Gå til hovedindhold

First Hotel Mårtenson

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

First Hotel Mårtenson

Garanteret billigst online med os Pris fra 615 DKK Book

Centralt hotel i Halmstad

First Hotel Mårtenson er et centralt hotel i hjertet af Halmstad. Hotellet har 103 komfortable og charmerende værelser, mange med en skøn udsigt over åen Nissan, der løber gennem byen. Alle vores Superior og Deluxe værelser er renoveret. Hotellets største konferencelokale rummer op til 150 personer, og vores populære morgenmadsbuffet serveres i det luftige og lyse lokale Vinterträdgården. På First Hotel Mårtenson tilbyder vi også parkering til en reduceret pris i en P-kælder i det centrale Halmstad. P-billetter købes på hotellet.

 • 3 km til Halmstad City Airport

 • 10 km til Tylösand strand

 • 9 km til Halmstad Golfklub

 • 0 m til Centrum

Book værelse på First Hotel Mårtenson i Halmstad og vælg mellem 103 komfortable og luftige værelser. På First Hotel Mårtenson ved Norre Port og åen Nissan kan du vælge mellem forskellige værelser, som f.eks. enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse, Superior og Deluxe værelser. Vi tilbyder værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale gør deres bedste for, at besøget i det centrale Halmstad bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie og har behagelige senge, gratis Wi-Fi og badeværelse med badekar eller brusebad. Som gæst på First Hotel Mårtenson har du adgang til natklub, bar og restaurant samt mulighed for central parkering til en reduceret pris. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Ind- og udtjekning

 • Indtjekning fra kl. 15.00
 • Udtjekning senest kl. 12.00

Værelsesudvalg og priseksempel

First SmartBed dobbelt, fra 1.325 SEK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Smartbed-værelser er indrettet med fjederseng, hvor madrassens hårdhed kan justeres. Værelserne har en king-size seng (180 cm), som er ideel til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed værelse, får du også et personligt sovekit, som indeholder både sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
En king-size seng (180 cm).

Deluxe dobbelt, fra 1.188 SEK

Værelset passer til:
Personlige værelser, hvoraf de fleste er indrettet af hotellets eget personale. Værelserne er udstyret med en dejlig 160 cm bred Jensen seng, fladskærms-tv, badekåber og te- og kaffekedel. Nogle af disse værelser har balkon.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred Jensen seng.

Superior dobbelt, fra 1.325 SEK

Værelset passer til:
Rummeligt værelse med udsigt over Storgatan, Nissan eller parken. Nogle af disse værelser har balkon. Badeværelse med bruser og / eller badekar. Man kan vælge enten en 180 cm seng eller to 90 cm senge.
Seng og kapacitet
En 180 cm seng eller 2 x 90 cm senge.

Superior familie, fra 1.667 SEK

Værelset passer til:
Store familieværelser med en stor 180 cm bred Jensen seng og en sovesofa inkluderet i prisen. Nogle af værelserne har balkon. Rummer op til 4 personer, 2 voksne og 2 børn. En 180 cm bred Jensen seng og en sovesofa inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred Jensen seng og en sovesofa inkluderet i prisen.

Standard dobbelt, fra 1.093 SEK

Værelset passer til:
Charmerende værelse med varm atmosfære. Der er to 90 cm senge på værelset og badeværelse med bruser. Maks 2 personer.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede senge.

Standard enkelt, fra 903 SEK

Værelset passer til:
Charmerende værelser med en 90 cm bred enkeltseng. Badeværelse med brusebad. Til 1 person.
Seng og kapacitet
En 90 cm bred enkeltseng.

Moderate familie, fra 998 SEK

Værelset passer til:
Vores Moderate familieværelse er perfekt til mindre familier. Værelserne har en dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng. Der er plads til maks. 3 voksne, eller 2 voksne og 2 børn. En 140 cm bred dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng.

