Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Borlänge

Bestil overnatning på First Hotel Borlänge, og vælg mellem 102 komfortable værelser. På hotellet i hjertet af Borlänge kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Vi tilbyder værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale gør deres bedste for, at besøget ved Borlänge bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie, har behagelige senge og tilbyder gratis wi-fi og badeværelse med badekar eller brusebad. Som gæst på First Hotel Borlänge har du adgang til tagetage og sauna med fantastisk udsigt, bar og en af Borlänges mest populære restauranter. Hotellet ligger tæt på skibakker og skønne naturoplevelser. Morgenmad er inkluderet i prisen.

1. juli lukker vi hotellet pga. renovering og holder lukket indtil februar 22, 2019. Vi glæder os til snart at kunne byde gamle og nye gæster velkommen til Borlänges flotteste hotel.

Værelsesudvalg og priseksempel

Suite, fra 1.995 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 38 m²
Suiterne med plads til 1-4 personer er 38 m² store fordelt på to værelser. Soveværelset har en 180 cm bred dobbeltseng med Smart TV og Chromecast. Det andet værelse har sovesofa og skrivebord samt Smart TV med Chromecast. Værelserne er desuden forsynet med elkedel til te og kaffe, morgenkåber, tøfler og et smagfuldt nyrenoveret badeværelse med bruser.

Willemarksuiten

Værelset passer til:
Størrelse: 44 m²
Beliggende på øverste etage med udsigt over Borlänge. Vores nyistandsatte Willemarksuite med plads til 1-4 personer er 44 m² fordelt på to rum. Det ene værelse er indrettet med en 180 cm bred dobbeltseng og Smart TV med Chromecast. Det andet værelse har et mødebord med plads til 6 personer og en sovesofa. Værelset er desuden forsynet med Smart TV med Chromecast, elkedel til te og kaffe, gratis WiFi, morgenkåber, tøfler og et stort smagfuldt nyrenoveret badeværelse med bruser og hjørnebadekar. Suiten har også 1 gæstebadeværelse til opholdsrummet.

Juniorsuite, fra 1.990 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 38 m²
Et fantastisk værelse med en åben planløsning på 40 m² til op til 4 personer, med ruminddeler, hvor en del er indrettet med 180 cm dobbeltseng og Smart TV med Chromecast. Den anden del er indrettet med behageligt siddearrangement med sovesofa og lænestol samt Smart TV med Chromecast. Værelserne er desuden forsynet med skrivebord, elkedel til te og kaffe, morgenkåber, tøfler og et smagfuldt nyrenoveret badeværelse. Værelset har også et dejligt walk-in-closet. Disse værelser er også velegnede til gæster med nedsat funktionsevne.
Seng og kapacitet
Soveværelse med 2*105 cm bred seng. Opholdsrummet har en sofa, hvor der kan redes op til to personer.

Superior Dobbelt, fra 1.520 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Alle værelser er beliggende på øverste etage med en dejlig udsigt. Værelserne med plads til 2 personer er mindst 16 m² store med en 180 cm bred dobbeltseng, lænestol og skrivebord. Værelserne er desuden forsynet med elkedel til te og kaffe, Smart TV med Chromecast, gratis Wi-Fi, morgenkåber, tøfler og et smagfuldt nyrenoveret badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
2 skønne senge på 90 cm eller 120 cm.

Standard Familie, fra 1.330 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 19 m²
Værelserne med plads til 1-4 personer er perfekte til familier eller venner, der ønsker at dele et stort og komfortabelt værelse. Værelserne er mindst 19 m² store og har en 180 cm bred dobbeltseng. Der er også en vægmonteret køjeseng eller en 120 cm bred sovesofa med plads til to. Værelset har også Smart TV med Chromecast, gratis Wi-Fi og et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
En seng på 140 cm og en seng på 80 cm, der kan slås ud. Der er også plads til opredning med en ekstra seng (mod tillæg).

Standard Twin, fra 1.330 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Værelserne med plads til 2 personer er mindst 16 m² store med to separate 90 cm brede senge, lænestol eller sofa samt skrivebord. Værelset har også Smart TV med Chromecast, gratis Wi-Fi og et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
En seng på 120 cm og en seng på 80 cm, der kan slås ud.

Standard Dobbelt, fra 1.330 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Værelserne med plads til 2 personer er mindst 16 m² store med en 180 cm bred dobbeltseng, lænestol eller sofa samt skrivebord. Værelset har også Smart TV med Chromecast, gratis Wi-Fi og et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
Enten 2*90 cm senge eller 2*105 cm senge.
tradeDoubler