Gå til hovedindhold

Helsingborg

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i Helsingborg

Søger du hotel i Helsingborg, er First Hotel Kärnan det perfekte valg. Hotellet ligger lige overfor byens trafikknudepunkt (Knutpunkten) med færgeforbindelse til Helsingør samt regionale busser og tog.

Blandt de populære attraktioner i Helsingborg findes det smukke Sofiero Slot med sine smukke prydhaver, den eksotiske indendørs-zoo Tropicariet og det middelalderlige Kärnan-tårn opført i begyndelsen af 1300-tallet. Tårnet er et populært udsigtspunkt, og i klart vejr kan man skue helt til Danmark. Bor du på First Hotel i Helsingborg, er du tæt på de fleste af byens mange oplevelser.

Vores hoteller i Helsingborg

  • Järnvägsgatan 17, 252 24 Helsingborg
    Book nu!
    First Hotel Kärnan er et charmerende hotel med en meget central beliggenhed i Helsingborg. Lige over for hotellet ligger Helsingborgs banegård "Knutpunkten" og Scandlines' færger til Helsingør. First Hotel Kärnan tilbyder 51 individuelt indrettede værelser, som alle har hver deres særpræg. Hotelbaren Library Bar er det perfekte sted til at slappe af med en drink eller et spil dart. Hvis solen kigger frem, kan du også nyde din morgenmad i vores flotte gårdhave. Vi tilbyder central parkering i en parkeringsgarage i nærheden. Parkering skal bookes på forhånd.

tradeDoubler