Moderate dobbelt, fra 903 SEK

Værelset passer til:
Lille og komfortabelt dobbeltværelse. 140 cm bred seng. Badeværelse med brusebad.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred seng.

Book konferencer og møder i hjertet af Halmstad på First Hotel Mårtenson. Hotellet tilbyder egne konference- og mødelokaler eller lokaler i samarbejde med vores partnere. Vores konferencelokaler er moderne og har alt det udstyr, som et effektivt konferencelokale skal have. På First Hotel Mårtenson har vi også forskellige tilbud på hel- og halvdagskonferencer eller konferencepakker med overnatning. Kontakt os, så hjælper vi dig med at skræddersy mødet eller konferencen på First Hotel Mårtenson i hjertet af Halmstad.

Send os en forespørgsel

 • konferenceværelse

  Ätran

  150 personer

  Når vi lægger konferencelokalerne Lagan og Nissan sammen, får vi konferencelokalet Ätran. Her er der plads til 150 personer i biografopstilling.

  Kapacitet:

  • Størrelse - 125 m²
  • Biografopstilling - 150 personer
  • Skoleopstilling - 90 personer
 • konferenceværelse

  Nissan

  100 personer

  Vores største konferencelokale er Nissan med en kapacitet til 100 personer i biografopstilling.

  Kapacitet:

  • Størrelse - 80 m²
  • Biografopstilling - 100 personer
  • Skoleopstilling - 50 personer
  • U-opstilling – 30 personer
 • Lagan

  50 personer

  Lagan har en kapacitet til 50 personer i biografopstilling.

  Kapacitet:

  • Størrelse - 45 m²
  • Biografopstilling - 50 personer
  • Skoleopstilling - 30 personer
  • U-opstilling - 20 personer
 • konferenceværelse

  Styrelsen

  12 personer

  Kapacitet:

  • Størrelse - 27 m²
  • Generalforsamlingsopstilling - 12 personer
 • konferenceværelse

  Gruppelokale 238

  12 personer

  Kapacitet:

  • Størrelse - 27 m²
  • Generalforsamlingsopstilling - 12 personer

First Hotel Mårtenson er et historisk hotel med aner fra 1858. På den tid var det restauranten, der trak flest folk til. Restaurang Mårtenson blev drevet af restauratør Fredrik Mårtenson, som var en velstående herre. Biografen Palladium lå i direkte forbindelse med hotellet, og lige uden for indgangen passerede E6 lige gennem Norre Port.

Hotellets tidlige dage

Hotellet er, og har altid været, et kendt mødested for både gæster, der kom langvejs fra og for Halmstads borgere.

Nutidens First Hotel Mårtenson er bygget sammen med 3 oprindelige bygninger. Den nuværende reception var mellem biografen Palladium fra 1930`erne til 1970`erne. Personer, der overværede en sidste forestilling fortæller, at køen snoede sig helt ned til Telegrafverket, fordi billetpriserne var de samme som ved premiereforestillingen med Sound of Music i 1960`erne.

Biografen lukkede, fordi,der skulle være plads til flere hotelværelser. Det siges, at kombinationen af hotel og biograf var meget vellykket. Når forældrene morede sig med fest og dans i den gamle spejlsal, kunne børnene gå i biografen imens.

Hotellets daværende reception var placeret der, hvor der er garderobe i dag. Hovedindgangen var indgangen til det nuværende The Dubliner. Vinterträdgården (den nuværende morgenmadsrestaurant) var en gammel baggård med skraldespande og rotter.

Før i tiden var der en ældre vicevært, der tog sig af selve håndteringen af skraldespandene. I midten af 80`erne var denne epoke dog slut, og vinterhaven med de store lysindfald blev opført.

De ældre værelser havde dobbeltdøre med en lille skuffe forneden. Der placerede man sine sko, når man gik i seng, og om morgenen, når man vågnede, havde personalet pudset dem, så de skinnede. Man måtte dog udskifte dørene, da kravene til lydisolering og brandsikkerhed ikke blev opfyldt.

