Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Borlänge

Bestil overnatning på First Hotel Borlänge, og vælg mellem 102 komfortable værelser. På hotellet i hjertet af Borlänge kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Vi tilbyder værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale gør deres bedste for, at besøget ved Borlänge bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie, har behagelige senge og tilbyder gratis wi-fi og badeværelse med bruser. Som gæst på First Hotel Borlänge har du adgang til bar og en af Borlänges mest populære restauranter. Hotellet ligger tæt på skibakker og skønne naturoplevelser. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Værelsesudvalg og priseksempel

Suite, fra 1.425 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 38 m²
Suiterne med plads til 1-4 personer er 38 m² store fordelt på to værelser. Soveværelset har en 180 cm bred dobbeltseng med Smart TV og Chromecast. Det andet værelse har sovesofa og skrivebord samt Smart TV med Chromecast. Værelserne er desuden forsynet med elkedel til te og kaffe, morgenkåber og et smagfuldt nyrenoveret badeværelse med bruser.

Willemarksuiten, fra 1.553 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 44 m²
Beliggende på øverste etage med udsigt over Borlänge. Vores nyistandsatte Willemarksuite med plads til 1-4 personer er 44 m² fordelt på to rum. Det ene værelse er indrettet med en 180 cm bred dobbeltseng og Smart TV. Det andet værelse har et mødebord med plads til 6 personer og en sovesofa. Værelset er desuden forsynet med Smart TV og Chromecast, elkedel til te og kaffe, gratis WiFi, morgenkåber og et stort smagfuldt nyrenoveret badeværelse med bruser og hjørnebadekar. Suiten har også 1 gæstebadeværelse til opholdsrummet.

Juniorsuite, fra 1.325 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 38 m²
Et fantastisk værelse med en åben planløsning på 40 m² til op til 4 personer, med ruminddeler, hvor en del er indrettet med 180 cm dobbeltseng og Smart TV med Chromecast. Den anden del er indrettet med behageligt siddearrangement med sovesofa og lænestol samt Smart TV. Værelserne er desuden forsynet med skrivebord, elkedel til te og kaffe, morgenkåber og et smagfuldt nyrenoveret badeværelse. Værelset har også et dejligt walk-in-closet. Disse værelser er også velegnede til gæster med nedsat funktionsevne.

Superior Dobbelt, fra 925 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Alle værelser er beliggende på øverste etage med en dejlig udsigt. Værelserne med plads til 2 personer er mindst 16 m² store med en 180 cm bred dobbeltseng, lænestol og skrivebord. Værelserne er desuden forsynet med elkedel til te og kaffe, Smart TV med Chromecast, gratis WiFi, morgenkåber og et smagfuldt nyrenoveret badeværelse med bruser.

Standard Familie, fra 725 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 19 m²
Værelserne med plads til 1-4 personer er perfekte til familier eller venner, der ønsker at dele et stort og komfortabelt værelse. Værelserne er mindst 19 m² store og har en 180 cm bred dobbeltseng. Der er også en vægmonteret køjeseng eller en 120 cm bred sovesofa med plads til to. Værelset har også Smart TV med Chromecast, gratis WiFi og et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.

Standard Twin, fra 300 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Værelserne med plads til 2 personer er mindst 16 m² store med to separate 90 cm brede senge, lænestol eller sofa samt skrivebord. Værelset har også Smart TV med Chromecast, gratis WiFi og et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.

Standard Dobbelt, fra 300 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Værelserne med plads til 2 personer er mindst 16 m² store med en 180 cm bred dobbeltseng, lænestol eller sofa samt skrivebord. Værelset har også Smart TV med Chromecast, gratis WiFi og et smagfuldt renoveret badeværelse med bruser.