Gå til hovedindhold

Borlänge

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotel i det centrale Borlänge

First Hotels har et hotel i det centrale Borlänge. First Hotel Borlänge ligger lige ved den naturskønne Liljeqvistska Park samt Jussi Björling-museet cirka fem minutters gang fra Borlänge Centralstation. Hotellet velegnet til både forretningsrejsende og børnefamilier på ferie i sydlige Dalarna.

Herfra er der kun 20 minutters kørsel til skisportsstedet Romme Alpin og blot 10 minutter til vandlandet Aqua Nova i Maserhallen. Når du bor på First Hotel i Borlänge er der mange spændende oplevelser. Besøg for eksempel 2047 Science Center og eventyrminen Tuna Hästberg, som begge er gode familieaktiviteter.

Vores hoteller i Borlänge

  • suite
    Stationsgatan 1-3, 784 33 Borlänge
    Book nu!
    First Hotel Borlänge ligger i centrum af Borlänge midt i hjertet af Dalarna. Der er 5 min gang til togstationen og 10 min kørsel til Dala Lufthavn. First Hotel Borlänge er det perfekte udgangspunkt for at tage på opdagelse i Dalarna. Romme Alpin Ski Resort ligger 15 km fra hotellet, og er du i shoppinghumør ligger Norra Backa og Kupolens shoppingcenter i nærheden. Nyd lækre måltider i vores hyggelige restaurant Harry's i hotellets stueetage.

    På First Hotel Borlänge bliver du mødt af en varm,...