I 70`erne og 80`erne skete der noget, der næsten kan betragtes som en forbrydelse. Alle de smukke gamle kakkelovne, undtagen den i »Styrelsesgrupprummet«, blev fjernet i forbindelse med en renovering. Desuden kasserede man alt det smukke, antikke porcelæn og smed det i store containere, som stod uden for hotellet. Selv sølvtøj fandt vej ned i affaldsspandene. Det var for tungt at servere på sølvfade, og alt skulle nu være af rustfrit stål.

First Hotel Mårtenson i dag

I dag har alle værelser parketgulve. I 1996 undergik hotellet en omfattende renovering, og derefter blev nogle få værelser bygget til og renoveret i flere omgange. I 1999 blev 5. etage og »hylden« på 3. etage renoveret i 2005. Værelserne er blevet opdateret og renoveret løbende.

Apropos 5. etage har den en interessant og morsom historie. Etagen blev bygget tidligt i 1900-tallet som direktørbolig, og det var først i 1999, at den blev bygget om til hotelværelser. Greta Gruber var den sidste, der boede på denne etage. Greta havde en fortid som tidligere stuepige og fattede sympati for hoteldirektør Gruber. Det var gensidigt, men da ægteskabet mellem ægteparret Gruber gik i stykker, flyttede Greta ind på hotellet i direktørboligen og blev en »fin dame«.

Fra at have være stuepige på den tid, hvor man ikke engang måtte besøge hotellet uden for åbningstid, sad Greta nu i spisesalen og spiste middag sammen med den absolutte elite. Det var en stor skandale og hendes tidligere kolleger talte meget grimt om hende. Mange fortæller dog, at hun var en dejlig lille dame, der var rar og venlig.

Navnlig om tirsdagen havde lille Greta travlt med at komme ned i receptionen for at hente sit nummer af Svensk Damtidning, ugens højdepunkt. Frank Gruber må have været yderst kompetent til at udforme en kontrakt, for selvom der har været mange ejere siden hans tid, blev Greta boende frem til sin død i 1996. I starten var der også en aftale om, at Greta fik mad hver dag. Til sidst omfattede det dog kun kasse Ramlösa en gang om ugen. Og endelig fik hun slet ingenting, formentlig af skattemæssige årsager.

Mange af de tidligere ansatte har fortalt, at det på en måde var charmerede at have Greta boende på hotellet. Man undertiden var det et problem. Tidligere var hotellet lukket i julen, men hun ville jo kunne komme og gå, som hun plejede. Men hun var bange for at gå alene i hotellets mørke gange, noget der gav visse problemer. I stedet for at nogle af de ansatte skulle arbejde hele julen, blev det løst ved, at der kom nogen og hjalp hende ind og ud, når det var nødvendigt. Det var ikke økonomisk forsvarligt at holde åbent alene for lille Greta.

Da Greta døde kom Nordens Kvalitetsaktioner og hentede møblerne, og etagen blev bygget om til 6 hotelværelser. Det siges, at Greta stadig går rundt på hotellet og kigger til gæsterne, og mange af de ansatte har set hende...

Det var også i 1996, at First Hotels købte og begyndte at drive Mårtenson som First Hotel Mårtenson. Med opkøbet af hotellet, øgede den nystartede hotelkæde sin portefølje til 15 hoteller.

I dag består First Hotels af over 90 unikke hoteller, centralt placeret i Sverige, Norge, Danmark, Island og Spanien.

Tilbud

 • Golf Package 1 night

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package 2 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1800 SEK per person
 • Golf Package 3 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1700 SEK per person
 • golf

  Golf Package Girls

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package Boys

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Love Package Halmstad

  Surprise your loved one with a romantic hotel night in Halmstad.

  Book pakke From SEK 1195 per person & night

The city of Halmstad is beautifully located by the west cost of Sweden and offers beaches, an active port, a university and plenty of recreational opportunities just around the corner from the hotel.

