Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Göteborg

Book overnatning i Göteborg og bo på First Hotel Kviberg Park. Hotellet tilbyder 121 værelser, alle med badeværelse med brusebad, fladskærms-tv og gratis Wi-Fi. Her kan du vælge forskellige værelsestyper, som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse og suiter. First Hotel Kviberg Park ligger i Göteborgs store multisport-, event- og konferencecenter Prioritet Serneke Arena. Morgenmad er inkluderet, når du bor på hotellet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Familiesuiter

Værelset passer til:
Størrelse: 46-95 m²
Vores suiter er veludstyrede med sofaer, sofabord og har parketgulv. De har normalt to soveværelser og ofte også to fladskærms-TV. Store luksuriøse suiter på mellem 46-95m². Her findes 4 90 cm brede enkeltsenge og sovesofaer.
Seng og kapacitet
4 90 cm brede enkeltsenge og sovesofaer.
Suite

Deluxe familieværelse, fra 1.243 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 46-58 m²
Vores Deluxe-værelser er endnu mere rummelige og luksuriøst indrettet end vores Superior-værelser. Meget velegnede til gæster, der ønsker lidt ekstra luksus. Fra 46-58 m² store værelser med to 90 cm brede enkeltsenge og en sovesofa.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede enkeltsenge og en sovesofa.

Superior familieværelse, fra 1.051 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 22-40 m²
Vores Superior-værelser er meget rummelige end vores Standardværelser. Mange af Superior-værelserne har smuk udsigt. Fra 22-40 m² store værelser med to 90 cm brede enkeltsenge og 2-4 Pullman-vægsenge.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede enkeltsenge og 2-4 Pullman-vægsenge.

Standard familieværelse, fra 859 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15-24 m²
I vores Standardværelser er der alt det, som en forretningsrejsende, konferencedeltager eller familie på rejse har brug for. Fra 15-24 m² store værelser med to 90 cm brede enkeltsenge og en køjeseng til to.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede enkeltsenge og en køjeseng til to.

Standard Twin, fra 859 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15-24 m²
I vores Standard Twin-værelser er der alt det, som en forretningsrejsende, konferencedeltager eller familie på rejse har brug for. Fra 15-24 m² store værelser med to 90 cm brede enkeltsenge.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede enkeltsenge.

Moderate Twin

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores Moderate Twin-værelser er lige så rummelige og komfortable som vores Standardværelser, men har et vindue mindre. 18 m² stort værelse med to 90 cm brede enkeltsenge og et lille vindue. Til 1-2 personer.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede enkeltsenge.
tradeDoubler