Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

Ophold i Helsingborg

Book et besøg på First Hotel Kärnan. Hotellet ligger centralt i Helsingborg og har 51 charmerende værelser, inklusive enkeltværelser, dobbeltværelser, suiter samt to flotte Grand Suites med spabad. Alle værelser er røgfrie og indeholder bekvemme senge, kabel-TV og gratis wi-fi. Gæsterne har også adgang til vores populære Library Bar og en flot gårdhave. Der findes også underjordisk parkering. Morgenmad er inkluderet i prisen

Værelsesudvalg og priseksempel

First SmartBed Twin

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Smartbed-værelser er indrettet med fjederseng, hvor madrassens hårdhed kan justeres.Værelserne har to separate senge (2x90 cm), som er ideelle til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse.Når du bor på et SmartBed-værelse, får du også et personligt sovekit, som indeholder både sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
To separate senge (2x90 cm).

Junior Suite, fra 864 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30-35 m²
Vores junior suiter har et soveværelse og er perfekte til familien, eller hvis man ønsker lidt ekstra plads og luksus. Her findes enten en Grandlit-seng, som er 160 cm, eller to 90 senge på cm, samt et opholdsrum med sovesofa til to personer. Værelserne er mellem 30-35 m² og har alle trådløst internet, TV, sofa samt lænestole, skrivebord samt badeværelse med brusebad eller badekar.
Seng og kapacitet
Enten en Grandlit-seng, som er 160 cm, eller to senge på 90 cm, samt et opholdsrum med sovesofa til to personer.
standard dobbeltværelse

Standard Twin, fra 840 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15-24 m²
Vores Standard Twin-rum varierer i størrelse og indretning, men de har alle to senge på 90 cm, som kan trækkes fra hinanden. Værelserne er mellem 15-24 m² og har alle trådløst internet, TV, lænestol, skrivebord samt badeværelse med brusebad eller badekar.
Seng og kapacitet
To senge på 90 cm, der kan trækkes fra hinanden.
standard dobbeltværelse

Standard Dobbelt, fra 864 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 14-18 m²
Vores Standard dobbeltværelse varierer i størrelse og indretning og har en Grandlit-seng med en størrelse, der varierer fra 140-160 cm. Værelserne er mellem 14-18 m² og har alle trådløst internet, TV, lænestol, skrivebord samt badeværelse med brusebad.
Seng og kapacitet
Grandlit-seng med en størrelse, der varierer fra 140-160 cm.
standard dobbeltværelse

Standard Enkelt, fra 720 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12-18 m²
Vores Standard enkeltværelser er mellem 12-18 m² store og er forskellige, både hvad angår størrelse og indretning. Værelserne er indrettet med en 105 eller 120 cm bred seng, har trådløst internet, TV, lænestol, skrivebord samt badeværelse med brusebad eller badekar.
Seng og kapacitet
En 105 cm eller 120 cm bred seng.
standard enkeltværelse
tradeDoubler