See tips on what to do in Halmstad here.

 • 3 km til Halmstad City Airport

 • 10 km til Tylösand strand

 • 9 km til Halmstad Golfklub

 • 0 m til Centrum

Book værelse på First Hotel Mårtenson i Halmstad og vælg mellem 103 komfortable og luftige værelser. På First Hotel Mårtenson ved Norre Port og åen Nissan kan du vælge mellem forskellige værelser, som f.eks. enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse, Superior og Deluxe værelser. Vi tilbyder værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale gør deres bedste for, at besøget i det centrale Halmstad bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie og har behagelige senge, gratis Wi-Fi og badeværelse med badekar eller brusebad. Som gæst på First Hotel Mårtenson har du adgang til natklub, bar og restaurant samt mulighed for central parkering til en reduceret pris. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Ind- og udtjekning

 • Indtjekning fra kl. 15.00
 • Udtjekning senest kl. 12.00

Værelsesudvalg og priseksempel

First SmartBed dobbelt, fra 1.325 SEK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Smartbed-værelser er indrettet med fjederseng, hvor madrassens hårdhed kan justeres. Værelserne har en king-size seng (180 cm), som er ideel til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed værelse, får du også et personligt sovekit, som indeholder både sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
En king-size seng (180 cm).

Deluxe dobbelt, fra 1.188 SEK

Værelset passer til:
Personlige værelser, hvoraf de fleste er indrettet af hotellets eget personale. Værelserne er udstyret med en dejlig 160 cm bred Jensen seng, fladskærms-tv, badekåber og te- og kaffekedel. Nogle af disse værelser har balkon.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred Jensen seng.

Superior dobbelt, fra 1.325 SEK

Værelset passer til:
Rummeligt værelse med udsigt over Storgatan, Nissan eller parken. Nogle af disse værelser har balkon. Badeværelse med bruser og / eller badekar. Man kan vælge enten en 180 cm seng eller to 90 cm senge.
Seng og kapacitet
En 180 cm seng eller 2 x 90 cm senge.

Superior familie, fra 1.667 SEK

Værelset passer til:
Store familieværelser med en stor 180 cm bred Jensen seng og en sovesofa inkluderet i prisen. Nogle af værelserne har balkon. Rummer op til 4 personer, 2 voksne og 2 børn. En 180 cm bred Jensen seng og en sovesofa inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred Jensen seng og en sovesofa inkluderet i prisen.

Standard dobbelt, fra 1.093 SEK

Værelset passer til:
Charmerende værelse med varm atmosfære. Der er to 90 cm senge på værelset og badeværelse med bruser. Maks 2 personer.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede senge.

Standard enkelt, fra 903 SEK

Værelset passer til:
Charmerende værelser med en 90 cm bred enkeltseng. Badeværelse med brusebad. Til 1 person.
Seng og kapacitet
En 90 cm bred enkeltseng.

Moderate familie, fra 998 SEK

Værelset passer til:
Vores Moderate familieværelse er perfekt til mindre familier. Værelserne har en dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng. Der er plads til maks. 3 voksne, eller 2 voksne og 2 børn. En 140 cm bred dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred dobbeltseng og sovesofa eller ekstraseng.

Moderate dobbelt, fra 903 SEK

Værelset passer til:
Lille og komfortabelt dobbeltværelse. 140 cm bred seng. Badeværelse med brusebad.
Seng og kapacitet
En 140 cm bred seng.

Book konferencer og møder i hjertet af Halmstad på First Hotel Mårtenson. Hotellet tilbyder egne konference- og mødelokaler eller lokaler i samarbejde med vores partnere. Vores konferencelokaler er moderne og har alt det udstyr, som et effektivt konferencelokale skal have. På First Hotel Mårtenson har vi også forskellige tilbud på hel- og halvdagskonferencer eller konferencepakker med overnatning. Kontakt os, så hjælper vi dig med at skræddersy mødet eller konferencen på First Hotel Mårtenson i hjertet af Halmstad.

