Gå til hovedindhold

First Hotel Brage

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

First Hotel Brage

TripAdvisor
Garanteret billigst online med os Pris fra 1.104 SEK

Centralt hotel i Borlänge

First Hotel Brage ligger centralt i Borlänges centrum, lige i hjertet af Dalarna. Her mødes du af en varm og personlig atmosfære, når du træder ind på hotellet. Hotellet blev bygget i 1965 og har i årenes løb gennemgået ændringer og opdateringer. I dag har hotellet store, lyse værelser i forskellige kategorier. På First Hotel Brage er der værelsestyper, som passer til alt fra forretningsrejsende til større familier. Hotellet har også to bekvemme juniorsuiter. Hele hotellet har gratis wi-fi. Morgenmad er inkluderet i prisen, og vi tilbyder hele døgnet rundt kaffe og te i lobbyen. Ved lobbyen finder du også den populære restaurant Harrys. Husk at bestille bord.

1. juli lukker vi hotellet pga. renovering og holder lukket resten af året. Vi glæder os til snart at kunne byde gamle og nye gæster velkommen til Borlänges flotteste hotel.

 • 0 m til Centrum

 • 15 km til Romme Alpin Ski Resort

 • 2 km til Maserhallen & Aqua Nova

 • 500 m til Borlänge banegård

Faciliteter

 • Konferencer & møder

  We are renovating. The conference area is therefore temporarily closed - we soon welcome you to new, fresh facilities.

  Lad os gøre det, som vi synes er vigtigt: At tage hånd om jer, når I tager hånd om det, som I synes er vigtigt.

  Vores konferencelokale Valhall er perfekt til kreative møder, uddannelse og traditionelle konferencer. Lokalet ligger på hotellets 5. etage med en fantastisk udsigt over Borlänge, er 60 m² og har plads til op til 30 deltagere.

  Vi skræddersyr jeres møde ud fra jeres behov.

 • Restaurant & morgenmad

  På hotellet ligger den nyåbnede Restaurant Harrys.

  Nyd god, veltilberedt mad sammen med vennerne, eller tag en drink i baren.

  Morgenmad er altid inkluderet i prisen for hotellets gæster.

 • Natklub

  De to sidste weekender hver måned har vores natklub åbent indtil kl. 02.00 her på hotellet. Det kan medføre et højere lydniveau end normalt for vores overnattende gæster.

  Vi vil også informere vores weekendgæster om, at der ligger en natklub på den anden side af vejen over for hotellet. Der kan til tider være en smule støj fra den i nabolaget, når den er åben.

Andre First Hotels

tradeDoubler