Gå til hovedindhold

Frokostmenu

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Værelse 1

Værelse 1 Fjern værelse
Tilføj værelse

Frokostmenu: Uge 6

Frokost serveres mellem 11.30 og 14.00Pris: 94 kr.Inkl. smør, brød, salatbar, vand, kaffe og kage

Mandag
Fisk – Havets Wallenberger serveres med brunet smør og kartoffelpuré
Pasta – Pasta med svinefilet og grøn pebersovs
Kød – Indisk kylllingegryde, serveres med raita og papadam
Vegetarisk – Chana masala, serveres med raita og papadam

Tirsdag
Fisk – Chiliglaseret laks, serveres med lime- og kokosristet gulerod
Pasta – Pasta med røget laks, fløde og urter
Kød – Gratineret falukorv, serveres med tomatsky og kartoffelpuré
Vegetarisk – Chiliglaseret squash, serveres med lime- og kokosristet gulerod

Onsdag
Fisk – Bohuslänsk fiskesuppe, til dessert æbletærte med letpisket flødeskum
Pasta – Pasta med røget laks, fløde og urter
Kød – Hakkebøf med fetafyld, serveres med brasekartofler og tzatziki
Vegetarisk – Røget fetaost, serveres med græsk salt og brasekartofler

Torsdag
Fisk – Farseret rødspætte, serveres med skaldyrs og duchessekartofler
Suppe - Ærtesuppe, serveres med klassisk tilbehør
Pasta – Penne med kødfars, svampe, fløde og urter
Vegetarisk – Chèvregratinerede beder med citrusmarinerede bønner

Fredag
Fisk – Pulled salmonburger, serveres med nachos
Pasta – Penne med kødfars, svampe, fløde og urter
Kød – Slotssteg, serveres med flødesovs, gelé og kogte kartofler
Vegetarisk – Jackfruit burger, serveres med nachos

Allergisk eller intolerant? Spørg vores personale, hvad maden indeholder.

tradeDoubler