Send os en forespørgsel

 • konferenceværelse

  Ätran

  150 personer

  Når vi lægger konferencelokalerne Lagan og Nissan sammen, får vi konferencelokalet Ätran. Her er der plads til 150 personer i biografopstilling.

  Kapacitet:

  • Størrelse - 125 m²
  • Biografopstilling - 150 personer
  • Skoleopstilling - 90 personer
 • konferenceværelse

  Nissan

  100 personer

  Vores største konferencelokale er Nissan med en kapacitet til 100 personer i biografopstilling.

  Kapacitet:

  • Størrelse - 80 m²
  • Biografopstilling - 100 personer
  • Skoleopstilling - 50 personer
  • U-opstilling – 30 personer
 • Lagan

  50 personer

  Lagan har en kapacitet til 50 personer i biografopstilling.

  Kapacitet:

  • Størrelse - 45 m²
  • Biografopstilling - 50 personer
  • Skoleopstilling - 30 personer
  • U-opstilling - 20 personer
 • konferenceværelse

  Styrelsen

  12 personer

  Kapacitet:

  • Størrelse - 27 m²
  • Generalforsamlingsopstilling - 12 personer
 • konferenceværelse

  Gruppelokale 238

  12 personer

  Kapacitet:

  • Størrelse - 27 m²
  • Generalforsamlingsopstilling - 12 personer

First Hotel Mårtenson er et historisk hotel med aner fra 1858. På den tid var det restauranten, der trak flest folk til. Restaurang Mårtenson blev drevet af restauratør Fredrik Mårtenson, som var en velstående herre. Biografen Palladium lå i direkte forbindelse med hotellet, og lige uden for indgangen passerede E6 lige gennem Norre Port.

Hotellets tidlige dage

Hotellet er, og har altid været, et kendt mødested for både gæster, der kom langvejs fra og for Halmstads borgere.

Nutidens First Hotel Mårtenson er bygget sammen med 3 oprindelige bygninger. Den nuværende reception var mellem biografen Palladium fra 1930`erne til 1970`erne. Personer, der overværede en sidste forestilling fortæller, at køen snoede sig helt ned til Telegrafverket, fordi billetpriserne var de samme som ved premiereforestillingen med Sound of Music i 1960`erne.

Biografen lukkede, fordi,der skulle være plads til flere hotelværelser. Det siges, at kombinationen af hotel og biograf var meget vellykket. Når forældrene morede sig med fest og dans i den gamle spejlsal, kunne børnene gå i biografen imens.

Hotellets daværende reception var placeret der, hvor der er garderobe i dag. Hovedindgangen var indgangen til det nuværende The Dubliner. Vinterträdgården (den nuværende morgenmadsrestaurant) var en gammel baggård med skraldespande og rotter.

Før i tiden var der en ældre vicevært, der tog sig af selve håndteringen af skraldespandene. I midten af 80`erne var denne epoke dog slut, og vinterhaven med de store lysindfald blev opført.

De ældre værelser havde dobbeltdøre med en lille skuffe forneden. Der placerede man sine sko, når man gik i seng, og om morgenen, når man vågnede, havde personalet pudset dem, så de skinnede. Man måtte dog udskifte dørene, da kravene til lydisolering og brandsikkerhed ikke blev opfyldt.

I 70`erne og 80`erne skete der noget, der næsten kan betragtes som en forbrydelse. Alle de smukke gamle kakkelovne, undtagen den i »Styrelsesgrupprummet«, blev fjernet i forbindelse med en renovering. Desuden kasserede man alt det smukke, antikke porcelæn og smed det i store containere, som stod uden for hotellet. Selv sølvtøj fandt vej ned i affaldsspandene. Det var for tungt at servere på sølvfade, og alt skulle nu være af rustfrit stål.

