Gå til hovedindhold

Helsingborg

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Helsingborg

Søger du hotel i Helsingborg, er First Hotel Kärnan det perfekte valg. Hotellet ligger lige overfor byens trafikknudepunkt (Knutpunkten) med færgeforbindelse til Helsingør samt regionale busser og tog.

Blandt de populære attraktioner i Helsingborg findes det smukke Sofiero Slot med sine smukke prydhaver, den eksotiske indendørs-zoo Tropicariet og det middelalderlige Kärnan-tårn opført i begyndelsen af 1300-tallet. Tårnet er et populært udsigtspunkt, og i klart vejr kan man skue helt til Danmark. Bor du på First Hotel i Helsingborg, er du tæt på de fleste af byens mange oplevelser.

Vores hoteller i Helsingborg

  • Järnvägsgatan 17, 252 24 Helsingborg
    Book nu!
    First Hotel Kärnan er et charmerende hotel, som ligger i Helsingborg centrum. Den spektakulære bygning stammer fra 1899 og fungerede oprindeligt som skole for piger. Både hovedbanegården "Knutpunkten" og ForSea Ferries til Helsingør ligger tæt på hotellet, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for dagsture.

    Slap af i vores Library Bar med en drink og snack efter en travl dag med sightseeing, shopping og aktiviteter. Hvis solen kigger frem, kan du nyde morgenmaden i vores skønne...