Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Tips til ting at lave i Borlänge

Hotellets beliggenhed ved den naturskønne Liljeqvistskapark, cirka fem minutters gang fra Borlänge Centralstation, gør First Hotel Borlänge til et perfekt udgangspunkt for at udforske Bprlänge og omegn.

Se vores tips til ting at lave i Borlänge og omegn nedenfor, eller snak med en af os i receptionen, hvis du behøver endnu mere inspiration eller tips til hvad du kan finde på, når du er i byen.

park

Parker i Borlänge

En perfekt måde at slappe af efter en travl dag med shopping i Borlänge eller en lang arbejdsdag er at besøge den smukke Humleparken fem minutters gang fra hotellet. Benyt lejligheden til at gå på Almas Café og nyde en kop kaffe.

En anden populær oase er Liljeqvistska-parken ca. 150 meter fra hotellet. Her findes både Jussi Björling-museet, for dem der ønsker at lære den svenske operasanger at kende, samt byens Geologiske museum for dem der vil lære mere om, hvordan geologien indvirker på livet og jorden.

Borlänge med børn

Hvis du besøger Borlänge med børn, anbefaler vi et besøg i 2047 Science Center. Ideel for nysgerrige børn, der ønsker at eksperimentere og lære mere om teknologi, fysik og mennesker eller at udforske universet i planetariet.

En anden populær familieaktivitet er vandlandet Aqua Nova. Udfordre dig selv på klatrevæggen, sus ned ad vandrutschebanerne, test bølgemaskinen eller hop i udendørspool med hvirvelstrøm.

park

Frostbrunnsdalen i Borlänge

Frostbrunnsdalen naturreservat er en vidunderlig oase for naturelskere. Den cirka 20 meter dybe ravine tilbyder rig og frodig vegetation, flere fuglearter samt et tredobbelt kildevæld, hvorfra kommunen stadig henter vand.

Om sommeren har Frostbrunnsdalen Café åbent og serverer hjemmelavet og økologiske lækkerier. Frostbrunnsdalen ligger i nærheden af Stora Tuna kirke omkring 6 km fra Borlänge centrum. Hvis du ikke er i bil, kan du tage bus nr. 1, der stopper uden for hotellet.

Romme Alpin Ski Center

Romme Alpin

Romme Alpin Ski Center ligger 20 minutter fra hotellet i bil.

Fra de to skibakker, hvoraf den højeste er 275 meter, løber 33 løjper i alle retninger. Der findes også et stort skiudlejningscenter, en skibutik samt flere spisesteder med varieret tilbud.