First Hotel Mårtenson i dag

I dag har alle værelser parketgulve. I 1996 undergik hotellet en omfattende renovering, og derefter blev nogle få værelser bygget til og renoveret i flere omgange. I 1999 blev 5. etage og »hylden« på 3. etage renoveret i 2005. Værelserne er blevet opdateret og renoveret løbende.

Apropos 5. etage har den en interessant og morsom historie. Etagen blev bygget tidligt i 1900-tallet som direktørbolig, og det var først i 1999, at den blev bygget om til hotelværelser. Greta Gruber var den sidste, der boede på denne etage. Greta havde en fortid som tidligere stuepige og fattede sympati for hoteldirektør Gruber. Det var gensidigt, men da ægteskabet mellem ægteparret Gruber gik i stykker, flyttede Greta ind på hotellet i direktørboligen og blev en »fin dame«.

Fra at have være stuepige på den tid, hvor man ikke engang måtte besøge hotellet uden for åbningstid, sad Greta nu i spisesalen og spiste middag sammen med den absolutte elite. Det var en stor skandale og hendes tidligere kolleger talte meget grimt om hende. Mange fortæller dog, at hun var en dejlig lille dame, der var rar og venlig.

Navnlig om tirsdagen havde lille Greta travlt med at komme ned i receptionen for at hente sit nummer af Svensk Damtidning, ugens højdepunkt. Frank Gruber må have været yderst kompetent til at udforme en kontrakt, for selvom der har været mange ejere siden hans tid, blev Greta boende frem til sin død i 1996. I starten var der også en aftale om, at Greta fik mad hver dag. Til sidst omfattede det dog kun kasse Ramlösa en gang om ugen. Og endelig fik hun slet ingenting, formentlig af skattemæssige årsager.

Mange af de tidligere ansatte har fortalt, at det på en måde var charmerede at have Greta boende på hotellet. Man undertiden var det et problem. Tidligere var hotellet lukket i julen, men hun ville jo kunne komme og gå, som hun plejede. Men hun var bange for at gå alene i hotellets mørke gange, noget der gav visse problemer. I stedet for at nogle af de ansatte skulle arbejde hele julen, blev det løst ved, at der kom nogen og hjalp hende ind og ud, når det var nødvendigt. Det var ikke økonomisk forsvarligt at holde åbent alene for lille Greta.

Da Greta døde kom Nordens Kvalitetsaktioner og hentede møblerne, og etagen blev bygget om til 6 hotelværelser. Det siges, at Greta stadig går rundt på hotellet og kigger til gæsterne, og mange af de ansatte har set hende...

Det var også i 1996, at First Hotels købte og begyndte at drive Mårtenson som First Hotel Mårtenson. Med opkøbet af hotellet, øgede den nystartede hotelkæde sin portefølje til 15 hoteller.

I dag består First Hotels af over 90 unikke hoteller, centralt placeret i Sverige, Norge, Danmark, Island og Spanien.

Tilbud

 • Golf Package 1 night

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package 2 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1800 SEK per person
 • Golf Package 3 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1700 SEK per person
 • golf

  Golf Package Girls

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package Boys

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Love Package Halmstad

  Surprise your loved one with a romantic hotel night in Halmstad.

  Book pakke From SEK 1195 per person & night

The city of Halmstad is beautifully located by the west cost of Sweden and offers beaches, an active port, a university and plenty of recreational opportunities just around the corner from the hotel.

See tips on what to do in Halmstad here.

Tilbud

 • Golf Package 1 night

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package 2 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1800 SEK per person
 • Golf Package 3 nights

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1700 SEK per person
 • golf

  Golf Package Girls

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Golf Package Boys

  Halmstad - The Mecca of Golf!

  Book pakke From 1 145 SEK per person & night
 • Love Package Halmstad

  Surprise your loved one with a romantic hotel night in Halmstad.

  Book pakke From SEK 1195 per person & night
tradeDoubler