Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Ophold i Borlänge

Bestil overnatning på First Hotel Brage i Borlänge, og vælg mellem 92 komfortable værelser. På First Hotel Brage i hjertet af Borlänge kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Vi tilbyder værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale gør deres bedste for, at besøget ved Borlänge bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie, har behagelige senge og tilbyder gratis wi-fi og badeværelse med badekar eller brusebad. Som gæst på First Hotel Brage har du adgang til tagetage og sauna med fantastisk udsigt, bar og en af Borlänges mest populære restauranter. Hotellet ligger tæt på skibakker og skønne naturoplevelser. Morgenmad er inkluderet i prisen.

1. juli lukker vi hotellet pga. renovering og holder lukket resten af året. Vi glæder os til snart at kunne byde gamle og nye gæster velkommen til Borlänges flotteste hotel.

Værelsesudvalg og priseksempel

First SmartBed dobbeltværelse

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Smartbed-værelser er indrettet med fjederseng, hvor madrassens hårdhed kan justeres. Værelserne har to senge på 90 cm, som er ideelle til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse.Når du bor på et SmartBed-værelse, får du også et personligt sovekit, som indeholder både sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
To senge på 90 cm.

Juniorsuite

Værelset passer til:
Vores store og bekvemme juniorsuiter har to værelser, et soveværelse og et opholdsrum. Soveværelset har en 2*105 cm bred seng. Opholdsrummet har en sofa, hvor der kan redes op til to personer. I opholdsrummet er der også spisebord med plads til fire personer samt elkedel og køleskab. De rummelige badeværelser er udstyret med enten badekar eller brusebad. Vores juniorsuiter passer perfekt både til familier samt mere uformelle og private forretningsmøder.
Seng og kapacitet
Soveværelse med 2*105 cm bred seng. Opholdsrummet har en sofa, hvor der kan redes op til to personer.
Juniorsuite

Superior familieværelse

Værelset passer til:
Vores store rummelige Superior familieværelse er velegnet til store familier. På dette værelse kan I bo op til seks personer. Værelserne består af to rum med en dør imellem. I det ene rum er der en køjeseng til to personer, og i det andet rum er der to bekvemme senge på 140 cm. Værelserne har to badeværelser, hvor det ene har brusebad. Værelserne har trægulv, lænestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårtørrer og gratis wi-fi.
Seng og kapacitet
I det ene rum er der en køjeseng til to personer, og i det andet rum er der to bekvemme senge på 140 cm.
Superior dobbeltværelse

Superior dobbeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores luftige Superior dobbeltværelser på femte etage er fra 15 m² og indrettet med 2 skønne senge på enten 90 cm eller 120 cm. Værelserne har trægulv, lænestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårtørrer og gratis wi-fi. Desuden har disse værelser også elkedel til kaffe/te og er udstyret med et mindre køleskab. Visse af værelserne har morgenkåbe og badetøfler. Badeværelserne har brusebad.
Seng og kapacitet
2 skønne senge på 90 cm eller 120 cm.
Superior dobbeltværelse

Standard familieværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 17 m²
Vores Standard familieværelse er velegnet til jer, der rejser op til fire personer. Værelserne er fra 17 m² og er indrettet med en stor seng på 140 cm og en seng på 80 cm, der kan slås ud. Der er også plads til opredning med en ekstra seng (mod tillæg). Værelserne har trægulv, lænestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårtørrer og gratis wi-fi. Badeværelserne har brusebad.
Seng og kapacitet
En seng på 140 cm og en seng på 80 cm, der kan slås ud. Der er også plads til opredning med en ekstra seng (mod tillæg).
Standard familieværelse

Standard kombi

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
The Standard Combination Rooms are 15m² in size and are ideal for both single and double occupancy. They are furnished with a 120cm wide bed in addition to a wall bed. Amenities include hardwood floors, a chair/sofa, desk, TV, radio, telephone, hairdryer and free WiFi.
Seng og kapacitet
En seng på 120 cm og en seng på 80 cm, der kan slås ud.
Standard familieværelse

Standard dobbeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores rummelige Standard dobbeltværelse passer godt til jer, der rejser to personer. Værelserne er fra 15 m² og udstyret med to komfortable senge; enten 2*90 cm eller 2*105 cm. Værelserne har trægulv, lænestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårtørrer og gratis wi-fi. Badeværelset har brusebad.
Seng og kapacitet
Enten 2*90 cm senge eller 2*105 cm senge.
Standard dobbeltværelse

Standard enkeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores rummelige Standard enkeltværelser er velegnet til dig, der rejser alene. Værelserne er fra 15 m² og udstyret med en seng på 120 cm eller 140 cm. Værelserne har trægulv, lænestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårtørrer og gratis wi-fi. Badeværelset har brusebad.
Seng og kapacitet
En 120 cm eller 140 cm bred seng.
Standard enkeltværelse

Moderate familieværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores Moderate familieværelse passer til jer, der rejser op til fire personer. Værelserne er fra 15 m² og er indrettet med 140 cm stor seng og en sovesofa til én person. Der er også plads til opredning med en ekstra seng (mod tillæg). Værelserne har trægulv, lænestol/sofa, skrivebord, TV, radio, telefon, hårtørrer og gratis wi-fi. Badeværelserne har brusebad.
Seng og kapacitet
En seng på 140 cm og en sovesofa til én person. Der er også plads til opredning med en ekstra seng (mod tillæg).
tradeDoubler