Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave

Halmstad slot

Det romantiske Halmstad slot er smukt placeret ved bredden af Nissan-floden. Det er et flot eksempel på nordisk renæssancestil. Halmstad slot går tilbage til starten af det 17. århundrede og blev bygget efter ordre fra den danske kong Christian 4., som mente, at han havde brug for en større og mere imponerende residens til sine besøg i Halmstad. Nu om dage bor amtmanden på slottet. Om sommeren bruges slotsgården ofte til udendørs teater og musik, og om vinteren bruges den til jule- og madmarkeder.

Sveriges golfhovedstad

Halmstad kaldes "Sveriges golfhovedstad" med sine 12 golfbaner af høj kvalitet, 153 golfhuller og 14 forskellige golfklubber. Hvert år går titusinder af golfspillere skønne runder i golfhovedstaden Halmstad. Efter en skøn dag på golfbanen kan du og din golfmakker eller den person, der er tættest på dit hjerte, nyde et velsmagende måltid på en af Halmstads mange restauranter og bo på vores historiske hotel First Hotel Mårtenson med komfortable senge og lækker morgenbuffet næste dag.

Naturreservat

Der er 55 naturreservater i området omkring Halmstad. Der er rig mulighed for at indånde den friske luft, se betagende udsigter, tage på fuglekiggeri og skønne vandreture samt udforske langs Nissan-floden ved de kystnære områder med flyvesand eller i skovene, hvor der vokser fyrretræer og birk.

Prins Bertils sti

Eventyrlig kystisti, som er let at gå og er 18 kilometer lang. Den starter ved slottet inde i Halmstad og slutter ved Tylösand. Mærk det bløde sand mellem tæerne, tag en dukkert, og lyt til den afslappende lyd af bølgerne. Hvis vejret er godt, er dette det helt rette sted til en hurtig svømmetur og grillede hotdogs.

Tag på fisketur

Fra laksefiskeri i Nissan-floden til fluefiskeri nord for Simlångsdalen – du kan prøve det hele!
Laksetrapper langs Nissan-floden, som er en af de længste floder i det sydlige Sverige, har gjort Halland til et af Sveriges største fiskeområder. Aktiv fiskeribesparelse startede her helt tilbage i 1970'erne. Du kan også fiske med spinne- eller fluestænger i Vinnalt-fluefiskeområdet lige nord for Simlångsdalen.

Norre port (nordporten)

Norre port er en af Sveriges få bevarede byporte. Den eneste port ud af fire, som stadig står. Porten fører til Storgatan og har en vinkel, som hjalp med at beskytte byen mod fjendtlige angreb. Porten ligger lige ved siden af First Hotel Mårtenson, og lige på den anden side af muren ligger Norre Katts park, som er et glimrende sted til at tage på picnic på solrige sommerdage.

Halmstad

Flere tip

Halmstad er smukt beliggende på Sveriges vestkyst, har skønne strande, blandt andet den populære Tylösand, en aktiv havn, universitet og mange fritidsaktiviteter.

Byen er aktiv året rundt med butikker, der ofte holder åben om aftenen, masser af restauranter, barer og naturskønne områder lige rundt om hjørnet.

Se flere tips her om ting, du kan foretage dig.