo med små, søde aber, fugleedderkopper, kongekobraer, egyptiske skildpadder og mange flere dyr. Fra First Hotel i Karlshamn er der kun et par minutters kørsel til både Kreativum og Blekinge Exotiska Värld.

Vores hoteller i Karlshamn

  • facade mod vandet
    Varvsgatan 1, 374 35 Karlshamn
    Book nu!
    First Hotel Carlshamn er smukt beliggende ved lystbådehavnen i det centrale Karlshamn. Hotellet er et mødested for konferencer, forretningsrejsende og feriegæster. Det ligger tæt på shopping, seværdigheder, golfbaner, strandpromenade, skærgårdsbåde, svømning og natur. Karlshamn – Karl 10. Gustavs by, den lille by med den dybe havn. Det næsten 350 år gamle træhusby med de smukke baggårde.
    First Hotel Carlshamn har 99 komfortable hotelværelser samt konferencekapacitet til 100 personer. Mange af vores...