Gå til hovedindhold

Borlänge

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i det centrale Borlänge

First Hotels har et hotel i det centrale Borlänge. First Hotel Brage ligger lige ved den naturskønne Liljeqvistska Park samt Jussi Björling-museet cirka fem minutters gang fra Borlänge Centralstation. Hotellet velegnet til både forretningsrejsende og børnefamilier på ferie i sydlige Dalarna.

Herfra er der kun 20 minutters kørsel til skisportsstedet Romme Alpin og blot 10 minutter til vandlandet Aqua Nova i Maserhallen. Når du bor på First Hotel i Borlänge er der mange spændende oplevelser. Besøg for eksempel 2047 Science Center og eventyrminen Tuna Hästberg, som begge er gode familieaktiviteter.

Vores hoteller i Borlänge

  • Superior dobbeltværelse
    Stationsgatan 1-3, 784 33 Borlänge
    Book nu!
    First Hotel Brage ligger centralt i Borlänges centrum, lige i hjertet af Dalarna. Her mødes du af en varm og personlig atmosfære, når du træder ind på hotellet. Hotellet blev bygget i 1965 og har i årenes løb gennemgået ændringer og opdateringer. I dag har hotellet store, lyse værelser i forskellige kategorier. På First Hotel Brage er der værelsestyper, som passer til alt fra forretningsrejsende til større familier. Hotellet har også to bekvemme juniorsuiter. Hele hotellet har gratis wi-fi. Morgenmad er inkluderet i prisen, og vi tilbyder hele døgnet rundt kaffe og te i lobbyen. Ved lobbyen finder du også den populære restaurant Harrys. Husk at bestille bord.
tradeDoubler